Dert yok, Sohbet var.... :)

canim ya benim ki tek oda, üstelik sabah cikip aksam geliyorum. haftada bir süpürüp viledeyla almak yetiyor da artiyor :))

biras daginik ama yapabilecegim bisey yok, onu alip oraya bunu alip suraya koyuyorum ama yine ayni yine ayni...

odamda hem mutfak ivir zivirim, hem giyecekler, hem kitaplar, hem camasir kurutma, hem calisma hem yemek masasi olunca biras karisik :((

yine de seviorum

canim ya benim ki tek oda, üstelik sabah cikip aksam geliyorum. haftada bir süpürüp viledeyla almak yetiyor da artiyor :))

biras daginik ama yapabilecegim bisey yok, onu alip oraya bunu alip suraya koyuyorum ama yine ayni yine ayni...

odamda hem mutfak ivir zivirim, hem giyecekler, hem kitaplar, hem camasir kurutma, hem calisma hem yemek masasi olunca biras karisik :((

yine de seviorum

gözümde canlandırdım da...çok şirin olsa gerek :D

evet işin kolaymış canım,dağınıklık içinde aradığını bulanlardansın sanırım :1:

eskiden bende dağınıktım açıkçası...ama hele ki bu aralar bir bardağın hatta bir tırnak makasının bile ortalarda durması benim için

takıntı haline geldi :27:

namkörlerin en tatlısı (cadısı) :9:

Ayy ayyy ayyy :D cok iyi geldi vallahi :D

eskiden bende dağınıktım açıkçası...ama hele ki bu aralar bir bardağın hatta bir tırnak makasının bile ortalarda durması benim için

takıntı haline geldi :27:

Dağınıklık beni yapıma ters :D Herşeyin bir yeri olmalı, herşey yerinde olmalı sözü önderliğinde yaşarım :D yanımdakiler uymazsa vay halina :D

Ayy ayyy ayyy :D cok iyi geldi vallahi :D

Dağınıklık beni yapıma ters :D Herşeyin bir yeri olmalı, herşey yerinde olmalı sözü önderliğinde yaşarım :D yanımdakiler uymazsa vay halina :D

iyi gelcek tabi :9:

işe gelinir ve hiç iş yapılmaz mı yahu ??? sinirden yüzüm yanıyo :47:

iyi ki kitabımı getirmişim,yapacak işim yok ve kitap okuyorum....

iyi gelcek tabi :9:

işe gelinir ve hiç iş yapılmaz mı yahu ??? sinirden yüzüm yanıyo :47:

iyi ki kitabımı getirmişim,yapacak işim yok ve kitap okuyorum....

Bütün gün mü ordasın :53: madem iş yok ne caırıyolar insanları :47: İntihar bombacısı olurum onlara haaaa :27:

Bütün gün mü ordasın :53: madem iş yok ne caırıyolar insanları :47: İntihar bombacısı olurum onlara haaaa :27:

yaklaşık 1 saatim kaldı minnakım...iş olması ihtimaline karşılık çağırıyorlar canım,ki bu ihtimal düşünülerek geldiğim hiçbir haftasonu

iş olmadı :19:

yerim seni,esmer bomba :9:

ya elmayra bu arada ayrılmama 3 gün kala iyice gelgitlerim çoğaldı...acaba devam mı etsem diyorum :44:

evde sıkılmam ama çevremdekilerden (kaynanamlar vs) sıkılacağıma eminim :37:

offff ne yapıcamı bilmiyorum :26:

yaklaşık 1 saatim kaldı minnakım...iş olması ihtimaline karşılık çağırıyorlar canım,ki bu ihtimal düşünülerek geldiğim hiçbir haftasonu

iş olmadı :19:

yerim seni,esmer bomba :9:

ya elmayra bu arada ayrılmama 3 gün kala iyice gelgitlerim çoğaldı...acaba devam mı etsem diyorum :44:

evde sıkılmam ama çevremdekilerden (kaynanamlar vs) sıkılacağıma eminim :37:

offff ne yapıcamı bilmiyorum :26:

ahahah esmer bombayım bennn yakıştı yakıştı :9:

Bak duygusal olaraktan ben gitmeni istemiyorum :25: Ama alternatifleri gözönünde bulundurmalısın....

Her iki ihitimali de değerlendirelim hadi;

İşten cıktın. Oyanalanacak birşeyler mutlaka bulursun. Çevren var, olmadı kursa mursa gidersin, iki ay da keyif cattın diyelim sonra ne olacak? Sizin bütün sülale cevrenizde kapıyı acmasan bacadan damlıcaklar, şimdi calıstıgın icin biraz işin dışındalar, işten cıkınca iyice tepene çöreklenirler diye düşünüyorum.... Ayrıntıları sen daha iyi değerlendirebilirsin haliyle. Şuanda çalıştığımız icin evde olmak bize cazip geliyor ama inan kazın ayağı öyle değil. Biz haftaici evde olmak istiyoruz. Yani calıştığımız saatlerde; "ahhh keşke evde olsaydım" gibi. Ama haftasonu gecmek bilmiyor bana. Haftanın yedi günü evde olup sürekli evhanımı modunda dolaşmak istemezdim doğrusu. Kendi paramı kazanmak, kendime bir dünya yaratmak daha tatlı geliyor bana.

İşten cıkmazsan. Aynı düzenle devam edersin. BU arada senin karaböcük tüp bebeğe olumlu yaklaşırsa masraflarınız da artacak. Çalışırken onu ikna etmen daha kolay olur gibi geliyor bana, evdeyken bunu söylediğinde dırdır yapıyormuşsun gibi algılama ihtimali kuvvetli. Klasik erkek tepkisidir bu; akşama kadar evde oturup bunları kuruyorsun işte. Bir de Allah bir bebek nasip ederse, üc beş kuruş para atarsın onun geleceği icin. E burda bizimle oyalanıyorsun da... Sinirlenince az cok kafamızı dağıtıyoruz.....

Benim aklıma gelenler bunlar şimdilik. Sen düşün iyice olur mu, istersen bi hafta izin alıp değerlendir. COk radikal bir karar olacak. Karaböcük başka yerd calısmana hoş bakmayacak bir de dimi.

Nurişşş c.tesi şu saate kadar çalışmasan eminim çıkmazsın 2 gün sana yeter artar bile. Bencede iyice düşün tart. Tüp bebek masrafıda çok oluyor(tanıdığımız yaptırmıştı oradan biliyorum) maddi açıdanda yarar sağlayacağını düşünüyorum. yaş kaç bu arada

Back
X