Dert sahıbı oldum resmen .....

Canımmmmm umarım vazgeçmemişsindir gelinlikten..Zira ben çokkkk beğendim..Farklılığı severim..Bayıldım inan ki..Sıradan değil sıradışı..Çekici olması harika... abartı olması gibi olumsuz yorumlara bakma ..Sana harika olacaktır eminim..sevgiyle kal hayatımm :54:

Son düzenleme:
Çevrenizdekiler sizin üzerinizde beğenmişlerse demek ki size çok yakışmış.

Ayrıca abartılı bir gelinlik değil..Orjinal ve şık bir gelinlik.

Fiziğiniz uygunsa böyle bir kesime hiç üzülmeyin..

Neden olumsuz yorum yapılmış böyle bir gelinlik için anlamadım.

Sanırım klasik gelinlik modellerine alışmış herkesin gözleri.

Dantel, straplez v.s ya da zevk ayrımı devreye giriyor..Herkesin zevki ayrıdır.

...

Ayrıca gelin olunduğu gün, insanda farklı bir güzellik oluyor, hele birde kuaför konusunda şanslıysanız kimse gelinliğin detaylarıyla ilgilenmiyor.

Mutlu olun, özgüvenli olun, seçiminizin arkasında durun.

Mühim olan o an sizsiniz, çevrenizdekiler gelinliğinizi değil, ne kadar güzel bir gelin olduğunuzu ve muhtemelen çiftlerin birbirne uygunluğunu konuşacak.

Öyle özel bir günde zaten size olumsuz bakan kişinin kalbinden şüphe ederim.

Ben kişisel tercih gerektiren meselelerin çokta fazla dillendirilip, sorulmaması gerektiğini düşünüyorum.

Zevk meselesi.

İllaki sonradan içinize sinmiyorsa, terzinizle konuşursunuz, etek kısmında ki güllerin bir kaçından ustaca kurtulursunuz.

İçinize sinmişse hiç dokunmayın..

Çok mutlu huzurlu ve aşk dolu gününüz ve yıllarınız olsun inşaallah...:16:

Canımmmmmmmmm Yorumun ıcın cok cok tesekkurler :) Sızlerı sevıyorummm sende cok mutlu ol ınsallah :)

Canım önce yorumunu okudum şok oldum :53::53: Şu sezeryan gebelik başlığından hatırlıyorum seni.Sonra kafama dank etti,bu sefer de bastım kahkahayı :60::60:

Konu sahibi arkadaşa gelince,canım kimseye beğendirmek zorunda değilsin.Önemli olan senin beğenmen.Bir gelinliği birine beğendirsen başkası beğenmez,başka model gösterirsin bir başkası beğenmez bu sefer de.Hem önünü kapattırcakmışsın sanırım,o zaman abartılı da olmaz o kadar.Uzun kollu diye sıcaktan yanacağınızı düşünmüyorum.Kollarınızı kaldırıp indirirken size rahatsızlık vermediği sürece önemli değil.Önündeki gül detayları biraz çok geldi gözüme ama sen beğendiysen ve üzerinde güzel durduysa gerisini boşver.:34:

Yorumun ıcın tesekkurler canım :)

Canımmmmm umarım vazgeçmemişsindir gelinlikten..Zira ben çokkkk beğendim..Farklılığı severim..Bayıldım inan ki..Sıradan değil sıradışı..Çekici olması harika... abartı olması gibi olumsuz yorumlara bakma ..Sana harika olacaktır eminim..sevgiyle kal hayatımm :54:

Tatlımmmm cok cok cok cok tesekkur ederım ınsallah sana da nasıp olurr ınan begenmene cok sevındım su dugun gunu gelse gıyınsem dee koysam fotograflarımıı :16:

Arkadasim , sen begendiysen baskalarinin begenmesine gerek yok. giymissin , icine sinmis bence onemli olan o. ben 20 yil once evlendigimde mini gelinlik diktirmisdim, babam mini gelinlikli mi olur demisdi. annem de karisma kizim oyle istiyor demisdi.esim de karismamisdi. :nazar: simdiden mutluluklar dilerim :nazar:

Arkadasim , sen begendiysen baskalarinin begenmesine gerek yok. giymissin , icine sinmis bence onemli olan o. ben 20 yil once evlendigimde mini gelinlik diktirmisdim, babam mini gelinlikli mi olur demisdi. annem de karisma kizim oyle istiyor demisdi.esim de karismamisdi. :nazar: simdiden mutluluklar dilerim :nazar:

Tesekkurler canım benım :) :54:

Sanırım gelinliğin alt kısımı çok hoşuna gitti, ondan bu kadar içine sindi :)
Bence kötü sayılmaz. Eğer değişiklik yapmak istersen; ilk önce önündeki detay daha sonra kollarının kısaltılması derim. Dirsek hizasında düşündüm de süper olur sanki :23::23:

Edit: Kuracağın yuvada sonsuz mutluluklar diliyorum....

Son düzenleme:
Sanırım gelinliğin alt kısımı çok hoşuna gitti, ondan bu kadar içine sindi :)
Bence kötü sayılmaz. Eğer değişiklik yapmak istersen; ilk önce önündeki detay daha sonra kollarının kısaltılması derim. Dirsek hizasında düşündüm de süper olur sanki :23::23:

Edit: Kuracağın yuvada sonsuz mutluluklar diliyorum....

Fıkırlerın,yorumun ve guzel dılegın ıcın cok tesekkur ederım canım sende cok cok mutlu ol ınsallah :54:

Kızlar suan o kadar uzgunum kı :50:
Dun gelınlık kıraladık bayıla bayıla kıraladım nısanlım en yakın arkadasım aılem cok begendıler uzerımde gorunce fakat bugun kıme gosterdıysem ''Senı farklı bır gelınlıkle hayal ederdım'' deyıp durdular...Insanın aklı karısıyor tepkıler bu yonde olunca...
Yok goz yoruyormus yok 8 temmuz kır dugunu ıcın uygun degılmıs sıcak olurmus terlermısım....
Degıstıremem de artık cok gec ne yapacagım konusunda cok kararsız kaldım ınanın moralım cok bozulduu...
Resmını ''Gelınlık modellerı'' baslıgına da koydum begenen yok...
Lutfen bana bırseyler soyleyın
Gelınlıgım de bu

yok canim gozu yormazzz, direk bozar bence :9:

Valla ben şunu bilir, şunu söylerim. Bu dünyada herkesi memnun etmenin imkanı yok. Bence kimsenin ne dediğini umursamadan gelinliğini bir düşün, sonra içinde nası durduğunu. İçine siniyorsa cidden, tamamdır. ay bıktım ben herkesi memnun etmeye çalışmaktan ve çalışanlardan.

canım belkı bu yorumumla senı uzecegım belkı cok kızacaksın ama ,
gercekcı olup fıkrımı belıtıcek olursam eger,bu gelınlık hıc ama hıc kır dugunu
ıcın uygun bır gelınlık degıl .cok uzgunum:50:
gelınlıkte ben de dantelı severım .hep asıl ve romantık gelmıstır bana .
ancak dantelın o asıllıgı zerafetı de sadelikten gelır .duru bır havası vardır.

fakat bu gelınlık cok karısık .hersey var .
dantelde var gulde var bagcıkta var .
ne ararsan var .o kadar cok dantellı gelınlık modellerı var kı cnm keske
bıraz arastırma ypsaydın .
dantelı cok seven bırı olarak ben de kendı topıgımde oldukca fazla
dantel gelınlıkler paylastım .
eger gerı verme sansın varsa gerı ver cnm.
yorumum senı lutfen uzmesın :(
hem senın uzerın de gormedık belkı modeldekı kadar abartı durmayacak sen de

yok canim gozu yormazzz, direk bozar bence :9:

Kahkahalarla gulunecek bırsey soylememıssın kı neden bu kadar guldun anlamadım ?
Bırıncısı ''Dırek'' degıl ''Dırekt''
Ikıncısı ''Senın gozlerın sımdıden bozulmus bıle'' Gecmıs olsun.......
Ucuncusu ''Sımdı kahkahalarla gulebılırsın''
:9: :9: :9: :9:

canım belkı bu yorumumla senı uzecegım belkı cok kızacaksın ama ,
gercekcı olup fıkrımı belıtıcek olursam eger,bu gelınlık hıc ama hıc kır dugunu
ıcın uygun bır gelınlık degıl .cok uzgunum:50:
gelınlıkte ben de dantelı severım .hep asıl ve romantık gelmıstır bana .
ancak dantelın o asıllıgı zerafetı de sadelikten gelır .duru bır havası vardır.

fakat bu gelınlık cok karısık .hersey var .
dantelde var gulde var bagcıkta var .
ne ararsan var .o kadar cok dantellı gelınlık modellerı var kı cnm keske
bıraz arastırma ypsaydın .
dantelı cok seven bırı olarak ben de kendı topıgımde oldukca fazla
dantel gelınlıkler paylastım .
eger gerı verme sansın varsa gerı ver cnm.
yorumum senı lutfen uzmesın :(
hem senın uzerın de gormedık belkı modeldekı kadar abartı durmayacak sen de

Yok canım hıc uzulmedım gelınlıgımı kesınlıklee degıstırmeyecegım benım gelınlıgım bu nasıpsee bunu gıyınecegım
Tesekkurler :)

Kahkahalarla gulunecek bırsey soylememıssın kı neden bu kadar guldun anlamadım ?
Bırıncısı ''Dırek'' degıl ''Dırekt''
Ikıncısı ''Senın gozlerın sımdıden bozulmus bıle'' Gecmıs olsun.......
Ucuncusu ''Sımdı kahkahalarla gulebılırsın''
:9: :9: :9: :9:

cok uzuldum amaaaa direk agliyorum simdide :25:

keske dil bilgisi sahibi oldugun kadar birazda moda ve giyimden anlasaydin iyiydi.. ama hepsi bir arada olsa bu konunun burda isi neydi dimi..:9:

keske dil bilgisi sahibi oldugun kadar birazda moda ve giyimden anlasaydin iyiydi.. ama hepsi bir arada olsa bu konunun burda isi neydi dimi..:9:

Tatlım bır derdın varsa ac konunu yardımcı olalım :)
Amacım sana ders vermek olsaydı bu dıl bılgısı degıl edebı yonde olurdu...
Moda ve gıyımden anlamanın avantajı nedır soyler mısın ?
Ondan onemlı anlamam gereken seyler oldugunu dusunuyorum hayatta cunku...

Tek bir gelinlik seçimiyle bu bilgiye erişmeniz ne kadar ekileyici.

Beğenmeyenler kadar beğenenler de olmuş gelinliği, hal böyleyken bu kadar iddialı konuşup milletin zevkini yaftalamayın isterseniz, kendinize ait öznel ifadeler kullanın.

Tatlım bır derdın varsa ac konunu yardımcı olalım :)
Amacım sana ders vermek olsaydı bu dıl bılgısı degıl edebı yonde olurdu...
Moda ve gıyımden anlamanın avantajı nedır soyler mısın ?
Ondan onemlı anlamam gereken seyler oldugunu dusunuyorum hayatta cunku...

cicimmm neden sinirleniyorsunuzzz :5:(istediginiz edebi yakalayabildik mi )

gorus belirtelim diye acmissiniz , belirttik.. yine belirteyim goz ziyanligi o gelinlige bakmak :9:

neden herkes sizin bu cirkin gelinliginizi onaylayip sizi onore etmek zorundami ? nasil bi egonuz varmis :8:

bana verdiginiz derslerin ucretini nereye odeyecegim gosterin de, belki daha guzel birseyler kiralarsiniz :9:

Beğenmeyenler kadar beğenenler de olmuş gelinliği, hal böyleyken bu kadar iddialı konuşup milletin zevkini yaftalamayın isterseniz, kendinize ait öznel ifadeler kullanın.

:13: :13: :13: :13:

kullandim bak oku yukarda.:ssz:

kızın canı zaten sıkkın; bir de üstüne gitmek. Anlam veremiyorum.

Canımm arkadasım ıyıyım ben moralım cok ıyı acayıpp motıve oldum ben sızler sagolunn :54:

cicimmm neden sinirleniyorsunuzzz :5:(istediginiz edebi yakalayabildik mi )

gorus belirtelim diye acmissiniz , belirttik.. yine belirteyim goz ziyanligi o gelinlige bakmak :9:

neden herkes sizin bu cirkin gelinliginizi onaylayip sizi onore etmek zorundami ? nasil bi egonuz varmis :8:

bana verdiginiz derslerin ucretini nereye odeyecegim gosterin de, belki daha guzel birseyler kiralarsiniz :9:

Guzelım sınırlenmıyorum kesınlıkle cok sakınım gercekten sevıyene kesınlıkle ınemem...
Az once profılıne gırıp Konulara yazdıklarına baktım daa kısılıgını az cok cozdum ve uzuldum senın adına Allah yardımcın olsun
onun ıcın senınle ugrasacak vaktım hıc yok :34:

Back
X