Dert yok, Sohbet var.... :)

bence bu topice bir kurşun döktürelim

bu ekşınlar mekşınlar hep negatif enerjiden

alır negatif elektriği, pamuk gibi yapar

eskiden ipragaaaaaaazzzzzzzz, aayyyygggaaaaaaaaaazzzzzzzzzz tüplerinde olurdu kursun.. ananem toplardi. dökülmüslügüm de var. cok eglenceli..

cossssssss luyor

he he suan buradasiniz basliyorum

adam burun kilini koparirken biraz da sümük cikarda sonra pantolonuna sürdü :))

o degil de, dün onun laplopu kullanmak zorunda kaldim, ellerimi camasur suyunlan yikadim, temizlenmis midir??

gizem içine "kayınvalidesinin apış arasını temizlerken kullandığı havluyu baş köşeye astığı için elini ona kurulayan kadın" mı kaçtı bebeyim :120:

çamaşır suyu değil sabun da temizlenmesi için yeter de, iç dünyanda aşması zor olur

nazarlık bişey yok...
hepimiz insanız...kafaları çalışan insanlarız...
ne kadar geyik topiki de olsa herkes bir şekilde gerçek fikrini-hissini beyan eder...
kimi patlar...kimi geyik der...
konu hakkındaki fikrim budur...

Son düzenleme:
eskiden ipragaaaaaaazzzzzzzz, aayyyygggaaaaaaaaaazzzzzzzzzz tüplerinde olurdu kursun.. ananem toplardi. dökülmüslügüm de var. cok eglenceli..

cossssssss luyor

benim başımdan dökülmedi de, yanımda başkası için döktüler.. çok eğlenceli bişi.. psişik kv'me söylicem döksün bana.. onda o potansiyeli görüyorum

tam da tahmin ettiğim gibi
hislerim bir kez daha yanıltmadı beni

kedicim, o hatun cok seker yaaa... dawson's creek zamaninda ne populerdi. sonlarina dogru sacmaladi dizi ama, güzeldi..

simdi de tom cruise un karisi, valla ne diim, allah mesut etsin (kiskandim mi evet)

ritüel olarak hoş tabi..
şamanizmden kalma bir gelenek diye biliyorum..

ben nazar boncuğunu da çok severim..

kedicim, o hatun cok seker yaaa... dawson's creek zamaninda ne populerdi. sonlarina dogru sacmaladi dizi ama, güzeldi..

simdi de tom cruise un karisi, valla ne diim, allah mesut etsin (kiskandim mi evet)

tom cruise mi??????emin misin gizmo??????

Son düzenleme:
kediş avatarın hayırlı olsun

mersi asudem..

canım, bu katie holmes değil.. beni ona da benzeten olurdu gerçi ama
bu miranda kerr, karamelam benzetmişti ben de bi havalara girdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…