Dert sayılmaz ama fikir alayım kızlar :₺

Bence adam sabah bir konuşma geçmeyince buluşmanın zaten iptal olduğunu ve sizin de gelmediğinizi düşünmüştür. Sonradan bir şey yazdınız mı bilmiyorum o kadar okuyamadım ama onu beklediğinizi yazan bir mesaj atmanız hatta hesap sormanız daha uygun olur çünkü yaptığı öyle 'boşver, hiç muhatap olma' tarzı bir davranış değil büyük terbiyesizlik. Aranızda geçen en son konuşma nasıldı, soğuk davranıyor muydu? Bu olayın altından başka bir şey çıkabilir gibi geldi bana başka türlü kocaman adam neden böyle bir davranış sergiler anlam veremedim.
Yok çok güzel konuştuk aslında.
ben bekledikten 15 dk sonra. ‘ ben geldim sen ne zaman geleceksin’ diye yazdım. Bu saat oldu cebap yok

Onun teklif etmesi gerekirdi ama burda teklif etmediyse hic buluşmayın falan yazanlar olmuş kestirip atmayın belki ilk buluşma heyecanıyla veya daha tam bir yakınlık kuramadığınızdan etmemiştir. Ona buluşma yerinin çok uzak olduğunu toplu taşımaya binemeyeceginizi başka bir yerde buluşmak istediğinizi söyleyin. Gidişata bakarsınız.

Sonuna kadar okudum ben olsam gururdan değil de bir günümü boşa harcamanın hesabını sorardım

Var mı bir gelişme merak ettim.
Az önce yazdı maalesef
Akşamdan kalmaymış bakamamış telefona.
en üzüldüğüm cevaplardan biri olurdu. Buluşman var sabaha kadar neden içersin ? Saygısızlık
Ve daha yeni dönmesi de ayeıca üzdü. Wpa giriyordu görüyordum

Az önce yazdı maalesef
Akşamdan kalmaymış bakamamış telefona.
en üzüldüğüm cevaplardan biri olurdu. Buluşman var sabaha kadar neden içersin ? Saygısızlık
Ve daha yeni dönmesi de ayeıca üzdü. Wpa giriyordu görüyordum
Üzmeyin kendinizi terbiyesiz herif en baştan kumaşını göstermiş .
Tam bir davarmış

Ben de inanmadım açıkçası. Bi kızla bile olabilir artık her şeyi beklerim
Valla ben de içiyorum, sabaha kadar içtiğim de oluyor; saat 1'e kadar telefona hiç bakamayacağım kadar kötü olmadım hiç. Ayrıca velev ki kötü oluyorsun, ertesi gün birini bir yere davet etmişsen davar gibi içme. Kişinin kendi alkol sınırını bilememesi de bir problem, hiç yetişkin davranışı değil.
Boş verin, taksi parası başınızın gözünüzün sadakası olsun. Böyle bir davarla buluşamadığınız çok iyi oldu.

Valla ben de içiyorum, sabaha kadar içtiğim de oluyor; saat 1'e kadar telefona hiç bakamayacağım kadar kötü olmadım hiç. Ayrıca velev ki kötü oluyorsun, ertesi gün birini bir yere davet etmişsen davar gibi içme. Kişinin kendi alkol sınırını bilememesi de bir problem, hiç yetişkin davranışı değil.
Boş verin, taksi parası başınızın gözünüzün sadakası olsun. Böyle bir davarla buluşamadığınız çok iyi oldu.
Evet ben de öyle diyorum allah korumuş böyle birinden. Buluşma saatinden 23 saat sonra açıklama yapıyor bana 😂😂

Teşekkür ederim bu arada kendime geldim biraz

Back
X