Dert yok, Sohbet var.... :)

herkesin görebileceği üzere yazdıklarım sadece asudenin hareketleri üzerine çünkü olayı buralara kadar taşıyan o ve onun davranışları bu ortadayken hala bu asudeye karşı demek sorunu ne kadar çözdü

işte o dediğin ıqsuna güvendiğim insanlar için takip ettim ben burayı ama maalesef dediğin gibi o da ölçüm aleti olmadığından bazen yanlış çıkabiliyormuş

bugüne kadar yaşadıklarınızı ve yazdıklarımı tekrar değerlendir bence tarafsız olarak çünkü bugün anlamazsan demek istediklerimiz yarın daha kötü anlayacaksın sen de biliyorsun

bu mesajının üzerine başka da söyleyecek bişey yok

Sizde yorulmadınız mı? Herşey çok karıştı artık kimse böyle olsun istemezdi diye umuyorum... Hepinize iyi akşamlar...

elmayracım seni severim

asude de burdayken yazdık
sana sözüm yok ki zati asudenin dediklerine sen örtü oldun kalp kırmadın yani
neyse susuyorum

facebook sayfamıza link attım kavga var koşun diye.....

yurdumun insanı bir kaza oldumu kaza izlemeye birde kavga oldumu kavga izlemeye gider ...

bu arada benim hiç suçum yok mu ?

facebook sayfamıza link attım kavga var koşun diye.....

yurdumun insanı bir kaza oldumu kaza izlemeye birde kavga oldumu kavga izlemeye gider ...

bu arada benim hiç suçum yok mu ?

Kazen kaldırır mısın lütfen?

Elmayra Kazen espri yapıyorr....
Öyle bişi tabiki yapmaz..

Son düzenleme:
Seyyah, inan avukatlık yapmadım cnm. Ben sana şunu anlatmaya çalışıyorum; o burdayken özelden anlatsaydın derdini. Senle sıkıntım var sen bana laf söyleyemezsin gibi. Yorgan gittiğine göre kavga bitsin dimi artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…