Dert sayılmaz ama bakarsanız sevinirim

Eşim ona izin vermez hiç yaptıran da görmedim burda da nasıl oluyor ki gizli yapsam uzun sürüyor mu belli oluyormmu ağrılı mı bi fikriniz var mı
Bence kol karin gerdirmekle aynidir yani iz kalir ve evet uzun surebilir kiz agda mi bu gizli yapilcak adam nasil anlamaz

Bence kol karin gerdirmekle aynidir yani iz kalir ve evet uzun surebilir kiz agda mi bu gizli yapilcak adam nasil anlamaz
İlahi çok güldüm ağda benzetmene gerçi ben kocamdan onu bile gizli yapamam da ne biliyim akrabalara filan giderim birkaç günlüğü izin verirse ay bilemedim ama çok istiyorm gitsin bu gıdı gitsin

İlahi çok güldüm ağda benzetmene gerçi ben kocamdan onu bile gizli yapamam da ne biliyim akrabalara filan giderim birkaç günlüğü izin verirse ay bilemedim ama çok istiyorm gitsin bu gıdı gitsin

Sende cok hossun donunce de gidin nerde derse yolda dusurdum dersin

Aman yaw ya fazladan 30 kilon olsaydi Ya gozun sasi olsaydi bosversene esinle konus izin ver yaptirayim de doktoru iyi sec ama

O hayatta kendime ellememe izin vermiyor sadece burnumu yaptırdm o da burnumu kırdığım için düzeltilecekken ellettim azıck bide foto ekliyorum şu sekilde kasınca gülünce gidiyor gibi de hep de böyle duramam ki yani

Eklentiler

• image.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 39
56 kiloyum ama bende de var bu problem. Söylediğim herkes yok ne gıdısı diyor ama ben taktım işte var bende. Egzersiz yapıyorum aklıma geldikçe. Biraz yaşım ilerlesin toplatıcam valla
56 kilo ve civarındaki çocuk doğurmuş kadınları hiç sevmem
Artıkın arkadaş değiliz

Yüz yogasında gıdı için hareketler var."Lourdes yüz yogası" diye aratırsan bulabilirsin.

Boş zamanınız çok ve kendinizi çok dinliyorsunuz
Gıdınız yok gayet normal görünüyor
kendinize bir uğraş bulun bence
Çok çok kafanıza takılıyorsanız makyajda konturleme yapmayı öğrenerek kendinizi rahatlatabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…