Mezuniyet partisi sonrası saçımı kısa kestirdim mutlu oldum
Öncelikle kendin ol kendi tarzını belirle ve uygula. Başkalarını memnun etmek veya beğenilerine göre davranırsan bocalarsın. Seni sevenler olduğun gibi sevsin her şeyinle. Yıllar sonra geriye dönüp baktığında gençliğimde istediklerimi yapamadım deme. Bir çırpıda geçiyor yıllar çünkü.
senin yaşındayken ben de öyleydim, yapmadığım şey kalmamıştı, ergenlik işte
geldi geçti
şimdi gülüyorum o halime, delimiymişim ya diyorum
Bu yapamadığın istekler seni rahatsız ediyorsa ve topluma da çok aykırı değilse ki yazdıklarından öyle anlaşılıyor. Başkalarını çok takma kendin ol diyorum. Herkes kapısını kapatır kendi hayatını yaşar sen de yaşa hayat kısa değmez başkalarını takmaya boşverrrrrrrrrr
mesela saçlarımı asla sarıya boyatmazdım şimdiki aklım olsa, hem çok para harcadım hem de saçım naylon gibi oldu :)Yaşın verdiği bir durum yani.Peki pişmanlık yaşadınız mı hiç,söylenenleri dinleseydim falan diye ? Yani ne bileyim mesela insanların söylediklerini hatırlayınca ne düşünüyorsunuz o günlerle ilgili güzel bir anı olarak mı kaldı siz de
Çok sağolun birilerinden böyle şeyler duymak güzel geliyor
bakımlara harcadığım zaman ve parayı ise hiç saymıyorum:)
amma da güzellik takıntılıymışım be :)
Çünkü ben o yaşlarda istediğim her şeyi kendimce yaptım ama topluma da aykırı değildi tabii ki. Ailem de sağolsun güvendi ve engel olmadı hiç. Bugün içimde hiçbir ukte kalmadı ve bugünkü özgür düşüncelerim ve dik duruşum o günlerin eseri. Yoksa ezik bir hayatım olurdu diye düşünüyorum.
evet çok da anormal şeyler değil istediklerinBen de güzellik takıntısından çok bu çevrenin yorumlarını takma var işteAma buradan biraz moral aldım çok anormal şeyler değil sonuçta istediklerim yani öyle düşünüyorum gelecek birkaç kötü yoruma da üzülmeyeceğim
vala gecen saclarımdan sıkıldım sol tarafımı kazıdım sag tarafa dogru yönlendırdım kalanını..biliyosundur o modeli.. ..ustelık sacım kıvırcık her gün düzleştiriyorum..Kesmedıgım dıger tarafa da mavi renk atıcam ara ara ..Ve ben kapalıyım..bide feraceli:) saçımı böle gören arkadaslarım şok oluyo ama umrumda mı değil..çünkü ben begendım ben ıstedım ben yaptımbizlerde de kapalılığn verdıgı bı baskı oluyo ama ben bunu hiç yaşatmadım kendıme..Çünkü açıkta olsan kapalıda olsan sen kendine güvenip aldıgın kararın arkasında durunca mutlu oluyosun..Bu arada 17 aylık kızım var ilk tanımadı beni görunce:)
Ay canim ben kapaliyim. Ama uzun sacliyim. Basortuyu kisayken durduramiyorum topuzsuz
Kisacik kestirip az hava alsin istiyorum. Acik olsam hic bir an durmam keserdim :) eskiden bende kisacik keserdim sacimi. koyu renk tisortler siyah kotlar. Severdim o tarzimi iyiydi yani :))
makyaj seviyorsan da biraz siyah kalem bordomsu rujlar is görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?