İşitmede sorun var mı basit komutları yerine getirebiliyor mu ? Konuşması dışında bir sıkıntı gozlemliyor musunuzPeki sizce doktorluk bir durum varmi
Evet var.:) Çocuk doktorumuz da hep erkek çocuklarda dört yaşa kadar dıgıl dıgıl konuşması normal der.ben bu tip şeylere pek inanmıyorum yani bilimsel bi geçerliliği var mı erkekler geç konuşur lafının yoksa ninelerimizden duyduğumuz bişey mi? bence doktor en mantıklısı.
"Konu sahibi bana göre de normal" yazmak istemiştim otomatik yazmış değil diye. Kusura bakmayın.Evet var.:) Çocuk doktorumuz da hep erkek çocuklarda dört yaşa kadar dıgıl dıgıl konuşması normal der.
Konu sahibi bana göre değil normal. TV izletmeyin. Ve birlikte bol bol oyun oynayın. Eşya, hayvan, bitki vs. kartları var resimli hergun onlarin ismini söyleyin.
Merhaba hanımlar yaklaşık 23 aylık bir erkek evladım var fiziksel gelisimi gayet iyi fakat dil gelisimi icin ayni seyi söyleyemeyecegim.mesela baba ve mama disinda birde anlamsiz sesler disinda konustugu bisey yok göz teması var hangi eşya kime aitse onu o kisiye veriyor disari cikmak isterse elimizden tutup cekistiriyor ayakkabilarini getiriyor sizce bu kadar bile yapmasi normalmi beklemelimiyim birde bir kac gundur geceleri huzursuz agliyor surekli daha once yapmazdi gayet iyi uyurdu beni ve babasini tokatliyor sacimi cekip yatiyor gece araliklarla uyanip aglayip yatiyor uyanikken dislerini gicirdatiyor sinirli yapisi var evde resmen teror estiriyor psikiyatriye gotursem fayda edermi
Merhaba hanımlar yaklaşık 23 aylık bir erkek evladım var fiziksel gelisimi gayet iyi fakat dil gelisimi icin ayni seyi söyleyemeyecegim.mesela baba ve mama disinda birde anlamsiz sesler disinda konustugu bisey yok göz teması var hangi eşya kime aitse onu o kisiye veriyor disari cikmak isterse elimizden tutup cekistiriyor ayakkabilarini getiriyor sizce bu kadar bile yapmasi normalmi beklemelimiyim birde bir kac gundur geceleri huzursuz agliyor surekli daha once yapmazdi gayet iyi uyurdu beni ve babasini tokatliyor sacimi cekip yatiyor gece araliklarla uyanip aglayip yatiyor uyanikken dislerini gicirdatiyor sinirli yapisi var evde resmen teror estiriyor psikiyatriye gotursem fayda edermi
Icimi ferahlattiniz sagolunçok normal.benim kızımda sadece baba mama dede diyordu.2.5 yaşına doğru başladı konusmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?