Dert yok, Sohbet var.... :)

yoo mutfağımın her zamanki hali ama tabi böyle bırakmıyorum en son her tarafı silip süpürüyorum

günaydın canım
gel, gelin doyurayım ben sizi bebelerim benim

Ben o mutfakta şaheserler yarattım

Herkes farklı çalışıyo :)

Günaydın canım. Mıy mıy mıy sabah kahvaltısı yapılsa, kahveler içilse ne güzel olurdu dimi

elmayra behzatı izledin mi
kuruyemiş sahnesini gördün mü çok komikti

Yok canım, akşam paşanın arkadaşları geldi onları doyuracağım derken izleyemedim. Sonra da kitap okuyarak sızdım. Ayşe Kulinin yeni ktibını aldım, elimden bırakamıyorum

Yok canım, akşam paşanın arkadaşları geldi onları doyuracağım derken izleyemedim. Sonra da kitap okuyarak sızdım. Ayşe Kulinin yeni ktibını aldım, elimden bırakamıyorum

hangisini aldın ben de sorun bende değil sende kitabını yeni bitirdim çok komikti ben de yeni kitap alacağım

yoo mutfağımın her zamanki hali ama tabi böyle bırakmıyorum en son her tarafı silip süpürüyorum

kızlar ya evim küçük bir gün resimleri çeker koyarım

canım evini çok merak ediyorum, değişiklikler istiyodun sanırım, koy bir ara. benim mutfağımda küçük çok zor oluyor malesef.
kocamaan bir mutfak istiyorum

Herkes farklı çalışıyo :)

Günaydın canım. Mıy mıy mıy sabah kahvaltısı yapılsa, kahveler içilse ne güzel olurdu dimi

çok güzel olurduu, iyi alıştım ben izinde, zor geliyor şimdi.

hangisini aldın ben de sorun bende değil sende kitabını yeni bitirdim çok komikti ben de yeni kitap alacağım

(G)izli (A)nıların (Y)olcusu

Ayşe Kulin romanlarından briaz farklı, cok fazla sex sahnesi var Ama sürükleyici

canım evini çok merak ediyorum, değişiklikler istiyodun sanırım, koy bir ara. benim mutfağımda küçük çok zor oluyor malesef.
kocamaan bir mutfak istiyorum

Benim mutfağım kocaman Ama ev benim olmadığı icin istediğim şeyleri alıp koyamıyorum, koltuk rahatlığında bi köşe yapmak istiyorum mesela..

günaydınnn...
annem babam geldi bu sabah göremeden işe geldim ama olsun...burda olduklarını bilmek yetti kanımca...
iyiyim anlayacağınız...
bir haftasonu kahvaltı yapalım ankara ekibi...
hatta bana gelin...mıy mıy mıy şeklinde...
biz eryaman olarak çoğunluktayız ya o baapta...
ayyy...
ya da sviite gidelim...o yalnız işimdilik evi derli topludur...gözdem dağıtır zevkle:)))

ben de dedim ama sanırım hafta içi buluşacağız

sende benim gibi mutfağı sevmiyorsun sanırım...

benim arkadaşlarımın çoğunluğu mutfakta birgününü severek geçirir bense ömrüm boyunca girmesem yau bi yemek yapim demem

aynen aynen. Aç kalmayacağımı bilmesem girmem mutfağa, ben balerina cif gibi temizlik yapayım

günaydin herkese....

ben de sizdenim noree ve elmayram... benim derdim mutfafa girene kadar.. girdikten sonra ortaya güzel seyler cikiyor :))

ama sevmiyorum yemek yapmasini.. aslinda ben temizlik yapmasini pek sevmem. ne bicim kizim ben böyle yaaa..

5 sene önce benim boyfriend i kapatmasaydim, simdiye kesin evde kalirdim bu tembellikle.

valla bana cok bilinmeyenli cokuncu dereceden denklem neyin verin ben günlerce yemeden icmeden wc.e bile gitmeden oturur ugrasirim, bana misin demem... ama yemekti, isti.. pofffffffffffffffff

dün spor salonuna kayıt oldum tam 1200 tl ödedim:111:

iyi yapmışsın canım ama fazla değil mi, bizim orda 750 yıllık. tabi ben gidemiyorum o ayrı.

Benim mutfağım kocaman Ama ev benim olmadığı icin istediğim şeyleri alıp koyamıyorum, koltuk rahatlığında bi köşe yapmak istiyorum mesela..

inşallah bir gün kendi evimiz olur da istediğimizi yaparız elmayram, benim de kira.

ayy ne güzel olur yaa, gelin geliin dağıtsın dünya güzeli ben razıyım,
lakin elmayra hanım haftasonunu kankilerine ayırmış, bize haftaya çarşamba için randevu verdiler.

Mıy mıy mıyımın altını çizmişsin :) Annenler hoşgelmişler, varlıkları yeter yaa.

Haftasonları ben biraz doluyum Haftaya çarşamba öğle yemeğinden sonra iki üc saat izin koparalım diyoruz. Rahat rahat takılırız

İnş canım inş.

Randevularım yoğun biliyosunuz ben cok yoğun bi tipim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…