Lekeler, Çiller dert sayılmasada çözüm gerek

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

BBlair

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.848
15.209
208
32
Merhaba Bayanlar.
daha önceden 3 yıl hızma kulladım fakat 1 sene yakındır cıkarttm kullanmıyorum hızmanın takılı oldugu kısımda siyah bi iz kaldı ve ben bu izden kurtulamadım geçen doktora sordum leke açıcı krem kullanman lazım bizim hastanenin çıkartıcagı bir krem var o onaylansın ondan veririm sana demişti ama sırf hastane çıkartıyo diye bana kakalamaya calıstgı kremi almak istemiyorum.
İşe yarayan kaliteli bir leke açıcı kremi kullanlar varsa yardımcı olursa cok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
:KK200:

herbaderm diye bi krem var. ben de araştırdım biraz. işe yaradı diyen de var yaramadı diyen de.

Hızma degilde bendede ciltte lekeler var ne yazıkmi sahiden o lekelerin renklerini acacak bir krem varsa bende kullanayim

Bu arada baska doktora girunmeyi deneyin bence

Madecassol sanırım ıyı gelır lekelere ama ben ne lekesı olursa olsun sılverdın sürüyorum ve cok etkılı oluyor

benim cildim yağlı kapandı gitti şuan hafif iz var çok çok dikkat edince ben bulabiliyorum başkası anlamaz bile

Hızma degilde bendede ciltte lekeler var ne yazıkmi sahiden o lekelerin renklerini acacak bir krem varsa bende kullanayim

Bu arada baska doktora girunmeyi deneyin bence

Mecbur çözüm bulamazsam gidicem :))

Back
X