Dert dinlemek

Evladınıza geçmiş olsun🙏 Allah beterinden korusun inşallah 🙏 lakin dediğim gibi siz aman sorun çıkmasın aman 10 gün sıkayım dişimi kendimi kısıtlayayım evden çıkmayayım öyle yapmayayım böyle etmeyeyim deyince de hiçbir şey değişmiyor aksine dert sahibi olduğunuzla kalıyorsunuz.
Zoraki götürülmüyorsanız gitmeyin, eşiniz zorla götürüyorsa da çıkın gidin gezin veya izinlerde herkes kendi ailesini ziyaret etsin.
Çok teşekkür ediyorum ölüyordum bayılacaktım korkudan o stresi atamadım yönetemedim her şeyden vazgeçtim eve dönüyorum mutsuz ve öfkeliyim her dafasında bunları yaşadığım için

Genel olarak insanlar sanki toptan kafayı yemiş gibi..

Dün akşam parkta yürüş yapıyordum bir kadın yanıma yaklaştı beraber yürüdük birkaç defa gördüğüm biriydi mahsur görmedim.

İnan ki gencecik kadın bir dakika susmadı. Bütün hayat hikayesini, dertlerini, kocasını, paralarını her şeylerini susmadan anlattı.

Ben geçici bir şoka girdim yahu kurtulamadım da🥲

Sizin kayınvalidwnin gençliği gibiydi. Neyse ben çocuğu alıp eve çıktım da kurtuldum. Sizi düşünemiyorum.

Ama bir daha giderseniz eşinize de söyleyin birlikte çıkın çıkın gezin dolaşın.

Hatta arada eşinizi tek yollayın siz gitmemeye çalışın. Zaten hepimizin derdi sorunu var bir de milleti mi dinleyeceğiz?

Çok çok bencilce bir durum. Kadın kalbinizi, beyninizi kirletip yolluyor gitmeyin bir daha!

Eşiniz büyük sorunlu,nasıl oluyor 10 gün boyunca bir kere olsun" hanım al çocuğu biraz dolaşalım "demiyor??!Bu kadar bencil,düşüncesiz adamdan korkarım ben.....
Ay demez kendi rahatı yerinde nasılsa ona dokunan yok.

Eeee karısıda geleni gideni ağırlıyor mis gibi

Bir erkek daha ne ister ki

Nasılsa 365 günün 355 günü karısıyla 10 gün neden biraz dolaşalım desin

Ay demez kendi rahatı yerinde nasılsa ona dokunan yok.

Eeee karısıda geleni gideni ağırlıyor mis gibi

Bir erkek daha ne ister ki

Nasılsa 365 günün 355 günü karısıyla 10 gün neden biraz dolaşalım desin
Kendi bağımsız 2 3 kere akşam oturmasına da gitti

Kendi bağımsız 2 3 kere akşam oturmasına da gitti
Eşiniz mi gitti ? Siz de hiçbir yer bilmiyorum demeyecektiniz çıkıp çıkıp gezecektiniz, dilini bilmediğiniz bir ülkeye gitmiyorsunuz ki ülkemizdeki bir şehir sonuçta, esnafa sorsanız hangi araca bineceksiniz nerede ineceksiniz söyler.

Çok konuşanları hiç sevmem yaşı kaç olursa olsun. İllallah ettiriyorlar🤬
Çok konuşmanın ötesinde bir şey bu yani benim de dertlerim var her türlü iş ev eş daha da yolu bulmuş değilim bundan 50 yıl önceki hayatın bağnazlarının yaptıklarını sar başa sar başa dinlemek zorunda mıyım şunu düşünüyorum vijdanlıyım yada empatiö mi yüksek içselleştiritorum doluyorum kayınpederime falan kızıyorum banane ya ev hiç sakin kalmıyor görümceler teyzeler amcalar evde konuşan bir kişi daha var kaynana harici beynimi toplayamıyorum çok yorgunum şuanda mesela üzülüyorum kendime bende bir şeyleri kolay elde etmedim hayatım hep mücadele ile geçti iş eş aile ailesi yani şimdi de çocuklarımı büyütmeye çalışıyorum tek başıma ama ben başka şeylere üzülmek zorundayım eşimin annem yalnız annem yaşlandı diye üzüntüsünü dinlemek zorundayım

Bir kaç defa sıkıldığımı da ifade ettim üstelik Pazar geldik Pazar dönelim dedim yeter dedim ama hep bir pazarlık halinde benimle hata ben de ama gelmemeliydim.
Eşiniz çok bencil,gerçekten üzgünüm kendi memleketini zevkle gezdirmesi gerekirdi burada okudum,burada oynadım diye.....

Sorun sadece kv değil. Asıl sorun eşiniz. Sorunun çözümü orada. Bu yaştan sonra kayinvalideyi degistiremeyeceginize göre hayatınız hakkında söz hakkınız olma konusunda bir şeyler yapın.

Sorun sadece kv değil. Asıl sorun eşiniz. Sorunun çözümü orada. Bu yaştan sonra kayinvalideyi degistiremeyeceginize göre hayatınız hakkında söz hakkınız olma konusunda bir şeyler yapın.
Eşe ve eşlere göre onlar yaşlı

40 senelikte evli olsan 40 sene önce de anneleri yaşlı

Yani söylenen klasik laflar

Eşiniz çok bencil,gerçekten üzgünüm kendi memleketini zevkle gezdirmesi gerekirdi burada okudum,burada oynadım diye.....
Eski bir konusuna denk geldim arabaları da varmış sanırım hala var ve kayınvalideye arabayla gidilmiş sanki🙄 Ayline de araç kullanmayı biliyormuş, anoooo araba da var beni kimse tutamazdı, eş ister gelsin ister gelmesin her yeri keşfederdim, ki arabam yok ehliyetim de yok toplu taşımayla dünyanın içinden geçiyorken araba olsa 😂

Eşe ve eşlere göre onlar yaşlı

40 senelikte evli olsan 40 sene önce de anneleri yaşlı

Yani söylenen klasik laflar

Mesele eşinizin ne söylediği değil sizin sergilediğiniz duruş. Mesela bu sene gitmek istemiyorum demek sizin için bir seçenek mi? Bizsiz gitmek istemiyorsan en fazla 2-3 gün kalır döneriz demek bir seçenek mi? Yoksa eşiniz söylüyor siz yapıyor musunuz. Eğer durum öyleyse sorun sadece kayınvalide de olmuyor işte. Sorun sizin başkalarının talep ve istekleri çerçevesinden çıkamıyor oluşunuz. Bir çıkıp gezemiyorsunuz bile. Çünkü bırakıp çıkarsanız eşle sorun yaşarsınız.

Son zamanlarda hissettiğim artık büyük bir yorgunluk hayata dair...Kalp çarpıntısı yaşıyorum son zamanlarda galiba vücudum sinyal veriyor.

Eski bir konusuna denk geldim arabaları da varmış sanırım hala var ve kayınvalideye arabayla gidilmiş sanki🙄 Ayline de araç kullanmayı biliyormuş, anoooo araba da var beni kimse tutamazdı, eş ister gelsin ister gelmesin her yeri keşfederdim, ki arabam yok ehliyetim de yok toplu taşımayla dünyanın içinden geçiyorken araba olsa 😂
Ehliyeti varken insan niye kocaya mahkum eder kendini?? -Kocadan korkuyorsa, şiddet varsa ne o arabaya dokunur ne beni gezdir der.Kv dibinde tüm gün oturur.
Mune bana sen lazımsın,gezmeyi çok severim ama yön duygum yok,ahhh ahhh !!!

Mesele eşinizin ne söylediği değil sizin sergilediğiniz duruş. Mesela bu sene gitmek istemiyorum demek sizin için bir seçenek mi? Bizsiz gitmek istemiyorsan en fazla 2-3 gün kalır döneriz demek bir seçenek mi? Yoksa eşiniz söylüyor siz yapıyor musunuz. Eğer durum öyleyse sorun sadece kayınvalide de olmuyor işte. Sorun sizin başkalarının talep ve istekleri çerçevesinden çıkamıyor oluşunuz. Bir çıkıp gezemiyorsunuz bile. Çünkü bırakıp çıkarsanız eşle sorun yaşarsınız.
Aslında karakter olarak öyle birisi değilim çok yoruldum savaşmaktan gitmedğim zaman araya huzursuzluk giriyor gidince mutlu olamıyoruz dedim 5 6 gün yeter dedim Pazar geldik Pazar dönelim dedim bir gün 2 gün diye benimle pazarlık yapıyor herşeye itiraz etmekten çok yoruldum daha önce bensiz gidecekti 4 5gün kalırım diyordu ben olunca bu süre uzadıkça uzadı

Beni alıntılamışsınız ama benim böyle bir sorunum yok.

Çünkü eşim ve benim ailem aynı şehirde aramızda yarım saatlik yol var yok yürüyerek.

Ben klasik erkek yorumu olarak fikrimi paylaşmak istedim.

Ehliyeti varken insan niye kocaya mahkum eder kendini?? -Kocadan korkuyorsa, şiddet varsa ne o arabaya dokunur ne beni gezdir der.Kv dibinde tüm gün oturur.
Mune bana sen lazımsın,gezmeyi çok severim ama yön duygum yok,ahhh ahhh !!!
Tabii eğer öyleyse insan arabayı görmek dahi istemez ama valla şahsen kendimi de kayınvalide evine mahkum etmem, ana oğul ne halleri varsa görsünler, ki şayet eş de kötüyse çözümü boşanmak ama herkes kendisi bilir🤷‍♀️

Menekşe anacım ben yön mön bile bakmıyorum, yeter ki canım gezmek istesin ipini koparmış gibi yol beni nereye götürürse 🤣 beraber gezmeye varım :)) insan az ötedeki markete diye çıkar saatlerce dolaşır mı🤣

Bir gün pazara diye çıkıp kim bilir hangi şehirden çıkacağım diye merak ediyor bizimkiler :KK70:

Tabii eğer öyleyse insan arabayı görmek dahi istemez ama valla şahsen kendimi de kayınvalide evine mahkum etmem, ana oğul ne halleri varsa görsünler, ki şayet eş de kötüyse çözümü boşanmak ama herkes kendisi bilir🤷‍♀️

Menekşe anacım ben yön mön bile bakmıyorum, yeter ki canım gezmek istesin ipini koparmış gibi yol beni nereye götürürse 🤣 beraber gezmeye varım :)) insan az ötedeki markete diye çıkar saatlerce dolaşır mı🤣

Bir gün pazara diye çıkıp kim bilir hangi şehirden çıkacağım diye merak ediyor bizimkiler :KK70:
Geçen görümcem aynı şakayı yaptı Menekşe bir gün bir bakacağız seni Trakya da bulacağız diye ama nedeni çok gezmem değil,yön duygumun zayıflığından😂😂😂

Beni alıntılamışsınız ama benim böyle bir sorunum yok.

Çünkü eşim ve benim ailem aynı şehirde aramızda yarım saatlik yol var yok yürüyerek.

Ben klasik erkek yorumu olarak fikrimi paylaşmak istedim.

Alıntı yapılınca konu sahibi sandım sizi😊 dikkatsizlik yapmışım.

Back
X