Dert yok, Sohbet var.... :)

3 sayfada bir hatırlatmak zorunda kaldığım için diğer topik ikamalerinden özür diler, bu vesile ile (umuyorum son kez) benim saçlarımın 8-10 cm boyuna ancak geldiğini, kendilerinin son 3 senedir 0-5 cm boyutlarında gidip gidip geldiklerini, gidip gidip geldiklerini hatırlatırım (bknz toplu resim)
bu arada bir kez daha adı geçmekte olan melez güzelinin resmini eklemeyi borç bilirimEki Görüntüle 283908

ikame?

bunu mu demek istemiştiniz?

sakin

------------

ikame: yerine kullanmak

sakin:iskan eden

--------------

açık bulup ego yapma mode on :1:

kısa kıvırcık saç olayı diyorsun sanırım.
üfffffff ne etçem peki ben bu minik pırasalarıııııı

Şuanda saçların ne boyutta minik kuş, kısa mı hala, uzamıyo mu, fotolarda belli mi

topic sahibi sayın eLmayRa_ hanım,

siz yokken topiğimizde yaşanan güncel gelişmeleri bilgilerinize arz ederim.

saygılarımla, asude_bahar

@dranas

eşi dün gece kızını görmek istemiş. 3ü birlikte çıkmışlar. e malum çocuğumuz küçük anneciğinden ayrılamıyor. neyse mr hassas kantar kızına birşeyler almak istemiş, kıyafet kabilinden, dranas da dayamış mothercarei nikei, adam 300 tl civarında masraf yapmış (oh canımıza değsin)

sonra dranasın küçük kuzusunun doğumgünüsü varmış bu ay, mr kantar demiş ki nasıl kutlayacağız vs, kontesin evinde kutlanılmaya karar verilmiş..

akabinde araba torpido gözüne elini atan dranasım, prezervatifle karşılaşmış. "sapık kantar serisi" devam ediyor..

@csi

gitmiş kendine garip bir melez kızın fotosunu bulmuş, ahanda saçlarımı böyle yapacağım, kocacığım benden sıkıldı falan triplerine girmiş..

ben çok gönlünü kırmak istemedim, önce dedim ki yaw jöle sürmek lazım hergün, csi dedi beni bunlan korkutamazsın kızım, ben zaten her allahımızın günü jöle sürüyorum saçlarım gümrah.. sonra dedim "hmm ne bileyim yani ben olsam tercih etmem" falan naif naif olumsuz konuştum..

ordan çirkin betty girdi devreye, kararlı bir şekilde bu iş olmaz dedi. beni adam yerine koymayan csi, onu kale aldı. gönlüm buruldu..

@noree

noreemiz bugün tüm bebek yöntemleriyle hemhal. bu konuda bir fikrin, bir bilgi birikimin varsa kendisi ile paylaşırsan memnun olar.

@çirkin betty

bugün kendine hakaret etmedi. gömlek kapanmıyo, far akıyo vs olaylarına hiç girmedi, sadece "damacana şef" sıfatını kullandı; ama o da bir kere

@lal

foto ekledi, sıfır beden, manken gibi hatun olduğunu bize kanıtladı

@saraykedisi

kedimiz bugün çağlayanda dava peşinde..

@ve kadrosuz katılımcılar

sevgi, vurdumduymaz gibi arkadaşlar sohbete dahil olmak üzere birkaç kez çabaladı, çabaları akim kaldı. Laele betişi bizden kıskanıyor sanırım, gelip bu kız benim, adımlarınızı sağlam atın deme maksatlı göz dağı verdi.

harikaaaa :9: :9:

Topiklerde sürtmeden önce biz nasıl zaman geciriyormuşuz yahu :D derdim vardabunalıma giriyomuşuz demek ki :1:

vallahi ben de aynı şeyi düşündüm dün.
bizi bunalıma sokan derdim var imiş.
hepimizde ne ceherler varmış.
ancak bu kadar zeki ve güzel hatunun bir topik altında toplanması da forum için pek hayırlı değil.
voltran oluştu mübarek

bu vesile ile seni de öpüyorum canım kokulu kokulu iyi ki toparlamışın bizi de orda burda el kapılarında sürtmekten kurtulmuşuz:54:

ancak bu kadar zeki ve güzel hatunun bir topik altında toplanması da forum için pek hayırlı değil.
voltran oluştu mübarek

bu vesile ile seni de öpüyorum canım kokulu kokulu iyi ki toparlamışın bizi de orda burda el kapılarında sürtmekten kurtulmuşuz:54:

ben her an ariza cikmasindan korkuyorum :))

ikame?

bunu mu demek istemiştiniz?

sakin

------------

ikame: yerine kullanmak

sakin:iskan eden

--------------

açık bulup ego yapma mode on :1:

evet sakin anlamında demiştim.
aynı anda gavurca mail yazdığımdan aklıma "sakin" kelimesi gelmedi ikame dedim.
var mı itirazın?

dedim ve anladınız mı ? bitti
kasmaya ne gerek var
leb diyince leblebi olduğunu anlıyorsunuz nasılsa

voltran oluştu mübarek

Haklısın, derdim vardaki yorum sirkülasyonu azaldı vallahi :D alışkanlıkla ben hala oraya gidiyorum :d

kız kendi dertlerimiz yetmiyo gibi milletin dertleriyle dertlene dertlene ölecekmişiz, Allahımız kurtardı bizi :1:

hahahaha valla bunalıma girip kocalara sarıyorduk :1:

evet sakin anlamında demiştim.
aynı anda gavurca mail yazdığımdan aklıma "sakin" kelimesi gelmedi ikame dedim.
var mı itirazın?

dedim ve anladınız mı ? bitti
kasmaya ne gerek var
leb diyince leblebi olduğunu anlıyorsunuz nasılsa

sen kızınca vahşi bi caziben oluyo bebeğim, sırf şunu yaşamak için yapıyorum bunu :23:

Şuanda saçların ne boyutta minik kuş, kısa mı hala, uzamıyo mu, fotolarda belli mi

ağır abiyle sarmaş dolaş bir resmimiz var
siyah bir tulum var bende
saçlarım o boyda şu anda canım

mütemadiyen döküldüklerinden anca bu kadar uzayabildiler.
hala çok dökülüyorlar ama çok şükür en azından tutam tutam değil

ağır abiyle sarmaş dolaş bir resmimiz var
siyah bir tulum var bende
saçlarım o boyda şu anda canım

mütemadiyen döküldüklerinden anca bu kadar uzayabildiler.
hala çok dökülüyorlar ama çok şükür en azından tutam tutam değil

bu fotoda tam boyu belli olmuyor canım, karanlık foto biraz çünkü :44:

bu arada benim kayınvalideciğimin son bombasını siz topik SAKİNLERİ ile paylaşmaktan çok büyük feyz alacağım.
(bildiğiniz gibi kendileri hastalık hastasıdırlar. devlet/üniverste/özel hastanelerin kayınvalide üzerinden büyük paralar kazandığına buna ek olarak devletimizin büyük zarara uğradığına eminim)

az önce kendileri beni aradılar. gripler üstünüze afiyet. dr demiş ki "yeni grip beyinde iltihap yapıyor sizde de olabilir" (dr beyin ultrasonic gözleri var herhalde anında gördü içini)
sonra da eklemiş "sizde gizli şeker olduğunu düşünüyorum bu sebepten bayramın son 3 günü bol bol bal, reçel, hamur işi, çikolata yiyin, perşembe günü yükleme yapıcam."
(benim annem şeker nedeniyle daha yeni hastaneden çıktı ya hatun kişi bu konuyla ilgili bir atraksiyon yapmasa şaşardım)

dedim ki
"dr mu dedi bunu?
3 gün ne kadar şeker ve türevi varsa yemeni/içmeni? ve sonra tahlil yapacağını?
bu nasıl bir doktor ki normal insan evladına bile 3 gün bu kadar yüklersen şekerin yüksek çıkacağını bilmiyor?
ayrıca bu nasıl bir doktor ki gizli şekeri olduğunu düşündüğü hastaya 3 gün boyunca şeker yüklüyor? komaya girersen kim verecek hesabını?"
"hiç"dedim "kasma,
ben seni cts götürürüm adam gibi bir hastaneye, yaptırırız yüklemeyi"

"hık, mık, ne gerek var, dünya para, vs vs" geveledi
"yok" dedim "senden değerli mi???"

yalanı çıkacak cts ortaya:37:

Son düzenleme:
bu arada benim kayınvalideciğimin son bombasını siz topik SAKİNLERİ ile paylaşmaktan çok büyük feyz alacağım.
(bildiğiniz gibi kendileri hastalık hastasıdırlar. devlet/üniverste/özel hastanelerin kayınvalide üzerinden büyük paralar kazandığına buna ek olarak devletimizin büyük zarara uğradığına eminim)

az önce kendileri beni aradılar. gripler üstünüze afiyet. dr demiş ki yeni grip beyinde iltihap yapıyor sizde de olabilir (dr beyin ultrasonic gözleri var herhalde anında gördü içini)
sonra da eklemiş "sizde gizli şeker olduğunu düşünüyorum bu sebepten bayramın son 3 günü bol bol bal, reçel, hamur işi, çikolata yiyin, perşembe günü yükleme yapıcam."
(benim annem şeker nedeniyle daha yeni hastaneden çıktı ya hatun kişi bu konuyla ilgili bir atraksiyon yapmasa şaşardım)

dedim ki
"dr mu dedi bunu?
bu nasıl bir doktor ki normal insan evladına bile 3 gün bu kadar yüklersen şekerin yüksek çıkacağını bilmiyor?
ayrıca bu nasıl bir doktor ki gizli şekeri olduğunu düşündüğü hastaya 3 gün boyunca şeker yüklüyor? komaya girersen kim verecek hesabını?"
"hiç"dedim "kasma,

kadincagiz senden ilgi beklemis alaka beklemis sen hemen dr demissin yaaaa.... hem bak 3 gün üst üste tatli da yemeliymis, arefeden gidip baklava acmak sart oldu haberin ola :37: :37:

az önce kendileri beni aradılar. gripler üstünüze afiyet. dr demiş ki "yeni grip beyinde iltihap yapıyor sizde de olabilir" (dr beyin ultrasonic gözleri var herhalde anında gördü içini)

dedim ki
"dr mu dedi bunu?
"hiç"dedim "kasma,

yahu insan yalan atar da zeki insan bunu açık etmeden yapar...

3.günü bol bol şekerli şeyler yiyip sonra yükleme heee,allah iyiliğini verisn kayınvalidecinin hiç güleceğim yoktu :9: :9: :9:

dedim ki
"dr mu dedi bunu?
"hiç"dedim "kasma,

ay aç karnına bu kadar güleceğimi hiç tahmin etmezdim sevgili kadrolu topic SAKİNi csi :1:

ya allahımız bu kaynanalardan razı olsun.. bu "özel üretim"ler olmasa nasıl kopacağız böyle :1:

Back
X