• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert mi bilmiyorum ama

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
Kızlar Merhaba

Yarın annemle ev için bişeyler almaya çıkacağız. Ama annemin geleceği kesin değil. Neyse akşam yemekte ben dedim ben yarin ev icin bişeyler alacağım . (Ev esyasi) kayinvalidem de x de gitsin istersen (gorumcem) kafasi dağılır hem dedi. Bende anneme dedim istersen sen de gel dedim. O da işim var falan dedi.
Öyle içimden geldi sizle paylaşmak istedim :)

Görümcenin gelmesine uyuz olmuştur ki ben olsam ben de olurum. Beraber yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Annemle işlerimiz var diyebilirdiniz, o zaman anneniz herhalde gelirdi.

Kızlar Merhaba

Yarın annemle ev için bişeyler almaya çıkacağız. Ama annemin geleceği kesin değil. Neyse akşam yemekte ben dedim ben yarin ev icin bişeyler alacağım . (Ev esyasi) kayinvalidem de x de gitsin istersen (gorumcem) kafasi dağılır hem dedi. Bende anneme dedim istersen sen de gel dedim. O da işim var falan dedi.
Öyle içimden geldi sizle paylaşmak istedim :)
Paylaşmak güzeldir diye bi laf attılar ortaya böyle boş beleş şeyler paylaşılır oldu.ömrümden 5 dakikamı yedin.paylaşayım dedim.

GUNCELLiyorum olayın devamı

dün eşim ben görüncem dışarı çıkalım diye anlamıştk eşim işten geç geldi bugün, az önce geldi yani gorumcemi aramış çıkalım mi diye benim işim var demiş halbuki dün çok istiyordu gitmek

anlamadık ki dalga geçelim

kimin evine ne bakacaksın

annen, kv, görümcen aynı ortamda neden var

eşin geldi, görümceni aradı ise

görümcenin ayrı evi mi

biz sizin geçmişinizi hayat biçiminizi bilmiyoruz ki azıcık da kendinizi ailenizi vs anlatın da anlayalım

hani ben sorunu anlamadım cidden

annenin gelesi yokmuş kv görümce de gelsin demiş

görümce bir şeye bozulup gelmemiş

Sevgili günlük..

1-güncelliyorum olayın devamı..

Sevgili günlük nassın?

Back
X