arkadaşlar bu kadar küçük şeylere takılırsanız valla işiniz zor.hem karşı taraf için hem de sizin için,işte bu küçük şeylere takılmalar yüzünden insanlar 1,2 ayda ayrılıveriyor.Şurda bi anlaşalim kizlar tartisma cikartidigim falan yok yada kendime dert aradigim falan yani elbette biliyorum tartisma cikarmak kolay ama o tarz birisi degilim herseyi tatlilikla çözmeye calisanlardanim. Az önce de konustuk iste 18mart dedi gecen niye 28mart dedin dedim şaka yaptim dedi yoksa eskilerden birinin mi dedim hayir dedi ben seninkini bile 1.5senede zor öğrendim ne bileyim 28kimin dedi. Bide 18e yakin dedi ya seni ki 8olmasin acaba subat miydi falan diye dalga gecti bide üstüne.
Çok haklısın 3 yıllık sevgilim 1,5 yıllık kocam yani toplamda hayatımın son 4,5 yılını geçirdiğim adam bu yıl doğum günümü unuttu ..arkadaşlar bu kadar küçük şeylere takılırsanız valla işiniz zor.hem karşı taraf için hem de sizin için,işte bu küçük şeylere takılmalar yüzünden insanlar 1,2 ayda ayrılıveriyor.
şunu unutmayın ki erkekler o kadar da hassas değildir. kadın gibi düşünmezler. bir tek şeyi unutmazlar o da malum.
bunun dışında öyle nezaket beklerseniz, bugün ve de ilerde yuva kurunca çok hayal kırıklıkları yaşarsınız.
bu söylediklerim genel olarak bütün evlilik vede ilişkilerde geçerlidir.
tecrübe ile sabittir.
Sevgimle yaklaşık 2senedir birlikteyiz herşey çok tatli çok minnoş :)) neyse geçen gün doğum gününden falan açıldı konu hangi ayda doğdum dedim
Mart dedi emin misin falan dedim şaşıracak mu diye mart uşte aşkim eminim dedi sonra hangi gün dedim 28dedi kapat telefonu kapat dedimm yaa dur şaka yaptim
18dedi. Buraya kadar herşey çok normal az önce öğrendim ki eski sevgilisinin dogum günü 28martmis sizce birden o tarihe mi gitti akli yoksa beni sinir etmek icin 18marta yakin diye 28mart mi dedi? Bi daha böe bi konu acikursa direk soracam 28de kim dogdu da söyleyip duruyordun diye. Bide dip not cidden beni sinir etmek icin yaptigini biyorum ama iste gelde benim aklima bunu anlat. Şimdiden teşekkürler bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?