Dert yok, Sohbet var.... :)

sıkı sıkıya tamamen toplanmış saçı çok az kadında beğenirim...
sana çok yakışmış lâl...bayıldım...

tesekkür derim canim ama benim kuaföre gitmem tam bi fiyaskoydu...kaynimin kiracisi oldugu icin oraya gitmek zorunda kaldim...kendi tercihim degildi....

nooluyo...öpücükler çiçekler felan...

kıskandın mı cicim???
sitenin ağır toplarından bir hatun kişi gelmiş, izninle az biraz torpili olsun bu 1
sen beni sallamadın, dünden beri yediğim(yemediğim)listeyi attım bir yorum yapmadın bu 2
sonra elmayra'nın korkusundan dukanı telaşla anlatma kararı verdin (ki hala anlatmadığını ve çene çaldığını görüyorum) bu da 3

o sebeptendir küstüm ben
hıh
al misketlerini / ver misketlerimi

hayır canım uzun duruyosun ondan sordum..

ay canım ya kıyamam.. dansözler bayılmış gibi hani kendilerini geri atarlar, para yapıştırılır ya, Allah'tan öyle sanmamışlar

yok canim otururken oldu...tam kina yakilirken.....sonra esim kucagina aldi disari cikardi....

cok cok gecmis olsun canim... bunlar güzel haberler sankim....

maas kismina gelince, pek anladigim seyler degil ama enflasyon artarken umarim maaslariniz düsmez...

Saol tatlım,
günaydın şekerim,

iyi olmana çok sevindim..

geçmişi okuyup kendini yormak istemezsen, senin için özet geçebilirim?
Seni seviyorum, ela gözlü bir çöl ahusu, özet gec bu garibana

o süreçten nefret ediyorum...ama umarım küçülür canım kistin...

sen sözleşmelimisin???

Yok cnm, 657 daimi işçiyim.

Faydası olmaz tatlım, bizim maaşlar tavana carptığı için yan hakları elimizden alacaklar, yemek, yol, tediye gibi. Benim maaşım bakanlıklardaki uzmanların maaşından cok mesela, onlara ek ödeme değil de bize zamanla zam vermeyecekler falan cok karışık burası öyle hareketli kii

çok çok çok geçmiş olsun canım.
buna da şükür diyelim.

aaaa... herşey yolundaydı hani devletimiz memurun da işçinin de yanındaydı.
sustum ben sustummm

Yok canım bi gecede devrim yaptılar, neyse ben de susayım

elmayracım ilk defa bi khk bize yaradı, eşitlendik tüm uzmanlar olarak. çok sevinçliyiz
inşallah kazanılmış haklarınız korunur sizin

iwitt ne var...
ağır durduğuna bakmayın ben bilirim onu diyorum bu 1...
o listeyi kaale alamam kuzum o ölüm orucu...bu 2...
elmayranın korkusu deel herkes karışık diyo yazık bana...hem seviim elmayrayı saa ne...o da sitenin aar topu azıcık torpili olsun...bu 3...
hala içemedim kahveyi şimdi gidiyorum bu da 4...
küsen kümese girsin...
10 dakikaya burdayım....

Lalişin sizi kandırmasına izin vermeyiiinnnnn.....

elmayracım ilk defa bi khk bize yaradı, eşitlendik tüm uzmanlar olarak. çok sevinçliyiz
inşallah kazanılmış haklarınız korunur sizin

İnş cnm yaa, gerçi bizim haklarımız sabit kalıp yeni alınan personel icin de gecerli olabilirmiş, karışık buralar bakalım, zaten bizim gibi özel bütçeli kurumların maaşını düşürürlerse burda kimse durmaz memurtiyete geri döner

Yok canım bi gecede devrim yaptılar, neyse ben de susayım

Devrim yaptılar da bir işe yarayacağını zannetmiyorum bizler gibilerini mağdur ederler zaten
sözde eşit işe eşit ücret benimle aynı statüde biri başka bir kurumda dünya kadar maaş alıyor çok sinirlendim şimdi

Haklısın. Off cok ayrıntıya girmek istemiyorum, hükümete yakın bir kurumdayım. Neyse

pesssss zeytinyağı mode on volume 2 oldun
asudeyi geçecen bu gidişle
pessssss

bizim köyde de bir laf vardı
her lafa 5 cevap diye maşşallah dil pabuç pabuçççç

not: ben de ziftlenmeye iniyorum.
kümese gelip gelmemeyi ziftlenirken düşüniciiimmmmm

savunma metnini begendim

ama hala kopamiyorsun

Dukan amcaya selamlarımı iletiyorum, betiyi yanaklarından öpüyem :) Csi seni de cok seviyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…