Üzgünüm sizin gibi olamadım ben. İnsanları aşağılamadan tartışmaya çalıştım. Etiketlemeden çözüm üretmeye çalıştım. Size benzeyemediğim için bana dert oldu. Israrım bu yüzden.Ya cunku insanlar burada hakaret ediyo sonra hem siz dava ediliyosunuz hem adminler ugrasiyo siz hakaret etmeden yorum yapiyosunuzdur ama digerleri yapamiyo ki kazenin basi yaniyo, ozel mesaj grubu acar herkesi davet eder tartisirsin ama gercekten neyin israri bu? Evet efendim buraya da bakiyolar her yere bakiyolar insanlara davalar aciliyo sebebi niye sizce
Bende kadınım bende anneyim. Siz daha önce burada tartışılan ve saygı çerçevesinde bitmeyen konulardan habersizsiniz belki de. Bilemiyorum. Bu yüzden siyaset kapatıldı üyelerin bilgileri savcılığa verildi. Öfke kötüdür konu sahibi. Buradaki kadınların hepsi öfkeli. Ağızdan çıkan kelimelere dikkat etmeyen. Kaç kişiyle güzel muhabbetim varken.... Her neyse... Din ve siyaset önemlidir. Hassastır. Siteyi boş kafadan savunma değildir bu. Gidişat kötüydü çünkü.Mesele memleket hanımlar. Siyasi görüşler değil! Sizden de biraz olsun düşünmenizi rica ediyorum. Ezberden site savunmanın kimseye faydası yok. Ben kadınım, anneyim ve bu forumda büyük bir derdimi konuşmak en doğal hakkım.
Teşekkür ederim. Siz de benim dikkatimi çekmişsinizdir. Korkularımızın boşa çıkacağı günler diliyorum.Çok haklısın.. Ben burda eğitimle ilgili konu açtığımda da, en son yıllar önce yazılmış eğitim başlığına taşınıyor. Bdv kaynana elti eş forumu olmuş. Eltisinin göz devirmesi, bi insanın eğitiminden daha dert edilesi olduğu için burda kalıyor galiba!!
Atessila, sen bildiğim ve sevdiğim bir üyeydin, hayat ve dini görüşlerimiz burdaki birçok kadının aksine uyuyordu. Yazdığımız yorumlara saldıran seviyedeki insanların olduğu yerde olmak için zaten pek sebep de yok. Ne din ne siyaset tartışılıyor bu forumda. Anca kaynana aldatma görümce.. Siyasete artık kimse yazamıyor galiba, o da gitti. Eğitimin, siyasetin, insanların dini görüşlerinin, hayat görüşlerinin tartışılmayıp, kaynana eltilerin tartışıldığı bir forum artık bana da tat vermiyor. Sanırım ben de gideceğim..
Hoşçakal atessila, her zaman mutlu günlerin olsun..
artık hiçbir şey şaşırtmıyor beni balamir..
Vah vahhh, cok dokundu lafiniz... Topiklerde uyeler kufurlere varan hakaretler ettigi icin kapanmis kurunun yaninda yas da yaniyor demek istedigim buydu, siz de beni hakaretle kavga eden biri konumuna dusurmeye calistiniz aklinizca, bir dahaki sefere cunku ise yaramadi, iyi gunler size..Üzgünüm sizin gibi olamadım ben. İnsanları aşağılamadan tartışmaya çalıştım. Etiketlemeden çözüm üretmeye çalıştım. Size benzeyemediğim için bana dert oldu. Israrım bu yüzden.
Ofisim yapma, hükümete yapılan hakaretlerin sonuçlarını görüyoruz, tweet yüzünden hakaret yüzünden davalık olan insanlar var, üstelik forum herkese açık, şikayetler elbette olur ben inanıyorum diktatörlük diye bişi var, anladın sen beni
Iste benim demek istedigim de buydu da, kendisi benim gibi asagilamadan tartismaya calismis. Neyse ya ben niye nefesimi tuketiyosamOfisim yapma, hükümete yapılan hakaretlerin sonuçlarını görüyoruz, tweet yüzünden hakaret yüzünden davalık olan insanlar var, üstelik forum herkese açık, şikayetler elbette olur ben inanıyorum diktatörlük diye bişi var, anladın sen beni
Ezberden site savundukları için demiyorlar bence, burada kadınların nasıl tartıştıklarını (daha doğrusu kışkırttıklarını) görüyoruz. Şimdi siyaset açık olsaydı tezgah buu düzmece buu askerimizin kafasını kopardılar diyenlere (keşke bu şekilde söyleseler ama hakaretin pisliğin bini bi para) belki de küfür edecektim artık dayanamayıp.Mesele memleket hanımlar. Siyasi görüşler değil! Sizden de biraz olsun düşünmenizi rica ediyorum. Ezberden site savunmanın kimseye faydası yok. Ben kadınım, anneyim ve bu forumda büyük bir derdimi konuşmak en doğal hakkım.
işte ona şaşırıyorum ya, her şeye dava açılır oldu artık.. neyse anladık biz birbirimizi :)
türkiye burası, amerika değil :)
Bunu @Mune defalarca binlerce kez yazdı neden olduğunu... Hala neyin ısrarı bu? Burdan başka platformda konuşamıyor musunuz neden sadece burada konuşmak istiyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Her şekilde destek veya tepkimi ben başka yerlerde gösteriyorum. Burada neden gösterilmemesi gerektriğini defalarca tecrübe ettik zaten.
Üzgünüm sizin gibi olamadım ben. İnsanları aşağılamadan tartışmaya çalıştım. Etiketlemeden çözüm üretmeye çalıştım. Size benzeyemediğim için bana dert oldu. Israrım bu yüzden.
Yani burada konuşamıyoruz diye evimizde halay çekmiyoruz. Başka yerlerde fikrimizi gayet güzel belirtiyoruz. Hayat KK dan ibaret değil. Burası farklı. Saygı yoksa konuşmak yersiz. Burada siyasette saygı yok. Üç beş kişide de yok. Burada siyasette saygı önemseme başka fikre saygı yok herkeste yok.aynen katılıyorum.
daha az önce biri konu aşmış. altına başkası yorum yapmış bunu mu dert edinitosun diye.
milletin türlü türlü derdi var. memleketim ne halde diye oturup sinirden ağlayan biriyim. ama bu platformda tartışmak bana gereksiz geliyor.
herkese saygım sonsuz bunudabelirtmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?