Dert sahıbı oldum resmen .....

Aynen öyle arkadaşım, kesinlikle saçlar maankendeki gıbı olmamalı,

Bir de herkes aynı modelleri beğense farklı şeyler olmazdı değil mii? Herkestan farklı bir yorum çıkması da bu yüzden. Lütfen bu kadar takılmayın. Bu gelinliği, sade bir takı, dalgalı yandan yarım topuz şeklinde saç, zarif bir ayakkabı ve canlı renkli çiçeklerde tamamladığınızda (benim düşüncem) inanın burada beğenmeyen bir çok arkadaşımın çokkk hoşuna gidecekk :) Eminim yani ;)

Cekıp koyarım buraya fotograflarımı zaten mutlaka :) Ayakkabı ne renk olabılır sence canım ? Cıcegımı papatya dusunyorum :)

Eki Görüntüle 360940

Mesela bu topuz çok hoş olabilir, tarak şeklinde güzel bir toka da takarsın gelinliğine uygun.Topuzun altından da güzel bir duvak çıkar.Hatta duvağa gerek bile yok, sade tarak bile yeterli olur fikrimce

Olabılır canım dıkkate alacagım :)

bence benımde zevkıme uygun severım bende canım ben cok beğendım ama kısa kollu olsaymıs yada kolları olmasaymıs daha cok guzel olcakmıs gıbı geldı ama genede guzel bır gelınlık bence kımseden gosterıp fıkır alma suprız olsun sac ve makyajla super olursun beğenmeyenlerde senı uzmeye calıssalarda takma bence o gelınlıği gıyeıp cok guzel bır gelın olursun bence :16::16:

Cok sagol canım benım :)

Herkes prenses model yada ne bilim ona benzer modeller giymek zorunda değil. Canım ben herzaman sadelikten yanayım ama senin gelinliğinide inan beğendim. Çok değişik ve hoş geldi bana. Dantel bende zaten çok severim özellikle gelinliğin üst kısmına bayıldım. Tek gelinliği bozan kısımki oda kötü durmuyor etek kısımdaki çiçeğe benzer detaylar. O kısım sade olsa gelinliğin üst kısmı ön plana çıkardı ve mükemmel görüniürdü. Birde bu tip modelleri taşımak çok zordur çevrenizdekiler beğendiyse eminim tam sizin vücut tipinize uymuştur. Siz beğendiyseniz bence gerisi önemli değil. O gün sizin gününüz ve sizin beğendikleriniz önemli:54:

Evett cooooooooooookkkkkkkkkkkk yakıstııı :) :)

bende begendim gelinligi canim mutluluklar:16:
dantel filan bende cok severim cok zarif asil durur:12:
ayrica terlemessin , ne yani tül sonucta kürk degilki kollari:27: ifil ifil eser
üstünde görelim bide :31:

Insallah canım resımlerımı koyacgım zamanı gelınce :)

ayrica o manken zaten biraz yasli durmus icinde,mankende is yok manken demeye bin sahit lazim:37::27:
eminim sana daha cok yakismistir:29:
saclarinida lülelüle yaparsin yari topuz of of:108:

Evet Ece gursel tasıyamamız bence dee ama bana cookk yakıstıı :27:

Valla ne yalan söyliyeyim bende çok beğendim. Hem değişik hemde farklı Güle Güle giy. Boşver sen takma kafana önemli olan senin tarzın seçimin. Hayırlı olsun. Birde sürekli gelinliğie bakıp bakıp yorum yapma. Güzel emin ol:16:

Çevrenıze katılıyorum.. Çok ağır ve göz yoran bir gelinlik,hoş gozukmuyor..
Kır dugunune gitmez gerçektente..
Ama siz ve nişanlınız begendıyse kımseyı dınleyıp canınızı sıkmayın ..
İçinize sinmediyse herzaman donuş yolu vardır sımdıden farklı alternatıflere bakın , Allah gonlunuze gore versın.

üzerinde nasıl durdugu asıl önemli olan o amamoralını bozmak gıbı olmasın gelınlıge pekte benzemıyo ama uzerınde guzelse takılma kımsenın lafına..

konuya gelince de.Bende abartılı buldum daha sade modellerden hoşlanan biriyim.Ama seen kendine yakıştırdıysan giy canımm.Ama içine yatmadıysada değitir bir şekilde:26:

Üst tarafı neysede altı hoşuma gitmedi kabarık sade gelinlik modellerini beğeniyorum ama herkezin zevki farklı sonuçta...Üzerinde hoş durabilir görmediğim için hayal edemiyorum ama saç makyaj derken daha farklı hava katabilir.. Değişikliği seven biriysen iyi işte ben etrafımda bu gelinliğe benzer giyen görmedim...:23: Bu arada hayırlı olsun darısı başıma:10::27:

üzgünüm, ben de beğenmedim ama sen ve yakın çevren beğendiyse sorun yok.
mutluluklar
. :nazar:

Sen beğenmişsin içine sinmiş kimene..Hiç canını sıkıpda kendini üzme.Zevk tarz meselesi herkes beğenicek dıye bırsey yok.Ama sacını o şekilde yaptırma alttan topuz guzel olur gelınlık gösterişli çünkü..Düğünümüz birgün arayla mutlulukla güle güle giyelim inşallah:):):52::52:

Valla ne yalan söyliyeyim bende çok beğendim. Hem değişik hemde farklı Güle Güle giy. Boşver sen takma kafana önemli olan senin tarzın seçimin. Hayırlı olsun. Birde sürekli gelinliğie bakıp bakıp yorum yapma. Güzel emin ol:16:

Cok tesekkurler canım begenmenıze cok sevındımm :)

Çevrenıze katılıyorum.. Çok ağır ve göz yoran bir gelinlik,hoş gozukmuyor..
Kır dugunune gitmez gerçektente..
Ama siz ve nişanlınız begendıyse kımseyı dınleyıp canınızı sıkmayın ..
İçinize sinmediyse herzaman donuş yolu vardır sımdıden farklı alternatıflere bakın , Allah gonlunuze gore versın.

Yorumun ıcın tesekkurler canım :)

üzerinde nasıl durdugu asıl önemli olan o amamoralını bozmak gıbı olmasın gelınlıge pekte benzemıyo ama uzerınde guzelse takılma kımsenın lafına..

Açıkcası gelinlik gibi değil,daha sonra ah vah etmektense makul çözümler bulmaya çalışın bence. Senelerdir hayalini kurduğunuz gelinlik buysa bir şey diyemeyeceğim. Ama beğenmedim. Çok şatafatlı. Fazla detaylı. Gelinlik çizgisine sahip değil.

Allah mutlu etsin şimdiden..Ben de aradım buldum fotomu :)) Tam aynısı değil ama eh işte...

Görebildiğim kadarıyla çok güzel olmuş saçınız.
Nerede okudum net hatırlayamıyorum ama "sadelik mutlak şıklıktır" diye geçiyordu bir yerde, bizimkisi de o hesap:34:

gelinlik kesinlikle çok önemli canım ama çok fazla modele bakınca da kafası karışıyo insanın..seçtiğin model benim tarzım diil çok dantelli süslü püslü ama ilginç bi model yani tam ayrıntılı görsem beğenirim değişik şeyleri sevdiğim için ama cesaret edip giyemezdim:1::1: ama bende bu konuyuçok fazla yoruma açma,herkesin zevki farklı birinin çok güzeeel dediğine öteki bu ne çook kötü der bu bi gerçek, sen beğendiysen hiç takma kafana,zaten emin ol hiç bi gelinin gelinliği hatırlanmıyo:) ayrıca önemli olan düğünün o senin en güzeeel günün takma kafana hiç bişey değiştirme imkanın yoksa bozma daha fazla moralini... güzel gelinlik işte...

konuya gelince de.Bende abartılı buldum daha sade modellerden hoşlanan biriyim.Ama seen kendine yakıştırdıysan giy canımm.Ama içine yatmadıysada değitir bir şekilde:26:

Üst tarafı neysede altı hoşuma gitmedi kabarık sade gelinlik modellerini beğeniyorum ama herkezin zevki farklı sonuçta...Üzerinde hoş durabilir görmediğim için hayal edemiyorum ama saç makyaj derken daha farklı hava katabilir.. Değişikliği seven biriysen iyi işte ben etrafımda bu gelinliğe benzer giyen görmedim...:23: Bu arada hayırlı olsun darısı başıma:10::27:

Degısıklıgı oldukca cok sevıyorum Yorumun ıcın tesekkurler canım :)

üzgünüm, ben de beğenmedim ama sen ve yakın çevren beğendiyse sorun yok.
mutluluklar
. :nazar:

Sen beğenmişsin içine sinmiş kimene..Hiç canını sıkıpda kendini üzme.Zevk tarz meselesi herkes beğenicek dıye bırsey yok.Ama sacını o şekilde yaptırma alttan topuz guzel olur gelınlık gösterişli çünkü..Düğünümüz birgün arayla mutlulukla güle güle giyelim inşallah:):):52::52:

Oyleee mı ne guzell umarım sende cok mutlu olursun :)

aslında gelinlik çok hoş kır düğününe yakışır ama benım tek gözüme hoş gözükmeyen eteğindeki güle benzeyen detaylar oldu çok gözümü yordu o detaylar :111: onun dışında gayet zarif :109:

gelinlik kesinlikle çok önemli canım ama çok fazla modele bakınca da kafası karışıyo insanın..seçtiğin model benim tarzım diil çok dantelli süslü püslü ama ilginç bi model yani tam ayrıntılı görsem beğenirim değişik şeyleri sevdiğim için ama cesaret edip giyemezdim:1::1: ama bende bu konuyuçok fazla yoruma açma,herkesin zevki farklı birinin çok güzeeel dediğine öteki bu ne çook kötü der bu bi gerçek, sen beğendiysen hiç takma kafana,zaten emin ol hiç bi gelinin gelinliği hatırlanmıyo:) ayrıca önemli olan düğünün o senin en güzeeel günün takma kafana hiç bişey değiştirme imkanın yoksa bozma daha fazla moralini... güzel gelinlik işte...

Bu gelinlikle evleneceğine hiç evlenme evde kal daha iyi. Bence nişanlınla hemen kavga çıkar ayrıl.[/QUOT

O da hemen ayrılır merak etme..ayıp ya.!:20::20:

:9: :9: :9: :9: :9: :9:

aslında gelinlik çok hoş kır düğününe yakışır ama benım tek gözüme hoş gözükmeyen eteğindeki güle benzeyen detaylar oldu çok gözümü yordu o detaylar :111: onun dışında gayet zarif :109:

Bence de üzerinde kötü dursaydı başta annenle nişanlın seni uyarırdı ..
senin beğenmen en önemlisi..
bu gelinlik benim tarzım değil, ama benim beğendiğim gelinlikleri de belki sen beğenmezsin..zevkler bambaşka..
mutlulukla giy :71:

Görebildiğim kadarıyla çok güzel olmuş saçınız.
Nerede okudum net hatırlayamıyorum ama "sadelik mutlak şıklıktır" diye geçiyordu bir yerde, bizimkisi de o hesap:34:

:42: Kesinlikle...... Allah herkesin içine sindirsin gelinliğini,düğününü inşallah....
Teşekkür ederim ayrıca..:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de üzerinde kötü dursaydı başta annenle nişanlın seni uyarırdı ..
senin beğenmen en önemlisi..
bu gelinlik benim tarzım değil, ama benim beğendiğim gelinlikleri de belki sen beğenmezsin..zevkler bambaşka..
mutlulukla giy :71:

Yorumun ıcın tesekkurler canım :) Kesınlıkle annem ve nısanlım cok begendıler...
Buradakı herkes benı cok rahatlattı tamamen fıkrım degıstı :)

Back
X