Dert mi bilmiyorum ama kafaya taktım

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Hanımlar ben 3 yıllık oturma grubumu kaynanama verdim bir kaç yıl önce yerine yenisini aldım kullansın yeni yeni söküğü dikiği yok diye evvelsi gün tesadüfen bir sitede satılığa çıkardığı ilanını gördüm bozuldum yani evinde baskalarından da aldığı esyalar var neden benim verdiklerim amacı onları satıp yenisini almak diye düşünüyorum esime söyledim ailen böyle böyle yapmıs satacaklarına ben alayım geri anneme veririm dedim ne var satacaklarsa dedi bende hayır dedim konu bu sekil kapandı bisey demedi üzerine ama kafaya taktım inanın ki gidip kayınvaldeye söylemeli miyim söylersem birde tartısma çıkar mı diyorum esimle de neden gittin söyledin gibilerinden içim hiç rahat değil yerimde olsaydınız siz naparsınız akıl verin

Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın

Iyi de siz zaten hediye etmissiniz gerisinden size ne? Verilen geri istenir mi hic cok ayip bence.

Yok artık. Resmen uyanıklık yapmış kayın valideniz.
Ama bu saaten sonra yapacak bir şey yok. Ben bu yüzden kimseye artık ne kıyafet veriyorum ne de bir eşya.
Çünkü beleş olunca değeri olmuyor.

Yani vermissin artik senden cikmis onlara ait canim hic caj skmaya kafaya takmaya degecek biseu yok

Ufak tefek birsey olsa neyse de sizin verdiğiniz koltuk takımını sarmak garip geldi bana. Hani kızım biz yeni eşya alıyoruz bunları başka verecek yerimiz var mı diye bir ağız yoklasaydi iyiydi

siz artik vermissiniz, verirken de bigun geri alirim dememis yerine yeni koltuk almssiniz.
ister atar ister satar, karisamazsiniz.

Aha demet akalın versiyon 2 vakası onda hayranı çizme vermiş sonra satılığa çıkardığını görünce wauww.
Yahu vermişsin kadına bunu dimi ister alır koyar ister satar kullanır ister parçalar yakar kullanır sen onu düşündüğün için bunu yapmışsın öyle mutlu oluyosa niye karışıyosun yaptığın iyilik için karşılık bişi beklemeden yap salla gitsin niye ara bozucak şeyler yapasın.

sımdı eger sızden ıhtıyacımız var kullanıcaz deyıp kandırıp alıp satsalardı haklısınız derdım
ama zaten sız kendınız vermıssınız hedıye etmıssınız belkı kadın begenmıyor sızı kırmamak ıcın begenıyor gıbı yaptı alıp satılıga cıkardı olabılır artık onun o ... kandırmamıs sızı

İyi de sizden çıkmış zaten mobilyalar.
Ona hediye etmiş gibi olmuşsunuz. Şimdi istediğini yapsın boşverin. Boşu boşuna ağzınızın tadını bozmaya ne gerek var.

Aman satarsa satsın boşver

Yani bir kac yıl kullanmıslar zaten anladigim kadariyla..siz de yenisini almissiniz..onlar yeni sahibi olarak satmakta ozgurler abartmayin bosverin

Siz vermişsiniz sizden çıkmış. İster oturur ister satar ister yakar size ne yahu. Bi koltuk takımı için ömür boyu minnettarlık mı bekliyosunuz vermeyin malınız bu kadar kıymetliyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…