Hem ziyaret edersin hemde kontrol olursun ,kaş göz oynamış hayrolahoca yakışıklımı bari
40 yaşlarında bir de prof.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem ziyaret edersin hemde kontrol olursun ,kaş göz oynamış hayrolahoca yakışıklımı bari
40 yaşlarında bir de prof.ama çok genç duruyor bayb face
![]()
he vallaohhhhh oohhhh iyice kaynatmışsınız yine :44:
csi enişte senin için uğraşmış,buna mutlu oldum![]()
bence barisacaklar csi.cim...
görünüpte merhaba dememek olmaz..
bugün ne yazasım ne okuyasım var..
pazartesiye inşallah![]()
Elmayra cadısı gmail açık mı???
beni de yaaaa beni deeee
tostumu yedim bekliyorum![]()
he valla
beni de yaaaa beni deeee
benim başım kel mi?
bakayım
evet saçlarım kısa ama
kel değil![]()
Tüh yakalandım gördün mühalbüsü gizli saklı görülüyorduk noremle
biz sadece arkadasiz ayaklarini yemeyiz biz....
Hayır sevgiliyiz![]()
günaydın deli dumrul..
bende o kaaa mutluyum ki sorma
anlat bakem neymiş paşazadenin derdi???
beni aldatıyorsun he?
işte böyle dolaşır ayağına![]()
ha haaaa.... nasil da iyi polis kötü polis yaptik csi.la... kistirdik sizi...
noreeeeeeeeeeeeee, gel kurtar sevdicegini....
Tüh yakalandım gördün mühalbüsü gizli saklı görülüyorduk noremle
ahahaha nore lanben bunu görmemişim ahahah koptum ve cok sevdim
![]()
ha haaaa.... nasil da iyi polis kötü polis yaptik csi.la... kistirdik sizi...
noreeeeeeeeeeeeee, gel kurtar sevdicegini....
dağıtırım leyyynnn burayıııııııııı dokunmayın sevgi pıtırcıkımaaaaaa![]()
COLOR="#800080"]beni de yaaaa beni deeee
benim başım kel mi?
bakayım
evet saçlarım kısa ama
kel değil[/COLOR]
aha, yakalandın, ikili oynuyorsun işte
hani sevgi pıtırcığı bendim???
herkesi böyle düşürüyorsun ağına demek![]()
canlarim dün olabildigince tavsiyelerinize uymaya calistim...
önce güncel tratismalardan konustuk sonra tabi para konusuna geldik ve cikmamiz baya bi zor oldu...
danisman esime esinizden tam olarak ne bekliyorsunuz diye belki 5-6 defa sordu...tam anlamiyla buna bi cevabi olmadi...o kadar sacma geldi ki bana...
konusurken tabi hemen para ayirmaktan vazgececegimi söylemedim acikcasi...biraz danisman esliginde onunla konusarak söylemek istedim bunu....
esimden bu konuda güven vermesini bekledigimi....esimin ben parayi ayirdigim takdirde aile olamamayi gördügünü ama bu ailenin icine 3. kisileri soktugunda yine aile olmadigimizi aciklamaya calistim...ondan sadece manevi anlamda güven bekledigimi...aile olmayi istedigimi söyledim...vs. vs....
ama adam anlamiyor tabi....
danisman bi öneride bulundu....
hani benim 250 € bi yerde 250 e da baska yerde birikiyorduya...o bi yere yatan 250 € ev almaya kalkmis olsak biraz daha avantajli oluyor...danisman benim o diger 250 € kapatabilcegimi onun yerine o ev almak icin birikim yapilan hesaba esimin de 250 € yatirabilcegini tavsiye etti....(ayrildigimiz takdirde bile biriken para da ikiye bölünüyormus aslinda, yani aslinda cok mantikli ve esit bi karar olacakti ikimiz adina....ve bu iliskiyi ayakta tutmaya basarabildigimiz takdirde bize birikim olarak dönecekti)...adam bloke etti resmen...daha fazla konusmak istemiyorum dedi...danisman baya bi sasirdi...cünkü konusurken kendini problemleri cözmek icin can atiyor bi gösteriyordu para konusuna gelince adam tikandi...resmen bloke etti ya...
benim inatci odun(nore bu tabiri senden caldigim icin özür dilerim) kabul etmedi bu teklifi....kadin birde aylik kendimize bi harclik ayirmamizi tavsiye etti...esim buna gerek yok dedi zaten diledigi gibi harciyor dedi...ama kadin alisveris yapmama karistigini anlayinca siz dilediginiz gibi harcarsiniz o diledigi gibi harcar dedi...
konu öyle kapandi...ve zaman bitmisti....bi sonuc almadan cikiyorduk ki ben birdaha ki randevuya kadar düsünmesini rica ettim danismanin bulundugu öneriyi ve parayi ayirmaktan vazgececegimi söyledim...
bizimki tabi sevindi ben aglamaya basladim sinirlerim bozulmustu...
o sekilde ayrildik oradan...evde cok fazla konusmadik...inanin cok kötü durumdaydim...atesim cikti...yemegi zar zor yiyip yattim...
biraz kendime geldigimde tekrar bazi seyleri söyleyecegim tabiki....ondan ne bekledigimi...vs. vs.....
durum bundan ibaret....
merhaba hanımlar..
direk dalıyorum kusura bakmayın ama varsa fikrinizi almak istedim...
sulu süpürge tavsiyesi istiyorum.
hem milyarlar vermek istemıyorum hemde memnun kalmak istiyorum..
oğlumun öksürüğü allerjen olabılırmış ev tozuna karşı.
alerjı testı yaptıracağım ama çıksada çıkmasada almam gerek..
kullanıyorsanız memnunmusunuz, markası, fiyatı, adı, sanı?
neyse umarım anlatabılmışımdır ..:2:
görünüpte merhaba dememek olmaz..
bugün ne yazasım ne okuyasım var..
pazartesiye inşallah![]()
Geçmiş olsun cnm. Faydalı geçmiş gördüğüm kadarıyla, danışmanın önerisi de güzel, seninki ne dedi bu duruma