Dert etmeli miyim etmemeli miyim bilmiyorum..birlikte karar verelim

Biraz sert çık ..

Eşin seni kaybetmekten korkmuyor. .

Şimdi bende şu açıdan cevap vereyim:)) eşim nakliyeci olduğu için ofiste bulunmuyor.yani kızla hangi ara samimi oldun da bu tarzda konuşuyorsun demeleri mi adama

Şimdi bende şu açıdan cevap vereyim:)) eşim nakliyeci olduğu için ofiste bulunmuyor.yani kızla hangi ara samimi oldun da bu tarzda konuşuyorsun demeleri mi adama
Ha ona bişey diyemem ben aynı ortamda çalışanlardan örnek verdim
Ayrıca ben sorun etmiyorum ama ki sorun ettim diyelim senin gibi ilk gördüğümde bağırıp çağırsaydım o olay orda biterdi bi daha muhatap olmazdı net.

Olsaydı peki?

Eşim aynı senin de dediğin gibi ilk tartışmadan sonra bi daha yapmayacağına inandığım bi adam dıı. Zaten beni üzen de inancımın güveninin sarsılması

Eşim aynı senin de dediğin gibi ilk tartışmadan sonra bi daha yapmayacağına inandığım bi adam dıı. Zaten beni üzen de inancımın güveninin sarsılması
Ne zamandır birliktesiniz canım biraz rahat bırak ama tetikte ol yani kontrol falan et

ya bilmiyorum bi bana mı öyle geldi ama kız aksi belli ki eşin yaranmaya çalışıyor kaba olucak ama bir nevi yalakalık gibi işte..

Ben de hoslanmazdim bu tarz samimi konuslardan, ne gerek varmiski canimli cicimli konusmaya. Kizdim esine

ben ciddi problem ederdim. bazı insanlar fazla samımı hiç sevmem boyle seylerı. bence esinle konus bu konuyu rahatsız oldugunu dile getir dıkkat etsın

Gereksiz samimiyet olmuş. Isle ilgili olsa bir nebze yumuşatılabilirdi ama araba muhabbeti fazla gereksiz olmuş. Eşiniz belki arasını iyi tutup idare ediyor kendince,bunun dışında bir niyetide olmayabilir ama size bunu açıkça dile getirebilir diye düşünüyorum.
Net bir şekilde tavrınızı koyun, bu samimi konuşmalari tasvip etmediğinizi söyleyin.

burnuma pis kokular gelıyor
eşine buyuk ayar ver derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…