Dert Olan Gezi Fikri

Vaveylala

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
17 Kasım 2008
228
186
628
Merhaba arkadaşlar...
Ankara'da bir ortaokulda öğretmenim. Rehber öğretmenliğini yaptığım sınıfım okulun en temiz sınıfı seçildi. bu sebepten ötürü çocuklarımı geziye götürmeliyim. Ödül olarak. Ancak nereye götürebileceğimi hiç bilmiyorum.
Piknik, sinema, tiyatro seçeneklerim arasında yok maalesef. Ve gideceğimiz yerin eğlenceli bir yer olmasını istiyorum. Ödül olacağı için çocuklarımın hoşuna gitmeli. Ama hiç bir yer aklıma gelmiyor.
Öğretmen arkadaşlar başta olmak üzere hepinizden fikir istiyorum. Nereye gitmeliyiz?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...
Bir ortaokulda öğretmenim. Rehber öğretmenliğini yaptığım sınıfım okulun en temiz sınıfı seçildi. bu sebepten ötürü çocuklarımı geziye götürmeliyim. Ödül olarak. Ancak nereye götürebileceğimi hiç bilmiyorum.
Piknik, sinema, tiyatro seçeneklerim arasında yok maalesef. Ve gideceğimiz yerin eğlenceli bir yer olmasını istiyorum. Ödül olacağı için çocuklarımın hoşuna gitmeli. Ama hiç bir yer aklıma gelmiyor.
Öğretmen arkadaşlar başta olmak üzere hepinizden fikir istiyorum. Nereye gitmeliyiz?
Hangi ildesiniz bazı illerde bilimsel deneysel etkinlikler yapan belediyeye üniversiteye Tübitak a ait olan kurumlar var olmadı siz böyle bişey düzenleyebilirsiniz. Hayvan barınaklarına goturebilirsiniz hem farkındalık hem faydalı olma hissiyatı

Kendi çocukluğumu düşündüm.
Bütün gün dışarda beden eğitimi yapın. Vallahi. Oynasınlar, zıplasınlar. Bir kere ilkokulda öğretmenimiz bizi okul çevresindeki bir parka götürmüştü. O da güzeldi. Sonra da sınıfta piknik yapın. İsteyen anneler de gelsin. Valla biz yaptık çocukken, ve çok eğlendik. Çok kafa patlatmaya, binbir masrafa gerek yok. Çocuk mutlu etmek çok kolay.

Kendi çocukluğumu düşündüm.
Bütün gün dışarda beden eğitimi yapın. Vallahi. Oynasınlar, zıplasınlar. Bir kere ilkokulda öğretmenimiz bizi okul çevresindeki bir parka götürmüştü. O da güzeldi. Sonra da sınıfta piknik yapın. İsteyen anneler de gelsin. Valla biz yaptık çocukken, ve çok eğlendik.
Olabilir. İdare ile konuşmalıyım. Teşekkürler...

Back
X