- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi Mervegediz
-
Bence kol karin gerdirmekle aynidir yani iz kalir ve evet uzun surebilir kiz agda mi bu gizli yapilcak adam nasil anlamazEşim ona izin vermez hiç yaptıran da görmedim burda da nasıl oluyor ki gizli yapsam uzun sürüyor mu belli oluyormmu ağrılı mı bi fikriniz var mı
Hiç bir fikrim yok ama yaptırmanın hayalini kuruyorum :)Eşim ona izin vermez hiç yaptıran da görmedim burda da nasıl oluyor ki gizli yapsam uzun sürüyor mu belli oluyormmu ağrılı mı bi fikriniz var mı
Alınıyor tabi. Acır muhakkak ama gıdılı olmaktan iyidir :)
İlahi çok güldüm ağda benzetmene gerçi ben kocamdan onu bile gizli yapamam daBence kol karin gerdirmekle aynidir yani iz kalir ve evet uzun surebilir kiz agda mi bu gizli yapilcak adam nasil anlamaz
İlahi çok güldüm ağda benzetmene gerçi ben kocamdan onu bile gizli yapamam dane biliyim akrabalara filan giderim birkaç günlüğü izin verirse ay bilemedim ama çok istiyorm gitsin bu gıdı gitsin
Ee ama sıkıntı orda kimsenin anladığı dikkat ettiği yok eşim de aynı şekilde çok kızıyor hatta ama eşek kafalı kendim sevmiyorum işteValla benim canim tatli begenen boyle begensin
Hehehe öyle çok büyük değil anlamaz gibime geliyor hem bi bahane bulurumSende cok hossun donunce de gidin nerde derse yolda dusurdum dersin
Ee ama sıkıntı orda kimsenin anladığı dikkat ettiği yok eşim de aynı şekilde çok kızıyor hatta ama eşek kafalı kendim sevmiyorum iştebütün gün sakız çiğnemekten skntı bastı vallahi
Hehehe öyle çok büyük değil anlamaz gibime geliyor
arastir bAkalim ya bende merak ettim
Gözümde kayma var hafif ama benden başkası görmüyo doktor bile göremedi yaniAman yaw ya fazladan 30 kilon olsaydiYa gozun sasi olsaydi bosversene esinle konus izin ver yaptirayim de doktoru iyi sec ama
Gözümde kayma var hafif ama benden başkası görmüyo doktor bile göremedi yanitam dayaklık oluyorm bazen bunlar hep işsizlikten oluyor
Demi demi bol kepçe herşeyden var bendeSende de yok yokmus.
Demi demi bol kepçe herşeyden var bendebiraz tahta eksik bir - iki okadar da olsun artık demi ama canm
56 kilo ve civarındaki çocuk doğurmuş kadınları hiç sevmem56 kiloyum ama bende de var bu problem. Söylediğim herkes yok ne gıdısı diyor ama ben taktım işte var bende. Egzersiz yapıyorum aklıma geldikçe. Biraz yaşım ilerlesin toplatıcam valla
Nayırrr nolamazzz56 kilo ve civarındaki çocuk doğurmuş kadınları hiç sevmem
Artıkın arkadaş değiliz
benim gıdı takıntım var nasıl geçer bu sürekli elimde ayna çeneme bakıyorum böyle bi çene yapası gıdı için ne yapılır bi fikir verin allah aşkna acayip sinir oluyorum kilolu da değilim ama neden böyle. Kendi fotomu birde istediğim gibi bi foto koyuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?