• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert sayılmaz ama zevklerin benzer olması önemli mi?

Ben bana birseyler katacak insaarla olmayi severim. Ornegin ben pop dinyorsam, erkek arkadasimin rock dinliyor olmasi beni rahatsiz etmez. Aksine, yeni biseyler ogrenecegim diye sevinirim. Onemli olan farkli ilgi alanlarini iliskiye tat olarak katmak.

Ben bana birseyler katacak insaarla olmayi severim. Ornegin ben pop dinyorsam, erkek arkadasimin rock dinliyor olmasi beni rahatsiz etmez. Aksine, yeni biseyler ogrenecegim diye sevinirim. Onemli olan farkli ilgi alanlarini iliskiye tat olarak katmak.

evet ama tanıştığım insanlar bana bir şey katmıyorlar ki
bilime çok ilgim var ortaya atılmış teorilere ya da deneyleri yapılmış teorilere araştırır bilgi edinirim bilim adamlarının kuramlarını incelerim bu konuyu açtığımda millet yüzüme aval aval bakıyor sonra konu değiştiriyorlar hayır anlattıklarım bu dünya da yaşanan şeyler ne diye aptalmışım gibi bana bakarlar anlamıyorum sonra ilişkimiz olsun isterler kabul etmeyince burnu havada olurum ayyy valla darldım

Son düzenleme:
Sevgilimle 7 yildir birlikteyiz ilk baslarda zevklerimiz farkliydi aradan yillar gecti aaa bide baktim ki artik ayni seyleri begenir ayni seylerden zevk alir olduk bence ortak noktalarin olmasi cok onemli suan iliskimden aldigim hisler tabiki cok farkli cunku ayni dili konusuyoruz :)

bilime çok ilgim var ortaya atılmış teorilere ya da deneyleri yapılmış teorilere araştırır bilgi edinirim bilim adamlarının kuramlarını incelerim bu konuyu açtığımda millet yüzüme aval aval bakıyor sonra konu değiştiriyorlar hayır anlattıklarım bu dünya da yaşanan şeyler ne diye aptalmışım gibi bana bakarlar anlamıyorum sonra ilişkimiz olsun isterler kabul etmeyince burnu havada olurum ayyy valla darldım
Evrim gezegenler varoluş... bunları konuşacak insan lazım :KK57::KK57:

Kac yasindasin tatlim?
Okula gidiyorsan kendi bolumunden birinin senin gibi dusunuyor olabilmesi yuksek.

Bende sosyal hesaplar kullanmam
yoga ilgimi çeker
enerji olaylar falan mistik havayı pek severim
estetik ilgimi çeker...araştırmak her konuyu hoşuma gider,
çekim yasası vs olumlamalar falan...
espri yapanlara bayılırım...ne bilim
uzaydan gelmişim gibi bakıyorlar :D
kimseyle konuşulmuyor ki bunlar
pff gelişemiyorum bu yüzden de :p

Benim zevklerim çoğu Türk insanına göre farklı tanıdığım tanıştığım insanlara ve arkadaşlarıma göre kitap, dizi, film , müzik sadece en yakın arkadaşımla uyuşuyor demek istediğim biriyle ilişkiye başlamadan önce bunlara çok dikkat ediyorum, sorun olur diyorum kendi kendime zaten zevkleri farklı olunca sıradan olunca direk itici geliyor offff ne saçma takıntılarım var benim
benim yaptıklarımı yapmayınca zevksizmiş gibi geliyor soğuyorum
acaba kendime bahane mi üretiyorum diyorum ama bir sevgilim olsun da istiyorum

saçma bir dert oldu değil mi? :dD
Bu yaşlarda kendini farklı görmen çok normal. Ama değilsin, bir kaç sene içinde anlayacaksın. Kitap okumak, bilimle ilgilenmek farklılık değil, farklılık olarak görmeyin şunu artık.
Okuduğun okul ve bölüm çok önemli. Okula ve bölüme göre öğrencilerin hayata bakışları, sosyallikleri her şeyler değişiyor. Dinledikleri müzikler bile...
Hayatına girecek insanla birebir aynı olmayı beklemek saçma. Ama ilgi alanlarınızın ortak olmasını beklemek saçma değil. Mesela ben rock müzik dinlemeyen bir adamla olamazdım ama aynı grupları sevmemiz gerekmez. Ama ben rock sevdiğim halde eşim sanat müziği dinleseydi anlaşamazdık. ufak nüanslar olsa da ilgi alanlarının benzer olması önemli.

Bu yaşlarda kendini farklı görmen çok normal. Ama değilsin, bir kaç sene içinde anlayacaksın. Kitap okumak, bilimle ilgilenmek farklılık değil, farklılık olarak görmeyin şunu artık.
Okuduğun okul ve bölüm çok önemli. Okula ve bölüme göre öğrencilerin hayata bakışları, sosyallikleri her şeyler değişiyor. Dinledikleri müzikler bile...
Hayatına girecek insanla birebir aynı olmayı beklemek saçma. Ama ilgi alanlarınızın ortak olmasını beklemek saçma değil. Mesela ben rock müzik dinlemeyen bir adamla olamazdım ama aynı grupları sevmemiz gerekmez. Ama ben rock sevdiğim halde eşim sanat müziği dinleseydi anlaşamazdık. ufak nüanslar olsa da ilgi alanlarının benzer olması önemli.

dediğim gibi insanlardan farklı değilim cevremdekilerden farklıyım öyle olmasaydı bu konuyu açmazdım dediğim tam olarak anlayamamışsınız. yine de teşekkür ederim

Benim zevklerim çoğu Türk insanına göre farklı tanıdığım tanıştığım insanlara ve arkadaşlarıma göre kitap, dizi, film , müzik sadece en yakın arkadaşımla uyuşuyor demek istediğim biriyle ilişkiye başlamadan önce bunlara çok dikkat ediyorum, sorun olur diyorum kendi kendime zaten zevkleri farklı olunca sıradan olunca direk itici geliyor offff ne saçma takıntılarım var benim
benim yaptıklarımı yapmayınca zevksizmiş gibi geliyor soğuyorum
acaba kendime bahane mi üretiyorum diyorum ama bir sevgilim olsun da istiyorum

saçma bir dert oldu değil mi? :dD
Bence zevklerin farklı olması çok iyi.Sadece kendi zevklerine ortak insanlarla ilerleyemezsin ama farklı zevklere sahip insanlarla onların dünyasına da açılmış olursun.Nişanlımla zevklerimiz hiç uyuşmaz.Müzik türlerimiz,filmler herşey farklı ama biz ortak noktayı buluyoruz.Bazen onun istediği müziği dinliyoruz,bazen benimkini..Arabada ikimizin cdleri de var,ikisini de dinleriz.Film izleyeceğimiz zaman da taş kağıt makas yaparız :) ve kaybeden kazanana uyar.Ortak zevklerimiz de var tabi ki..Mesela HARRY POTTEEEEERRRR :) ve daha fazlası..Eğer birbirimizin isteklerini istemiyorsak o zaman da ortak müzik ya da filmi açarız..Sıkıntı olmuyor,emin ol.Ben nişanlımın sayesinde türkü dinlemeyi sevdim :)

Back
X