dert ettiğim şeye de bak..

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
73
35
Gülüyorum falan ama içimdeki boşluk,hissizlik deli ediyor beni. yarın sabah istanbula gitmeyi düşünüyordum. ama fırtına falan çıkacakmış dönüşümde bi sorun olur diye korkuyorum ama bi yandan gitmek istiyorum. Yaklaşık 1 aydır planladığım şeydi biletimi almış bekliyordum. Ne yapsam bilemiyorum düşünme yeteneğimi kaybettim resmen bir şeyler söyleyin dert edilecek bir şey de değil ama yazmak istedim biraz rahatlarım mantıklı düşünürüm diye

Son düzenleme:
Fırtına sizin dönüşünüzü etkileyecek boyutta olmaz sanmıyorum. Bunu dert etmeyin bence.

Yarin firtina mi kopacakmis? Deniz yoluyla mi geliyorsunuz? Valla ben Istanbuldayim hic firtina kopacakmis gibi görünmüyor. .

Deniz yolunu kullanmayacaksanız çok da etkilemez, kafanız dağılır değişiklik olur

sizi gitmeye iten nedenler nelerdir bilseydik daha net olabiliridik

ido iptal etti evet, b.düzü esiyor hatta şöyle söyleyeyim üşüdümsalıya kadar sürecek dediler tv de

evet bende haberlerde gördüm spiker "çok dalga olacak salıya kadar hava kötü olacak" falan deyince bi tırstım. deniz yolunu kullanacağım

:) senden benim kardesim gibisin o da kisin ucaga binmez ki ucak dusmesin (kisin dusme ihtimali daha yuksekmis) :)))

Bugün hava serindi ama fırtına kopacak gibi de gorunmuyor baktım hava durumuna parçalı bulutlu diyor. Öyle dediği günler sadece hava serin oluyo bence fırtına kopmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…