Dert Edinemediğin Memleketim

Peki yaşananların senaryo olduğunu, tiyatro olduğunu söyleyenler, inanmayanlar var ,bu fikir belirtmek midir,tartışmak mıdır?Emin olun askerlere hepimiz üzüldük,TRT binasından ağlayarak çıkan askerler var,bilinçsiz olarak geldik diyen,emir altında olan,kaç tane şehit olan,bombalanan,yaralanan ölen siviller,bunların tiyatro olduğunu söyleyince O kişiler gerçekten fikir mi beyan etmiş oluyor,yoksa kışkırtma mı yapmış oluyor?

Fikir beyan etmis oluyor. Kiskirtma mi polis askeri asker polis i halk askeri al sana kiskirtma

Kadınların dertlerini, çıkmazlarını paylaşıp teselli, öneri ve destek alması amacıyla açılan bu başlıkta yazık ki ülkemizde dün yaşanan kıyameti dert edinmeye iznimiz dahi yok. Öyle ya kadının tek derdi saçı başı makyajı, kaynana görümce eltisi, eşi ve eşinin peşine düşen kadınlar olmalı. Bir kişinin ailevi sorunları dertken; en büyük ailemiz olan memleketimiz elden gitse konuşmamalı, düşünmemeli ve tartışmamalıyız. Kadın aklını, fikirlerini sınırlandıran, yarım milyonluk kadın üyeliğiyle övünen ancak kadınların can güvenliğini doğrudan ilgilendiren bir mevzuyu bile paylaşamayacağım bir ortamda bulunmak istemiyorum. Üyeliğimi tümüyle sonlandırın lütfen!

Yönetime bir mesaj atıp şu şu sebepten üyelik iptali istiyorum diyebilirdiniz.

Neyse, hala üyelik iptali isteyen varsa yönetime mesaj gönderip iptal işlemi isteyebilir.
Bu sitenin kuralları kadar yasalara da uymak zorunda her bir vatandaş, site üyesi olabilirsiniz ama aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısınız her biriniz.

Savcılığa ifade vermeye mi gidildi demişsiniz evet gidildi, savcılığın işi gücü yok bu siteyi mi takip ediyorlar demişsiniz, siteyi okuyanlar yasalara aykırı yorumlar için suç duyurusunda bulundu, bizzat btk'ya bildirilmiş yorumlar olduğunu biliyorum, size tek tek şu yorumlar diyerek hakkında suç duyurusunda bulunulan üyeleri deşifre etmeyeceğim, açın siyaset bölümünü yasalara aykırı haller topiğini okuyun sonra haber içerikli konulara yazılmış yorumları okuyun zaten 3-5 kişiyi kendiniz bulursunuz, ama tabii cumhurbaşkanına saydırmış ağzına sağlık, Atatürk'e giydirmiş aslanım benim diyerek okursanız sizce hepsi suç olmaktan çıkar.

Forum sitelerinin uyması gereken yasal prosedürlerden haberdar değilsiniz sanırım, biz dikkat edin dedikçe yazılıyorsa, biz uyarı verdikçe hala kanunlara muhalif yorumlar yapılıyorsa o zaman tek yapılacak şey vardır o da bölümü kapatmak, sizler kanunlara aykırı yorum yapın diye tüm siteyi riske atamayız, kaldı ki evlerinize savcılık kağıdı gelse bir bir gelirsiniz yazımı silin demeye.
Hanginiz ister hakkında dava açılmasını? Bunu engellemeye çalışıyoruz diye kötü mü olduk şimdi?

Ayrıca açın bir twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde dün gece yasalara aykırı yazanların yazdıkları nasıl kopyalanmış, görüntü alınmış öğrenin isterseniz.
Yargılanmanıza neden olacak siyasi paylaşımlar yapacaksanız buyurun başka platformlarda yapın ama burada yazamazsınız.

Back
X