dert degil ama yardımınıza ihtiyacım var ben muhasebeciyim kıyafetlerde sorun yaşıyorum kıyafet alıyorum ama hep spor tarzına kaçıyorum be yapmalıyım bilmiyorum elbise almak istiyorum triko tarzı hangş magzalardan bulabilrim ciddi giyinmek sitiyorum ama bi türlü olmuyor ne yapacagım bana yardım edin nerelerden alışveriş yapım lütfen yoksa işimden olacagım (((( şimdiden teşekrüler
zara ve mangoda iş yerinde giyebileceğin çok güzel elbiseler var ayrıca ykm nin de pantolan ceket takımları çok hoş.ama tabi hergün iş yerinde değişik değişik giyinmeyede güç yetmez ucuz ama tarz bi şıklık istiyorsan kadıköy de elbise alabileceğin çok güzel yerler var bide pantolan ceket takımlarını kendin oluşturabilirsin panyolonunu ayrı ceketini ayrı yerden alırsan hem daha ucuz olur hemde farklı bi tarz yapmış olursun
ayrıca daha klasik için bu kış günlerinde, güzel bir kaşmir pantolon ve üzerine dar siyah , beyaz, her renk boğazlı kazaklardan giyinebilirsin.. çok şık ve sade.. hemde uygun olur fiyatlar..kazak üzerinede şık bir kolye..