yalvarmanın aksine özgüvenli olunKizlar iyigeceler herkese ben daha hiç gözümü kırpamadım yarın sabah bir is görüşmem var büyük bir kurumda bu pozusyon için daha önceden deneyimim var ama nasil davranacağımı bilmiyorum nasil kabul ettiririm kendimi gerekirse yalvarayim diyorum maddi kısımdan ziyade benim çalışmam lazım böyle parazit gibi nereye kadar yaşayacağım ömrüm evde mi gececek benim yarın ne yapayim ne söyleyeyim de kendimi begendireyim nolur bie tavsiye verin bana
sakın yalvarma dik ve kendinden emin durKizlar iyigeceler herkese ben daha hiç gözümü kırpamadım yarın sabah bir is görüşmem var büyük bir kurumda bu pozusyon için daha önceden deneyimim var ama nasil davranacağımı bilmiyorum nasil kabul ettiririm kendimi gerekirse yalvarayim diyorum maddi kısımdan ziyade benim çalışmam lazım böyle parazit gibi nereye kadar yaşayacağım ömrüm evde mi gececek benim yarın ne yapayim ne söyleyeyim de kendimi begendireyim nolur bie tavsiye verin bana
Kendin ol,senin karsindakiler muhtemelen bu isi yillardir yapiyorlar.Kizlar iyigeceler herkese ben daha hiç gözümü kırpamadım yarın sabah bir is görüşmem var büyük bir kurumda bu pozusyon için daha önceden deneyimim var ama nasil davranacağımı bilmiyorum nasil kabul ettiririm kendimi gerekirse yalvarayim diyorum maddi kısımdan ziyade benim çalışmam lazım böyle parazit gibi nereye kadar yaşayacağım ömrüm evde mi gececek benim yarın ne yapayim ne söyleyeyim de kendimi begendireyim nolur bie tavsiye verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?