topic sahibi sayın eLmayRa_ hanım,
siz yokken topiğimizde yaşanan güncel gelişmeleri bilgilerinize arz ederim.
saygılarımla, asude_bahar
@dranas
eşi dün gece kızını görmek istemiş. 3ü birlikte çıkmışlar. e malum çocuğumuz küçük anneciğinden ayrılamıyor. neyse mr hassas kantar kızına birşeyler almak istemiş, kıyafet kabilinden, dranas da dayamış mothercarei nikei, adam 300 tl civarında masraf yapmış (oh canımıza değsin)
sonra dranasın küçük kuzusunun doğumgünüsü varmış bu ay, mr kantar demiş ki nasıl kutlayacağız vs, kontesin evinde kutlanılmaya karar verilmiş..
akabinde araba torpido gözüne elini atan dranasım, prezervatifle karşılaşmış. "sapık kantar serisi" devam ediyor..
@csi
gitmiş kendine garip bir melez kızın fotosunu bulmuş, ahanda saçlarımı böyle yapacağım, kocacığım benden sıkıldı falan triplerine girmiş..
ben çok gönlünü kırmak istemedim, önce dedim ki yaw jöle sürmek lazım hergün, csi dedi beni bunlan korkutamazsın kızım, ben zaten her allahımızın günü jöle sürüyorum saçlarım gümrah.. sonra dedim "hmm ne bileyim yani ben olsam tercih etmem" falan naif naif olumsuz konuştum..
ordan çirkin betty girdi devreye, kararlı bir şekilde bu iş olmaz dedi. beni adam yerine koymayan csi, onu kale aldı. gönlüm buruldu..
@noree
noreemiz bugün tüm bebek yöntemleriyle hemhal. bu konuda bir fikrin, bir bilgi birikimin varsa kendisi ile paylaşırsan memnun olar.
@çirkin betty
bugün kendine hakaret etmedi. gömlek kapanmıyo, far akıyo vs olaylarına hiç girmedi, sadece "damacana şef" sıfatını kullandı; ama o da bir kere
@lal
foto ekledi, sıfır beden, manken gibi hatun olduğunu bize kanıtladı
@saraykedisi
kedimiz bugün çağlayanda dava peşinde..
@ve kadrosuz katılımcılar
sevgi, vurdumduymaz gibi arkadaşlar sohbete dahil olmak üzere birkaç kez çabaladı, çabaları akim kaldı. Laele betişi bizden kıskanıyor sanırım, gelip bu kız benim, adımlarınızı sağlam atın deme maksatlı göz dağı verdi.