- 23 Temmuz 2015
- 147
- 33
- 13
- Konu Sahibi Mervegediz
-
Ben de sivilcesiz pürüzsüz mermer gibi bir cilt istiyorum. Hemen gelsinnnn!!
Araştırdım biliyorm epey de yaptm bi faydası olmuyor geçici bunlar bana kesin sonuç lazm acaba yağ kaynaklı mı yoksa çene geriliği falan gibi mi duruyorBoyun egzersizleri yapın, googledan araştırın biraz görürsünüz videoları.
Yapıyorum inanın ki ama olmuyor bu uyuz şey geçmiyorCeneyi gerdirip yukari dogru cektirme hareketi ..
Yapıyorum inanın ki ama olmuyor bu uyuz şey geçmiyor
48 kiloyum bende vallahi kocam bıktı benden sürekli ona da yansıtıyorm ay şu gıdıya bak bu ne of puf diye deli ettim adamı56 kiloyum ama bende de var bu problem. Söylediğim herkes yok ne gıdısı diyor ama ben taktım işte var bende. Egzersiz yapıyorum aklıma geldikçe. Biraz yaşım ilerlesin toplatıcam valla
Napıcaz bu gıdıları bilemedim vallahi benim annem çok çok fazla öyle olucam diye korkuyorm kilo almak da istemiyorm o yüzdenBende de var
Aynı ben48 kiloyum bende vallahi kocam bıktı benden sürekli ona da yansıtıyorm ay şu gıdıya bak bu ne of puf diye deli ettim adamı
Napıcaz bu gıdıları bilemedim vallahi benim annem çok çok fazla öyle olucam diye korkuyorm kilo almak da istemiyorm o yüzden(
Aynı ben
Alınıyor tabi. Acır muhakkak ama gıdılı olmaktan iyidir :)Estetikle aliniyo mu ki hic arastirmamistim oyle arada sinir olup unutuyorum。yalniz cok acir yaw,
EstetikAy yok mu bi çözümü kendim için değil vallahi artk kocam için istiyorm yazık adamcağızn beyni yiyorm
Bilmiyorumm bende nasıl yapıyorlar böyle hiç bi fikrim yokEstetikle aliniyo mu ki hic arastirmamistim oyle arada sinir olup unutuyorum。yalniz cok acir yaw,
Estetik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?