Dert Olan Gezi Fikri

Mta müzesi gezegenlerde kaç kg gr vs sin dinazor kemikleri ilk insan ayak izleri doğal taşlar güneş sistemi vs
Altınköy
Neşeli köy tepetaklak ev
Ankapark
Trt nin oranda yayın tarihi müzesi var ilk filmler nasıl çekilmiş radyo tiyatrosu nasıl yapılır çizgi film nasıl çekilir gibi randevulu gidiliyor
Hamamönü sanat sokağı
İlk meclis
Anıtkabir
Gençlik parkı lunapark
Buz pateni bahçelievler vs... dsha var aslında

eğer konsept istanbul daki oyuncak müzesi gibiyse sıkılabilirler.
oyuncakları vitrin arkasından görmek çocuklar için pek çekici değil. sadece eski-yeni oyuncak kıyası biraz anlamlı olabiliyor.
ama ellerine alamadıkları, dahil olamayıp sadece baktıkları için sıkılıyorlar.
ama dediğim gibi, ankara yı bilmiyorum.
istanbul da durum bu :)
Oyıncak müzesi wvet öyle ama yanında o oyıncaklarla oynayabilecekleri bir köy wvi mevcut...

Altınköy açıl hava müzesi nasıl bir yer? Netten baktım biraz ama tam olarak anlayamadım? Neler yapılabilir orada?
Yapay bir koy gibi dusunun eski evler degirmenler ve canlandirmada var sanirim yani cocuklar yufka acanlari vs vs gorebiliyorlar benimde gidilecekler listemde henuz bende gitmedim

Mta müzesi kesinlikle pişman olmazsınız:KK45:Tepetaklak evde o kadar çok çocuğun fotoğrafı çekilmez zaten fotoğraf için herşey altinkoye de büyük umutlarla gitmiştik ancak hicbir beklentimi karşılamadı bi de yürümekten bi hal olmuştuk hayatımızda fazladan hiçbirşey farketmedi bi de rahmi koç müzesi gezmeyi planladığımız yerler arasinda

Ankara devlet tiyatrosunda o kadar guzel oyunlar var kim üstelik ogrenci 9 lira.
Bence bunu değerlendirin. En son ankara dt'nin turne oyunlarindan cimri 'ye gitmistim mesela. Kesinlikle bayilir cocuklar. Kahkahalarla dolu bir oyundy

Merhaba arkadaşlar...
Ankara'da bir ortaokulda öğretmenim. Rehber öğretmenliğini yaptığım sınıfım okulun en temiz sınıfı seçildi. bu sebepten ötürü çocuklarımı geziye götürmeliyim. Ödül olarak. Ancak nereye götürebileceğimi hiç bilmiyorum.
Piknik, sinema, tiyatro seçeneklerim arasında yok maalesef. Ve gideceğimiz yerin eğlenceli bir yer olmasını istiyorum. Ödül olacağı için çocuklarımın hoşuna gitmeli. Ama hiç bir yer aklıma gelmiyor.
Öğretmen arkadaşlar başta olmak üzere hepinizden fikir istiyorum. Nereye gitmeliyiz?
Altınparkın içinde bilim sanat merkezi var gitmemişseniz gidin çok eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Madem en temiz sınıf seçilmişler, bırakın kirlensinler.

Velileriniz ile görüşün, su balonları alın bol bol. Havalar şimdi ısınıyor. Hemen yapılmak zorunda değilse havanın sıcak olduğu bir gün su balonu savaşı yapın. Beden eğitimi dersinde serbest kaldığımızda en büyük eğlencemizdi :D

Şu yeni açılan yer mi? Orayı hiç bilmiyorum. Neler yapılabilir orada? Çocukları zaptetmesi zor olur mu acaba? Aşağı yukarı 25-26 çocuk olacak...
Vialand gibiyse 90-100 tl belki daha fazladır oralar.

hepinize teşekkür ederim öneri ve fikirleriniz için. Aklınıza gelen bir şeyler olursa yazabilirisiniz.

Back
X