Dert yok, Sohbet var.... :)

bakın kızlar,

bu topici boşlayacak, bugün 1.000 sayfaya ulaşamayacaksak söyleyin, ben yine kendimi banlatayım :20:

sağolasın kuzucum, ben de sizleri çok özledim :23:

evt canım, ama kk geyik topicinde altta görünmekten daha önemli işler başarmalıyız, bak kızcağızın biri argoyla şunla bunla blogdu kitaptı yürüyo gidiyo, senlen ben buralardayız daha :1:

Aaaaa Elmayra bak birileri topiğini aşağılıyor gördün mü? :27:

Şu linki bana özelden at da kimin fesidir anlayalım. Benim için iş işten geçmek üzere bebek. Sen kendini kurtarmanın yollarını aramayı hızlandır bence. Frekans : Desperate house wife...

Kendim için yazıp biriktirdiklerimi belki öldükten sonra baştacı yaparlar. Ayrıca ben oğlumla imzamı attım dünyaya. Sen ne bırakacaksın belirle bakalım :10:

bakın kızlar,

bu topici boşlayacak, bugün 1.000 sayfaya ulaşamayacaksak söyleyin, ben yine kendimi banlatayım :20:

ben çok keyifli başladım aslında haftaya..

perşembe cuma cts şehir dışında olucam inşallah.. iş sebebiyle..aslında çok da bir anlam ihtiva etmeyen bir eğitim..
ama iyidir hava değişimi..
hem benimki de biraz özlesin beni..

haftasonu bir kez market için dışarı çıktım..anlatacak bir olay yok.. hediye gelen açmadığım aksesuarları biraraya getirip konsept yaptım evle uğraştım.. bir daha ev döşerken yapmayacaklarımın listesini oluşturdum.. hayalimde bebek odasını dizayn ettim falan fişmekan..

Şu linki bana özelden at da kimin fesidir anlayalım. Benim için iş işten geçmek üzere bebek. Sen kendini kurtarmanın yollarını aramayı hızlandır bence. Frekans : Desperate house wife...

Kendim için yazıp biriktirdiklerimi belki öldükten sonra baştacı yaparlar. Ayrıca ben oğlumla imzamı attım dünyaya. Sen ne bırakacaksın belirle bakalım :10:

Kendiyle celişiyo :D 1000 i bulmazsak kendimi yakarım diyo :D Pucca kitap basmış diye kıskanıyo :D

puccadan bahsediyorum yavrucum..

ben de bir şekilde izimi bırakırım ne bileyim.. biraz düşüneyim bakalım..

puccadan bahsediyorum yavrucum..

ben de bir şekilde izimi bırakırım ne bileyim.. biraz düşüneyim bakalım..

Nasıl bıraksam izimi diye düşündüm ben de :D Nasıl bir hayat yasıyorsam paşazade memur olsun yeter diye gecti içimden :D Kendimden tiskindim yeminle :D

kıskancım öyle mi????

sana zeki mürenin savaşta düşmana saldırırken kullandığı repliği armağan ediyorum bebeyim

"hain düşman al sana bombe"

Acalım bi blog küfrede ede yazalım kuşum sen dile yeter ki :D

Üstadım tribünden sahaya iniş yapmışsın? Hayırlı uğurlu olsun. Hoşgeldin sefalar getirdin...

Selam noree. Yeni kararının gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. İşi bırakmak iyi gelmeyecekti. Hadi bakalım, aynen devam...

Herkese günaydın....

teşekkür ederim patafix...

bu arada sana da günaydın :42:

elmayrammmmm,

mesela cumartesi akşamı dışarı çıktık...arkadaşlarla..
eğlenmeye...saçlarımı yaptırdım lüle lüle...bihter ziyagil halt etmiş..
kendime geceye uygun kıyafetlerde aldım..
makyaj filan feşman...
üstündeki güzelmiş dedi...( iltifata bak!!! kibar insan kıyafete, eşyaya değil, kişiye iltifat eder..üzerindeki sana yakışmış, kazak tenine gitmiş. gözlük yüzünle çok uyumlu olmuş çok havalı olmuşsun yada bluz tenine yakışmış..çok güzel olmuşsun falan denir)
yani diyor ki üzerimdeki güzel ben değilim!!!

gittik işte mekana..
onun arkadaşları bile kate bu akşam çok güzel olmuşsun diyor o demiyor...
mekanda onca erkek var, tuvalete eşlik etmeyi falan düşünmüyor...
anneyim ya ben..
beni millet ne yapsın?

beni iç merak etmez..2-3 yıl önce oğluşum doğmadan önce bir konsere gitmiştik. kuruçeşmeye..kızlar takımı..
gece 2'de döndüm...banamısın demedi..sıfır merak...
beni zerre kadar kıskanmıyor...

Seven kıskanır da neden kıskanır mesela? Domuşta hayır o adamın yanında durmayacaksın, bakkalda neden yan gözle baktın, markete sen gitmeyeceksin manavla kırıştırıyosun diyenler de kıskanıyor kate.

Ama mesela; kıvanc tatlıtuğ kelimesi gectiğinde ucan tekme yeme ihtimalim ciddi olmasa bile hoşuma gidiyor. Hoşuma gittiğini bildiği icin kanalı acmıyor vs vs. Bu tarz kücük ve komik seyler mi? Dök bana icini yewrumm aslıııı :D

usta filazof öyle diyorsa biz susalım...

benimki medeni yani bu durumda :)

billur kalkavan cumartesi habertürkte "seven kıskanır"ı anlamıyorum ben filan diyordu.. çok geri bir düşünceymiş kıskançlık.. medeni değilmiş Türk toplumu, onun öyle türk davranışları yokmuş..

bilemiyorum yani kate.. bak büyük filozof kalkavani böyle söylüyor..

ben, kıskançlığın dozunda kalmasını isterim.. benimki de bence çok kıskanç.. akşam en geç 8'de evde olmalıyım mesela..abim babam veya erkek kuzenim, eniştem yanımda olursa sorun yok.. ya da gittiğim yerden arabayla bırakılacaksam sorun yok.. bu yüzden bir an önce araba istiyorum zaten..

bir de beni bir erkeğin cepten aramasına deli oluyor.. kamuda olmasam bu mesleği nasıl yapıcam bilmiyorum.. ama artık aşması gerektiğini yavaş yavaş idrak ediyor.. bana güvenmemesi için hiçbir sebep de yok, çok güvendiğini de söylüyor ama gerçekten bazen çok bunaltıyor..

üstündeki güzelmiş dedi...( iltifata bak!!! kibar insan kıyafete, eşyaya değil, kişiye iltifat eder..üzerindeki sana yakışmış, kazak tenine gitmiş. gözlük yüzünle çok uyumlu olmuş çok havalı olmuşsun yada bluz tenine yakışmış..çok güzel olmuşsun falan denir)

katecim, biz kadınlar kendi kendimizi mutsuz etmeye bayılırız..

geçen gün potuk bana "bugün ne kadar güzel olmuşsun sen" diye kendince iltifat etmeye çalıştı, "niye önceki günler güzel değil miydim??" diye öküzane bir soruyla karşılık verdim :1:

vizyonun çok geniş bebeyim, güle güle kullan :60:

Hayat hayallerimi de sınırladı bebeyimm :5:

elmayrammmmm,

makyaj filan feşman...

gittik işte mekana..
anneyim ya ben..
beni millet ne yapsın?

beni iç merak etmez..2-3 yıl önce oğluşum doğmadan önce bir konsere gitmiştik. kuruçeşmeye..kızlar takımı..

Ouwww demek istiyorum izninlen, sevgiliyken de böyle miydi?

evet atraksiyon arıyorum galiba:)
içine atıp atıp toplu mu kıskanıyor?
yoksa başka birşeyden mi çıkarıyor?

günaydın güzel hatunlar

@katecim, katecim, katecim
pek canına susamış gördüm seni? ne demek eşim beni kıskanmıyor? otur sadaka ver, adak ver, kurban kes. benim ağır abi de kıskandığını belli etmeyip içine atangillerden olduğundan (biriktirip biriktrip toplu çemkirdiğinden) bu soruyu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç görmedim farzediyorum. ALlah'ım herkese kıskanç olmayan bir koca nasip eylesin. Amin!

@ağsuuuuuuuuuudemmmmmmmmm
hoşgeldin güzel yüzlü kahramanım. bundan sonra yamacımızdan çok ayrılma, gelene merhaba, gidene eyvallah. anlaştık???

kate'cim bizim evdeki kara odun çok kıskançtır...

geçen gün bizim oraya güzel bir kuaför açılmış ama unisex..eşime dedim burada kestireyim saçlarımı..

orada erkek müşteriler de varmış,gitmeyeymişim vs vs..

bende zaten kuaför de erkek dedim,bana diyo sen saçlarını erkeğe mi kestiriyosun??evet dedim..

cevap aynen şu;tamam ben sana kadın kuaför bulayım :4:

kısaca kıskançlık iyi birşey değil canım :19:

ben bu seviyede olsun istemiyorum tabi...

ama hiç yoook hiç..

elmayrammmmm,

makyaj filan feşman...

gittik işte mekana..
anneyim ya ben..
beni millet ne yapsın?

bu da çok tuhaf ama,sıfır kıskanç :44:

ben de sen niye bana bazı günler bu gün çok güzelsin demiyorsun derim..

o da "sen her zaman güzelsin çünkü " der :37:

daha da çok kızarım...yalanın gözünü seveyim diye..

katecim, biz kadınlar kendi kendimizi mutsuz etmeye bayılırız..

geçen gün potuk bana "bugün ne kadar güzel olmuşsun sen" diye kendince iltifat etmeye çalıştı, "niye önceki günler güzel değil miydim??" diye öküzane bir soruyla karşılık verdim :1:

Back
X