tiroid hormonlarına baktırdın mı hiç?
t3 t4 tsh..
metabolizmanı yavaşlatan bir şey var demek ki
himm kan testi yapilmisti, ayrica doktorum tiroid bezlerime ultrasonla falan da bakti ama bi problem yoktu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tiroid hormonlarına baktırdın mı hiç?
t3 t4 tsh..
metabolizmanı yavaşlatan bir şey var demek ki
bi arkadaşımın annesi ev hanımıydı. küçük kız kardeşini yatak odasında karyolaya bağlamış kollarından kendisi ev gezmesine gidermiş. arkadaşımla eve çıktığımızda görüp şok olmuştum. çocuk çaki misali yatıyordu valla. iyi anne olmak zor zanaat
kızlar kaçıncı çayımı/otumu/pitkimi içiyorum bilmiyorum. ilaçları da yuttum ama kahrolası ses yok. trt nin dilsizler yayını gibiyim.:44:
himm kan testi yapilmisti, ayrica doktorum tiroid bezlerime ultrasonla falan da bakti ama bi problem yoktu...
fazla da zorlama mideni barsak floranı bozacaksın sora..![]()
Gzmnc
Bende bir ara diyet yapıyordum 20 gün hiç kilo veremedim. Sinirlenmiştim artık sonra bir baktım bir anda benden 4 kilo gitmiş.Çok su içiyordum spor ve pilates yapıyordum evde.Biraz daha bekle derim mutlaka ki verirsin fazla kilolarını.
Selam kızlarrrr ne haberrrr kahveye diye gittim çaya kaldık bir güzel yedik geldikkk
hoşgeldin neler kaynattınız bakalım![]()
Eve geldim,
mesajınız varrrr
sevgili topic sakinleri,
ziyaretçi kadrosundan hepinize kocaman bir merhaba..
herkes topicteki durgunluktan şikayetçi ancak kimse de taşın altına el atmıyor.. sen konuşmazsan, ben konuşmazsam, nasıl çıkar bu topicler üst sıralara(sen yanmazsan, ben yanmazsam, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa)
hepinizi öpüyorum.. (beni anmayı ihmal etmeyen sweet ve kedişi 2 kat öpüyorum)
maaş günlerinden nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!
10 puanlık uzmanlık sorusu soruyorum bağyanlar;
düdüklüye kurufasulya koydum kac dk da haslanır :S
maaş gününde ödemelerden elime pek para kalmadığı için benim için de bir anlamı yok:26:
düdüklün ne marka canım clıpso isedurum farklı
antika düdüklü ise sanırım 20-30 dk arası