Dert Edinemediğin Memleketim

Üzgünüm sizin gibi olamadım ben. İnsanları aşağılamadan tartışmaya çalıştım. Etiketlemeden çözüm üretmeye çalıştım. Size benzeyemediğim için bana dert oldu. Israrım bu yüzden.

Bende kadınım bende anneyim. Siz daha önce burada tartışılan ve saygı çerçevesinde bitmeyen konulardan habersizsiniz belki de. Bilemiyorum. Bu yüzden siyaset kapatıldı üyelerin bilgileri savcılığa verildi. Öfke kötüdür konu sahibi. Buradaki kadınların hepsi öfkeli. Ağızdan çıkan kelimelere dikkat etmeyen. Kaç kişiyle güzel muhabbetim varken.... Her neyse... Din ve siyaset önemlidir. Hassastır. Siteyi boş kafadan savunma değildir bu. Gidişat kötüydü çünkü.

Teşekkür ederim. Siz de benim dikkatimi çekmişsinizdir. Korkularımızın boşa çıkacağı günler diliyorum.

artık hiçbir şey şaşırtmıyor beni balamir..

Ofisim yapma, hükümete yapılan hakaretlerin sonuçlarını görüyoruz, tweet yüzünden hakaret yüzünden davalık olan insanlar var, üstelik forum herkese açık, şikayetler elbette olur ben inanıyorum diktatörlük diye bişi var, anladın sen beni

Vah vahhh, cok dokundu lafiniz... Topiklerde uyeler kufurlere varan hakaretler ettigi icin kapanmis kurunun yaninda yas da yaniyor demek istedigim buydu, siz de beni hakaretle kavga eden biri konumuna dusurmeye calistiniz aklinizca, bir dahaki sefere cunku ise yaramadi, iyi gunler size..

işte ona şaşırıyorum ya, her şeye dava açılır oldu artık.. neyse anladık biz birbirimizi :)

Ne siyasi kültüre ne de etik kültüre sahibiz. İnsanlar siyasi konu açılsın da birbirimize saldıralım diye bekliyor. Vatan siyasettir evet, bağımsız olduğu asla düşünülemez. Bu yüzden herkes fütursuzca yorumlar yapıyor.

Ağzımızla tartışmayı bilmiyoruz ki biz, hakaret etmeden tartışamıyoruz. Bunun önlenmesinin amaçlanması, ifade özgürlüğünün önlenmesi olarak yorumlanmamalı..
Beni hiçbir şey şaşırtmıyor artık..

Iste benim demek istedigim de buydu da, kendisi benim gibi asagilamadan tartismaya calismis. Neyse ya ben niye nefesimi tuketiyosam

Ezberden site savundukları için demiyorlar bence, burada kadınların nasıl tartıştıklarını (daha doğrusu kışkırttıklarını) görüyoruz. Şimdi siyaset açık olsaydı tezgah buu düzmece buu askerimizin kafasını kopardılar diyenlere (keşke bu şekilde söyleseler ama hakaretin pisliğin bini bi para) belki de küfür edecektim artık dayanamayıp.

Siz sevdiğim beğendiğim bir üyesiniz. Siz bilirsiniz elbet ama lütfen gitmeyin.

İnanın bir yanım hak veriyor sizlere ama diğer yanım da sitw yöneticileri de haklı diyor nedenine gelirsek ne ben fikrimden vazgeçeceğim ne de bir başkası... Dün akşamdan beridir facebook akışım resmen ülkeden daha karışık... Herkes herkesin kalbini kırdı ağza alınmayacak şeyler söylendi... Evet bizler sakince medeni bir şekilde fikrimizi belirtebiliyoruz ama arada mutlaka provakatör şuursuzlar çıkıyor ve sonra ortalık toz duman

aynen katılıyorum.

daha az önce biri konu aşmış. altına başkası yorum yapmış bunu mu dert edinitosun diye.

milletin türlü türlü derdi var. memleketim ne halde diye oturup sinirden ağlayan biriyim. ama bu platformda tartışmak bana gereksiz geliyor.

herkese saygım sonsuz bunudabelirtmek isterim.

Dün gece hiç uymadık çoğumuz, Allah kimseyi vatansız , yurtsuz bırakmasın inşaallah.Avrupa da camlarımızı bayraklarla donattık, çünkü vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi çok seviyoruz.Allah vatansız ve ezansız bırakmasın.

yalnız konu kapanmadan yazayım, bizde iç savaş çıkması totalde 2 saat falan sürüyormuş resmen.. ne kışkırtılmaya meraklıymışız arkadaşım, bütün facebook sayfam birbiriyle savaşa girdi.. dün kanka denilenler bugün azılı düşman.. nasıl birbirimize bağlı milletiz, göz yaşartıcı..

işte bak bu yüzden kapandı siyaset topiği bu yüzden dün geceden beri darbeyle ilgili konular açılamadı.. sanıyorsunuz ki bir tek biz duyarlıyız bir tek biz memleket sevdalısıyız her şeyin en'i en'i biziz. dua isteyen ye bile cahiller diyor insanlar neden ezan okunduğunu sormuş ki bende merak ettim kaç darbe gördük hayatımızda neyin ne anlama geldiğini nerden bilelim. ama tıpkı sizin gibi yine en çok duyarlı olduğunu düşünen biri hain olmakla cahil olmakla suçladı..

yani kendinize tavırlarınıza bakmadan, neden sonuç ilişkisi kurmadan başkalarına yardırıyorsunuz ya bir kez daha ümidimi kaybediyorum. dua topiğinde bile kutsala saygı duymadan üslüpsuz, ayarsız dedikodular yapılıyor. dua isteyen üye banlanana kadar önce konu açarak sonra profilinden diğerlerine saydırıyor.

aman neyse kime ne anlatıyorum ki... devam edin her şeyin en doğrusunu bilmeye

siz sakin olduğunuzu düşünseniz bile biri gelip çileden çıkarabiliyor. yani amaç aslında herkesi korumak. burada yazıp çizmekte bir sonuç vermeyecek kimseye. yorulduğumuzla kalacağız. insanın çok şey yazası geliyorda işte...

Yani burada konuşamıyoruz diye evimizde halay çekmiyoruz. Başka yerlerde fikrimizi gayet güzel belirtiyoruz. Hayat KK dan ibaret değil. Burası farklı. Saygı yoksa konuşmak yersiz. Burada siyasette saygı yok. Üç beş kişide de yok. Burada siyasette saygı önemseme başka fikre saygı yok herkeste yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…