Dert yok, Sohbet var.... :)

evet canım limonla kuş öldürdüm ama bilerek değil
Kedi güvercini kapmaya çalışırken rastgele tezgahın üstünden limonu kaptım kediye atıp kuşu kurtarayım derken limon kuşun kafasına geldi ve doğal olarak öldü kedi de kuşu kaptı götürdü:26:

kediydi kuştu sen nerdesin böyle çiflik gibi biyer herhalde orası..... kıskandım seni sadece olduğun yerin yeşil ferah biyer olduğunu köy gibi ferah biyer olduğunu düşünürsek tabi ama limon işi çok kötü olmuş :(

Bilmiyorum umarım detaylı değildir

insallah canim...oturup incelerlerse kötü olabilir....

bence benden olacak...

bence benden olmalı.

benim mesajım olsun istiyorum.

bu topiğin en çenesi düşüğü olarak bu benim hakkım....

kimselere yar etmem

başkasının olursa burda sinirimden monitörü parçalarım...

benim olcek....

:24::24::24::24::24:

ben lavaboya gitmistim kacirdim kil payi....

kıslaaaarrr

08:00-18:000 arası..
hafta arası..
güne başlangıç sayfası..
dert babası..
neşe kaynağı..
geyiğin dibi..
ayar merkezi..
gözümüzden sakındığımız,
dışardan gelenleri dahil etmeye kıyamadığımız,
kadrolularının vazgeçilmezi..

biricik topicimizin 1000. sayfası hayırlı ve de uğurlu olsun..

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

:46::46::46::46:

maalesef aradım canım:26:

insallah bakmazlar canim....

ben cikiyorum... aksama görüsürüz...

bakalim dr. ne diyecek???

gecmis olsun canim...

csi mevlana gibi canım, önüne geleni seviyo, seni mi sevmeyecek allaaseenn :1:

ama ben öyle miyim? herkesi sevmem.. ama seni severim.. bu önemli :46:

evet, öyle herkese eyvallah yok sende.. seversin ya da sevmezsin.. ama csi 'ın çok sevdikleri var sevdikleri var, ne sevdiği ne sevmediği nötr oldukları var.. ben ikinizi de seviyorum.. seviyorum uleennnn

kediydi kuştu sen nerdesin böyle çiflik gibi biyer herhalde orası..... kıskandım seni sadece olduğun yerin yeşil ferah biyer olduğunu köy gibi ferah biyer olduğunu düşünürsek tabi ama limon işi çok kötü olmuş :(

Ankaranın tam göbeği :D köy gibi yeşil gibi değil D:

geçmiş olsun canım.. önemli bir şey yoktur umarım..

bu aralar sürekli sorgulama içindeyim.. 21 yaşındaki halim, hayallerim, hayattan beklediklerim..28 yaşında ne kadarını gerçekleştirdim ne kadarını gerçekleştirmedim? kendimden ne verdim, kendime ne kattım? 30 ne kadar uzak geliyordu o zamanlar..

dönem dönem mutlu etmek istediğim insanlar olmuş.. kimi zaman kendi çıkarlarım için.. kimi zaman en ufak bir menfaat beklemeden..

hayatımı önce kendim için daha keyifli hale nasıl getirebilirim? önceliklerim ne?

vs.vs.

21 yaşımdaki halime vereceğim öğüt:

-kızım o mal seninle evlenmeyecek, hemen tekmeyi koy sepetle, bir dakikanı bile ona harcama, deyyyymeeezzz (değmez diye yazılır)
-sen de b.ktan bi bankacı olacaksın, fazla kasılma okuduğun üni ve bölümle çok hava atma, sonradan arkandan anırırcasına gülerler..
-anaan babaaan (annenin/babanın) ve dahi bekarlık hayatının keyfini sür.. evlilik sandığın gibi cici bişey değil..
-çalışma hayatı tam bir kaos.. okulu uzatmaya bak bebeğim

ne oldu yahu niye sustunuz?

öyle geçmişe öykünen, ah ahh diyen bi insan değilim.. yaşadıklarımdan pişman da değilim büyük bir oranda..

ben yaşamadıklarımdan pişmanım..

Uykum geldi :S Yemeğim yok ve eve gidip yemek yapmak istemiyorum :47:

herkes 1000 için mi bu kadan çok konuşuyodu,oldu rahatladınız ve sustunuz mu??

yoksam ben geldim diyemi sustunuz :47:

benim mesai bitmek üzere..

sabah yoktum.. seri değildi bugün çağlayanda tek bir iş vardı bitirdim geldim.. ama kimse fark etmedi. hıhh.. :19::19::19:

çok da tınnnnnn :35:

müdüre laf arasında ben gitmiyorum dedim,sevindi....niye seviniyosa :27:

sanırım hain planlar peşinde :57:

ne ayıp, ilgi arsızı birine cok da tın denir mi ağzına biber sürücem :22:

:) niye sevindi ki o

benim mesai bitmek üzere..

sabah yoktum.. seri değildi bugün çağlayanda tek bir iş vardı bitirdim geldim.. ama kimse fark etmedi. hıhh.. :19::19::19:

kedimuu bu topic böyle işte :9:

bak ben geldim diye herkeşler sustu elmayra cadısı itiraf bile etti :1:

senin varlığın hiç farkedilmez mi çağlayan güzeli :16:

kedi kuş için köy gibi bir yere gerek yok canım her yerde bulunur:1:

kedi, kuş vs.. bunlar çiftlik hayvanı mı?

Back
X