- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasınHanımlar ben 3 yıllık oturma grubumu kaynanama verdim bir kaç yıl önce yerine yenisini aldım kullansın yeni yeni söküğü dikiği yok diye evvelsi gün tesadüfen bir sitede satılığa çıkardığı ilanını gördüm bozuldum yani evinde baskalarından da aldığı esyalar var neden benim verdiklerim amacı onları satıp yenisini almak diye düşünüyorum esime söyledim ailen böyle böyle yapmıs satacaklarına ben alayım geri anneme veririm dedim ne var satacaklarsa dedi bende hayır dedim konu bu sekil kapandı bisey demedi üzerine ama kafaya taktım inanın ki gidip kayınvaldeye söylemeli miyim söylersem birde tartısma çıkar mı diyorum esimle de neden gittin söyledin gibilerinden içim hiç rahat değil yerimde olsaydınız siz naparsınız akıl verin
Hanımlar ben 3 yıllık oturma grubumu kaynanama verdim bir kaç yıl önce yerine yenisini aldım kullansın yeni yeni söküğü dikiği yok diye evvelsi gün tesadüfen bir sitede satılığa çıkardığı ilanını gördüm bozuldum yani evinde baskalarından da aldığı esyalar var neden benim verdiklerim amacı onları satıp yenisini almak diye düşünüyorum esime söyledim ailen böyle böyle yapmıs satacaklarına ben alayım geri anneme veririm dedim ne var satacaklarsa dedi bende hayır dedim konu bu sekil kapandı bisey demedi üzerine ama kafaya taktım inanın ki gidip kayınvaldeye söylemeli miyim söylersem birde tartısma çıkar mı diyorum esimle de neden gittin söyledin gibilerinden içim hiç rahat değil yerimde olsaydınız siz naparsınız akıl verin
siz artik vermissiniz, verirken de bigun geri alirim dememis yerine yeni koltuk almssiniz.Hanımlar ben 3 yıllık oturma grubumu kaynanama verdim bir kaç yıl önce yerine yenisini aldım kullansın yeni yeni söküğü dikiği yok diye evvelsi gün tesadüfen bir sitede satılığa çıkardığı ilanını gördüm bozuldum yani evinde baskalarından da aldığı esyalar var neden benim verdiklerim amacı onları satıp yenisini almak diye düşünüyorum esime söyledim ailen böyle böyle yapmıs satacaklarına ben alayım geri anneme veririm dedim ne var satacaklarsa dedi bende hayır dedim konu bu sekil kapandı bisey demedi üzerine ama kafaya taktım inanın ki gidip kayınvaldeye söylemeli miyim söylersem birde tartısma çıkar mı diyorum esimle de neden gittin söyledin gibilerinden içim hiç rahat değil yerimde olsaydınız siz naparsınız akıl verin
sımdı eger sızden ıhtıyacımız var kullanıcaz deyıp kandırıp alıp satsalardı haklısınız derdımHanımlar ben 3 yıllık oturma grubumu kaynanama verdim bir kaç yıl önce yerine yenisini aldım kullansın yeni yeni söküğü dikiği yok diye evvelsi gün tesadüfen bir sitede satılığa çıkardığı ilanını gördüm bozuldum yani evinde baskalarından da aldığı esyalar var neden benim verdiklerim amacı onları satıp yenisini almak diye düşünüyorum esime söyledim ailen böyle böyle yapmıs satacaklarına ben alayım geri anneme veririm dedim ne var satacaklarsa dedi bende hayır dedim konu bu sekil kapandı bisey demedi üzerine ama kafaya taktım inanın ki gidip kayınvaldeye söylemeli miyim söylersem birde tartısma çıkar mı diyorum esimle de neden gittin söyledin gibilerinden içim hiç rahat değil yerimde olsaydınız siz naparsınız akıl verin
Aman satarsa satsın boşverHanımlar ben 3 yıllık oturma grubumu kaynanama verdim bir kaç yıl önce yerine yenisini aldım kullansın yeni yeni söküğü dikiği yok diye evvelsi gün tesadüfen bir sitede satılığa çıkardığı ilanını gördüm bozuldum yani evinde baskalarından da aldığı esyalar var neden benim verdiklerim amacı onları satıp yenisini almak diye düşünüyorum esime söyledim ailen böyle böyle yapmıs satacaklarına ben alayım geri anneme veririm dedim ne var satacaklarsa dedi bende hayır dedim konu bu sekil kapandı bisey demedi üzerine ama kafaya taktım inanın ki gidip kayınvaldeye söylemeli miyim söylersem birde tartısma çıkar mı diyorum esimle de neden gittin söyledin gibilerinden içim hiç rahat değil yerimde olsaydınız siz naparsınız akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?