• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert mi bilmiyorum ama fikir istiyorum

Kavga çıkarmaya mı çalışıyorsunuz?
Ne var bunda, her şeyi bu kadar büyütmeyin.

Önceki yorumlarima bakarsan amacimin kavga cikartmak olmadigini gayet net bir sekilde anlarsin. Kadinlar hassas canlilar sadece takildigimi belirttim ki zaten konu da kapandi :)

Şurda bi anlaşalim kizlar tartisma cikartidigim falan yok yada kendime dert aradigim falan yani elbette biliyorum tartisma cikarmak kolay ama o tarz birisi degilim herseyi tatlilikla çözmeye calisanlardanim. Az önce de konustuk iste 18mart dedi gecen niye 28mart dedin dedim şaka yaptim dedi yoksa eskilerden birinin mi dedim hayir dedi ben seninkini bile 1.5senede zor öğrendim ne bileyim 28kimin dedi. Bide 18e yakin dedi ya seni ki 8olmasin acaba subat miydi falan diye dalga gecti bide üstüne.
bence sen söyleyince frkınavarmış üsütüne başka tarihle şaka yapıp dikkatini 28 inden dağıtmak istiyor pardon ama şey yapmış sıvıo denir ona:KK48:

bence sen söyleyince frkınavarmış üsütüne başka tarihle şaka yapıp dikkatini 28 inden dağıtmak istiyor pardon ama şey yapmış sıvıo denir ona:KK48:
O dedigin normal olarak olabilir ama sevgilimi düşününce olmadigina kesin emin oldum :) tarihlerle arasi pek iyi degil çünkü :)

Back
X