Dert yok, Sohbet var.... :)

ne ne gizmocum???

amannnnn yılbaşı kutlaması da nedir??benim için önemli değil...amacım annemlerle beraber olmak

bizde arkadaslarla birlikte kutlayacagiz sanirim benim bekarlik arkadaslarim kocisler de tanisiyor...gecen sene onlar bizdeydi bu sene biz gidecegiz sanirim....

Var canım, yarın bitiyo. Ben de yemeğe gidiyorum gelirim yine. Öpyrm

afiyet olsun kuzucum....

hehehe...aksama nasil bi süpriz isterdiniz peki csi hanim?kavak enisteyle biz bi iletisim kuralim....

hehehe...aksama nasil bi süpriz isterdiniz peki csi hanim?kavak enisteyle biz bi iletisim kuralim....

hatırlasın, güzel bir yemeğe çıkarsın, hmm bakayım neyim eksik, hediye bilemedim, ne isterse onu alabilir
haaaa bir de şirkete çiçek göndersin pls

hatırlasın, güzel bir yemeğe çıkarsın, hmm bakayım neyim eksik, hediye bilemedim, ne isterse onu alabilir
haaaa bir de şirkete çiçek göndersin pls

anlasildi tamam....pm ile telefon numarasi gönderirsen birde caktirmadan sevinirim....

dün telefonuma melodi yaptım onu

adını bilmeme imkan olmayan ne kaldıysa koy çorbası
lahmacun
kola/fanta
aşure

bu mideyle böyle bir menü.. bizim yemekhanenin menülerine hastayım..

bugün, 7 ay oldu evleneli..
bizim alyanslarda nişan tarihi yazıyor.. benimki özel günleri unutmaz ama çok özel bir şey yapma gereği de duymaz..

mesela ben doğumgünümde başbaşa olmak istemem kalabalık curcuna kardeşler kuzenler filan olalım isterim o da dışarıda bir yemek yiyelim ister..
yıldönümü için de tatil istiyorum ama bakalım..

amma karisik bir menü...

kızlar ben bebiş uyandığında aniden gidiyoeum kusura bakmayın

tabiki abla diyebilirsiniz sohbet çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum

hosgeldin canim....

bittimi "egitim"?yani bugünlük...

dayanamaz o sana...

ben de ona

benimki de benden iyi hatırlar özel günleri

senin tel yeni değil miydi yahu

Son düzenleme:
ben, tatildeyken, bf'in kuzen de kalcam, kizin evinde cok da misafir gibi olmak istemedigimden, aksamlari yiyecek birseyler hazirlasam mi diyorum? söyle enteresan, güzel yemekler neler olabilir??

1-2 menü örnegi rica etsem sizden :))

netten bakiyorum ama, söyle havali seyler de olsun ama kolay olsun :)) cok risk almiyayim..

longway relationship..
hep gidersin birilerinde kalırsın o gelir birilerinde kalır. birlikte zaman geçiricem diye başkalarının nazına kaprisine katlanırsın..

kuzenle tanışıyorsun herhalde daha önceden?

longway relationship..
hep gidersin birilerinde kalırsın o gelir birilerinde kalır. birlikte zaman geçiricem diye başkalarının nazına kaprisine katlanırsın..

kuzenle tanışıyorsun herhalde daha önceden?

hi hi tanisiyoruz.. yani ismen :)) yüzyüze 1 kere denk geldik, yarim saat falan sohbet etmistik..

off evet cok cok kötü..

bir keresinde ankara'da bir arkadaşımda kalıcam o zamanki durumlar onu gerektiriyor
yaptığım masrafla otelde öğretmenevinde gayet rahat kalabilirdim. ama işte anneme arkadaşıma gidicem demişim ya yalan olmasın diye..

arkadaşıma sinir olmuştum o zaman.. neredeyse elektrik su faturasını bana ödetecekti. bir daha da görüşmedim zaten..

:)) biz de bi arkadasin evinde kahvalti yaparken, kahvalti takimindan recelligi düsürüp kirmistim.. ama hemen gidip, magazadan yeni bir set aldik. bilmiyorum ona mi kizdi ne, benimle konusmadi kiz bi daha..

ama bf, bi arkadasinda kaldiginda resmen abartmisti, bütün yemekleri yemisti :)) erkekler arasinda cok problem olmuyor ama kizlarda oluyor sanirim.. yine de markete gidip almistik cocugun dolabini doldurmustuk..

buradaki bi arkadas, ilk geldigimde onun evinde kaldim 1 ay, ve tüm masraflarinin yarisini ödemistim zaten, bf gelip de 1 hafta kalinca, ondan da kira istedi :)) yuh dedik..

işte diyorum ya elalemin nazı kaprisi bitmez..

eskiden işime geliyordu galiba bu longway relationship tarzı hani kafam rahat oluyordu istediğimi yapıyordum.. sanırım özellikle bunu tercih ediyordum.. çok sevmezdim mıç mıç ilişkileri..
bu konudaki düşüncemi eşim değiştirdi. ilişkimiz boyunca neredeyse her gün beraberdik. ona da ilk zamanlar "düş yakamdan beni rahat bırak" demişliğim var.. hala ara sıra hatırlatır o lafı bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…