Sabah kantar geldi altıda. Tuna baba diye ağlayınca şehir dışındaydı yola sabah çıkacaktı tuna huysuzluk yapınca geceden yola çıkmış
Sabah geldi tuna yumurta istedi kızına yumurta yapıyor ben de hazırlandım işe geleceğim almış yumurtayı elinde sallıyor çırpmak için kaba kırmana gerek yok böyle sallayınca akıyla sarısıyla birbirine karşıyor dedim ben uylu sersemiyle hadi ya nerden öğrendin diye saf saf inandım bana dranas saflığın hala devam ediyor diye güldü ama ben çok sinir oldum
Sabah kantar geldi altıda. Tuna baba diye ağlayınca şehir dışındaydı yola sabah çıkacaktı tuna huysuzluk yapınca geceden yola çıkmış
Sabah geldi tuna yumurta istedi kızına yumurta yapıyor ben de hazırlandım işe geleceğim almış yumurtayı elinde sallıyor çırpmak için kaba kırmana gerek yok böyle sallayınca akıyla sarısıyla birbirine karşıyor dedim ben uylu sersemiyle hadi ya nerden öğrendin diye saf saf inandım bana dranas saflığın hala devam ediyor diye güldü ama ben çok sinir oldum
ama niye sinir oldun ki
ben olsam çok gülerdim
komik adam vesselam
yok be canım neye sinir oluyosun, uykulu haline gelmiş, onun da hoşuna gitmiş..
ben bu kadar kantarla içli dışlı olmanı desteklemiyorum, ama sen daha iyi bilirsin tabiisi
aklinca saka yapmis ama....biraz dibe vurmus....ama saka olarak tabi kötü anlamda degil....
Evet ama tuna böyle daha mutlu babasını görünce düşünün gece baba diye kalkıp ağlayan bir çocuk ne yapardınız sabah babasını görünce dünyalar onun oldu
Günaydın
Çok kocaman büsbüyük sinirliyimTaksiciyle birbirimize girdik. Ezicekti beni hayvan. Bi de cıktı yüzsüz arabadan, küfürlerle üstüme yürüdü.Yetişmeseler dövecek. Ağzına tükürdüğüm.
geçmiş olsun yavrum ver plakayı, buralardan geçerse çizeyim
@topik ahalisine cümleten günaydın
beni caponlara benzetirler biraz,gülünce gözler kapanıyo da biraz
günaydın lal'cim,amin inş..
uyutmadı beni uyuz
saat 4 te uyudum:105:
pataaaaa hosgeldin
Akşama giiiiit. İhmale gelmeyecek kadar önemli bitanem. Bekleme yapma...:94:
Bi de dişim yine ağrımaya başladı. Allah'ım sen beni Elmayra'dan koru. İnsan dişi ağrıdığı için utanır mı yaa???
Hoşbuldum canım. Hava buzzz donuyorummm, atkıyla oturuyorum iş yerinde
Bi de dişim yine ağrımaya başladı. Allah'ım sen beni Elmayra'dan koru. İnsan dişi ağrıdığı için utanır mı yaa???
çok komik ya
netten bakıyorum da ne kadar verilmemesi gerekn ilaç varsa vermişler bunlar bana
ölmeden akşamı bulabilirsem kocişle gideyim bari anadolu sağlık'a
hayır iyice kafam karıştı, bunlar apandist dediler altından baaşka bişey çıkmasın
eli dişinde oturursa utanır tabi
Niye başka birşey arıyorsun ki? Apandist de fazlasıyla kötü bir senaryo zaten.
Vekil mi tayin edildin? Tam tüy oldun sen şimdi
Benim ahım tutmuş zaar. Anlarsın
Şaka bir yana da sahiden bazıları çok kaba oluyor. Muhattap olmamakta fayda var.
eli dişinde oturursa utanır tabi
yok daha iyi senaryo arıyordum, gaz birikintisi falan gibi
he vekilim nolmuş
Akşam bana soktun laflarısabah adamceğiz aldı gazımı
aahahahh elin nerde
ben bişi demedim ki csi kendisi kendisine diyor
................
Elim sende
elmayram
sadece boşver diyorum sana
gerçekten boşver
bu aralar dönüyor başımızda bin musibet
o sebeptendir boşver
biz zekamızdan eminsek kimin ne dediğinden bize ne?
not: iş bu yorum buraya bilerek isteyerek yazılmıştır. dedikodu veya çekiştirmey mahiyetinde değildir. topik ahalisi ile de yakından uzaktan ilgisi yoktur
Güzel cvp lenkafan calısıo senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?