günaydın kızlar hepinize, kar yağsın bugün artık, çok sıkıcı bir hava var.
@dranas mutfağında atom bombası mı patladı?
seviyorum seni csi, nasıl acıktım bunu okuyunca anlatamam.kahvaltı etme alışkanlığı edinsem iyi olacak.
şimdi mutfağımda olsam güzel bir kahvaltı hazırlasam, bir yandan da toplasam,
dağınıksa sofraya oturamıyorum ben de.
@dranas mutfağında atom bombası mı patladı?
seviyorum seni csi, nasıl acıktım bunu okuyunca anlatamam.kahvaltı etme alışkanlığı edinsem iyi olacak.
Ben o mutfakta şaheserler yarattım
elmayra behzatı izledin mi
kuruyemiş sahnesini gördün mü çok komikti
Yok canım, akşam paşanın arkadaşları geldi onları doyuracağım derken izleyemedim. Sonra da kitap okuyarak sızdım. Ayşe Kulinin yeni ktibını aldım, elimden bırakamıyorum
yoo mutfağımın her zamanki hali ama tabi böyle bırakmıyorum en son her tarafı silip süpürüyorum
kızlar ya evim küçük bir gün resimleri çeker koyarım
Herkes farklı çalışıyo :)
Günaydın canım. Mıy mıy mıy sabah kahvaltısı yapılsa, kahveler içilse ne güzel olurdu dimi
hangisini aldın ben de sorun bende değil sende kitabını yeni bitirdim çok komikti ben de yeni kitap alacağım
canım evini çok merak ediyorum, değişiklikler istiyodun sanırım, koy bir ara. benim mutfağımda küçük çok zor oluyor malesef.
kocamaan bir mutfak istiyorum
canım evini çok merak ediyorum, değişiklikler istiyodun sanırım, koy bir ara. benim mutfağımda küçük çok zor oluyor malesef.
kocamaan bir mutfak istiyorum
Değişiklik yapma imkanım yok çok para tutar
evim iki oda bir salon aslında kullanışlı mesela çok büyük balkonum falan var ama biraz tadilat istiyor
dün spor salonuna kayıt oldum tam 1200 tl ödedim:111:
(G)izli (A)nıların (Y)olcusu
Ayşe Kulin romanlarından briaz farklı, cok fazla sex sahnesi varAma sürükleyici
günaydınnn...
annem babam geldi bu sabah göremeden işe geldim ama olsun...burda olduklarını bilmek yetti kanımca...
iyiyim anlayacağınız...
bir haftasonu kahvaltı yapalım ankara ekibi...
hatta bana gelin...mıy mıy mıy şeklinde...
biz eryaman olarak çoğunluktayız ya o baapta...
ayyy...
ya da sviite gidelim...o yalnız işimdilik evi derli topludur...gözdem dağıtır zevkle:)))
sende benim gibi mutfağı sevmiyorsun sanırım...
benim arkadaşlarımın çoğunluğu mutfakta birgününü severek geçirir bense ömrüm boyunca girmesem yau bi yemek yapim demem
aynen aynen. Aç kalmayacağımı bilmesem girmem mutfağa, ben balerina cif gibi temizlik yapayım
dün spor salonuna kayıt oldum tam 1200 tl ödedim:111:
Benim mutfağım kocamanAma ev benim olmadığı icin istediğim şeyleri alıp koyamıyorum, koltuk rahatlığında bi köşe yapmak istiyorum mesela..
günaydınnn...
annem babam geldi bu sabah göremeden işe geldim ama olsun...burda olduklarını bilmek yetti kanımca...
iyiyim anlayacağınız...
ayyy...
ya da sviite gidelim...o yalnız işimdilik evi derli topludur...gözdem dağıtır zevkle:)))
günaydınnn...
iyiyim anlayacağınız...
ayyy...
iyi yapmışsın canım ama fazla değil mi, bizim orda 750 yıllık. tabi ben gidemiyorum o ayrı.
inşallah bir gün kendi evimiz olur da istediğimizi yaparız elmayram, benim de kira.
ayy ne güzel olur yaa, gelin geliin dağıtsın dünya güzeli ben razıyım,
lakin elmayra hanım haftasonunu kankilerine ayırmış, bize haftaya çarşamba için randevu verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?