Aynen öyle arkadaşım, kesinlikle saçlar maankendeki gıbı olmamalı,
Bir de herkes aynı modelleri beğense farklı şeyler olmazdı değil mii? Herkestan farklı bir yorum çıkması da bu yüzden. Lütfen bu kadar takılmayın. Bu gelinliği, sade bir takı, dalgalı yandan yarım topuz şeklinde saç, zarif bir ayakkabı ve canlı renkli çiçeklerde tamamladığınızda (benim düşüncem) inanın burada beğenmeyen bir çok arkadaşımın çokkk hoşuna gidecekk :) Eminim yani![]()
Cekıp koyarım buraya fotograflarımı zaten mutlaka :) Ayakkabı ne renk olabılır sence canım ? Cıcegımı papatya dusunyorum :)
Eki Görüntüle 360940
Mesela bu topuz çok hoş olabilir, tarak şeklinde güzel bir toka da takarsın gelinliğine uygun.Topuzun altından da güzel bir duvak çıkar.Hatta duvağa gerek bile yok, sade tarak bile yeterli olur fikrimce
Olabılır canım dıkkate alacagım :)
bence benımde zevkıme uygun severım bende canım ben cok beğendım ama kısa kollu olsaymıs yada kolları olmasaymıs daha cok guzel olcakmıs gıbı geldı ama genede guzel bır gelınlık bence kımseden gosterıp fıkır alma suprız olsun sac ve makyajla super olursun beğenmeyenlerde senı uzmeye calıssalarda takma bence o gelınlıği gıyeıp cok guzel bır gelın olursun bence![]()
Cok sagol canım benım :)
Herkes prenses model yada ne bilim ona benzer modeller giymek zorunda değil. Canım ben herzaman sadelikten yanayım ama senin gelinliğinide inan beğendim. Çok değişik ve hoş geldi bana. Dantel bende zaten çok severim özellikle gelinliğin üst kısmına bayıldım. Tek gelinliği bozan kısımki oda kötü durmuyor etek kısımdaki çiçeğe benzer detaylar. O kısım sade olsa gelinliğin üst kısmı ön plana çıkardı ve mükemmel görüniürdü. Birde bu tip modelleri taşımak çok zordur çevrenizdekiler beğendiyse eminim tam sizin vücut tipinize uymuştur. Siz beğendiyseniz bence gerisi önemli değil. O gün sizin gününüz ve sizin beğendikleriniz önemli![]()
Evett cooooooooooookkkkkkkkkkkk yakıstııı :) :)
bende begendim gelinligi canim mutluluklar
dantel filan bende cok severim cok zarif asil durur
ayrica terlemessin , ne yani tül sonucta kürk degilki kollariifil ifil eser
üstünde görelim bide![]()
Insallah canım resımlerımı koyacgım zamanı gelınce :)
ayrica o manken zaten biraz yasli durmus icinde,mankende is yok manken demeye bin sahit lazim
eminim sana daha cok yakismistir
saclarinida lülelüle yaparsin yari topuz of of:108:
Evet Ece gursel tasıyamamız bence dee ama bana cookk yakıstıı