Dert işde öyle bir dert ki elim kolum bağlı duruyorum :(

cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum sizden ricam çok dua edin sabredeyim bende bayrama kadar...

çok büyük hata ve böyle üzerine gidersen onu tamamen kaybedebilirsin
özlediğini belli etme sen üzerine gittikçe kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak

kötü birşey yazmak istemem ama bayrama kadar yazışmayalım diyen biri seni ayrılık acısına hazırlıyor gibi geldi.
yani bayrama kadar zaten unutur diye düşünüyordur.

kötü birşey yazmak istemem ama bayrama kadar yazışmayalım diyen biri seni ayrılık acısına hazırlıyor gibi geldi.
yani bayrama kadar zaten unutur diye düşünüyordur.

valla ağzından bal damlıyor...hayır üstüne çok gittim kafayı toparlamam lazım dedi rabbim inşallah hayırlısını verir...
öyle hoş öyle iyi birisi ki onu kaybetmek bana çok çok acı verir hayır kaybetmeyeceğim sadece sabredeceğim şimdi...
çünki kafası çok karışık biliyorum...

ve ben onu onutmak için SEVMEDİM...

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR BENİM DERDİM GÖNÜL DERDİ SEVDİĞİMLE TARTIŞTIK VE AYRILDIK 3 HAFTA OLDU NERDEYSE, YAZIŞIYOR KONUŞUYORDUK. ÇOK SEVİYORUM O BENİM İÇİN BİR BAMBAŞKA... VE EN SON MESAJINDA DEDİKİ....bana bayrama kadar yazma olurmu iyice kafamı dinleyeyim sende kendini dinle. allah hayırlısını versin...

BEKLEMEK ÇOK ZOR GELİYOR... AMA DURAMIYORUM HERGÜN YAZIYORUM NERDEYSE... YAZMAKTAN ALAMIYORUM KENDİMİ...SİZCE BÖYLE HERGÜN YAZMAM ÜSTÜNE GİTMEM İYİMİ KÖTÜMÜ ?.

Sen değersiz biri misin! Bu da ne demek bayrama kadar yazma ben istersem ararım keyfime göre. Bence bir an önce kendine gel aynaya bak, senden değerlisi yok. onuda derhal hayatından çıkar. Çok aşık olduğun için bazı şeyleri göremiyorsun ezik duruma düşme canım...

Sen değersiz biri misin! Bu da ne demek bayrama kadar yazma ben istersem ararım keyfime göre. Bence bir an önce kendine gel aynaya bak, senden değerlisi yok. onuda derhal hayatından çıkar. Çok aşık olduğun için bazı şeyleri göremiyorsun ezik duruma düşme canım...

öyle bir haldeyimki sanki ben onunla değerliyim hayat çok acı veriyor bana...herşey birden bire oldu...öyle hatımdan çıkar demekle çıkmıyor ki kalbimin derinliklerinde her yerde her bir parçada izi var çok bambaşkaydı benim için...kendi düşen ağlamaz derler ya ezk durummu dersiniz ne desiniz bilmiyorum işde tek dileğim herşey çok güzel olsun bu hayat onunla yaşlansın...

Back
X