Bizim burda pek belirti yok, fırtına öncesi sessizlik böyle birşey mi acaba :)Yarin firtina mi kopacakmis? Deniz yoluyla mi geliyorsunuz? Valla ben Istanbuldayim hic firtina kopacakmis gibi görünmüyor. .
Vuhuhu olabilirrrrBizim burda pek belirti yok, fırtına öncesi sessizlik böyle birşey mi acaba :)
Konuyla alakasız ama avatarınız iştahımı kabarttı ya çok güzel görünüyorVuhuhu olabilirrrr
Bir hava durumuna bakın isterseniz, ido da iptal etmişti bazı sefelerini, fırtına çıkacak diyorlarBiz de Aydina gidecez firtina mi cikacakmis
Feribotla gidicez bi de korktum
:) senden benim kardesim gibisin o da kisin ucaga binmez ki ucak dusmesin (kisin dusme ihtimali daha yuksekmis) :)))Dünden beri aile içinde çok şey oldu. Ciddi anlamda kötü şeyler. Gülüyorum falan ama içimdeki boşluk,hissizlik deli ediyor beni. yarın sabah istanbula gitmeyi düşünüyordum. ama fırtına falan çıkacakmış dönüşümde bi sorun olur diye korkuyorum ama bi yandan gitmek istiyorum. Yaklaşık 1 aydır planladığım şeydi biletimi almış bekliyordum. Ne yapsam bilemiyorum düşünme yeteneğimi kaybettim resmen bir şeyler söyleyin dert edilecek bir şey de değil ama yazmak istedim biraz rahatlarım mantıklı düşünürüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?