bugün kimseyi dinleyemedim,kimse ile ilgilenemedim....
kusuruma bakmayın...
sevgi abla merhaba hoşgelmişsin....
el_mas sen de yenisin galiba,hoşgeldin
kafam bi dünya
sağol canım hoşbuldum neden ne oldu
evet kuzu benle de ilgilenmedim bir özel mesaj attım yarım günde cevabı geldi
kaprisli üye
canm takıldım ben sana ya, ne kusuru
arnica çok büyük değil, normal bir süpürgeden biraz daha yayvan.
eltim memnun valla
arnica bora erisi çok güzel tavsiye ederim kullandımda
Canım bu görüşmede bir şeyler sonuçlanmazsa bile en azından karşılıklı neler istediğiniz açıkca ortaya konuyor bence danışmana gitmenin en büyük faydası bu
Bir sonuç olmamış adam inatçı hala ne demek istediğini anlasa bile anlamak istemiyor aynı şeyleri daha öncede söyledim ama bence eşinden bir süre ayrı para biriktirme her şeyi ortak yapın ver maaşını giden para olsun zaten sen de parasında değilsin bakalım nasıl değerlendirecek
lal'cim nasılsın??
okuyamadım adam gibi yazdıklarını henüz
ablacım ve dranascım işyerinde biraz kaos,gerinlik,hüzün var...
o yüzden yazamadım,bakamadım...kafam karışık yeni oluşumlar var offf offff başım ağrıyo
evet malesef pek bi sonuc cikmadi bu sefer yani ben adim atmis oldum dedigim gibi...3-4 aydir kimseye para vermiyor hakkini yemiyim(tabi hak yemekse bu)...
sonucta para objektiv birsey...ben suan parayi cikarip ona verebilirim ama onun bana güven demesiyle ona güvenemem malesef...
o bu güveni zamanla bana verecek gösterecek...
ona verilen bu firsati ya iyi kullanir yada kendi bilir....
idare ediyorum canim...gelismeleri bi kac sayfa önce yazmistim okuyabilirsin....
hayirdir canim neden hüzün var?
şu dakika itibariyle akıllı dediğim kk kadınlarından bir yıldız daha kaydı benim için....
dannnnnnnnnnnnnnn...
Ben de bunu demek istiyorum eşin de bunu biliyor zaten seni kaybetmemek için ailesine bir müddet para vermeyecektir ama sen eşine zamanla güveneceksin zaten seni kaybetmek istemiyorsa bu şansı iyi kullanacaktır
şimdi okudum canım...çok da değişik birşey olmamış anladığım kadarıyla...düğüm sende çözümlenebilir ancak....bunun için de herkes zaten yazdı sana,ekleyebileceğim birşey yok...
bir ablamızı işten çıkardılar,moralim ona bozuldu...
elden gelllllllllllllllllllll.
şok şok şok
flaş flaş flaş
hatta ben şeytanın avukatlığını yapmaktayım an itibariyle
güyya vermeyecek ama bakalim zaman gösterecek...bir iki ay vermemesiyle hic birsey anlasilmaz....
aslinda size tesekkür ediyorum bana bu yolu gösterdiginiz icin....
ben parayi vermeseydim...adim denemedi olacakti ama simdi aslinda yükü bi nebze olsun kendi üstümden attim...bana diyecek bi sözü kalmamis olmasi gerekir....
top onda....
şu dakika itibariyle akıllı dediğim kk kadınlarından bir yıldız daha kaydı benim için....
dannnnnnnnnnnnnnn...
kanımca birlikte öliciizz csi...
yap sen ben izliiciimm...çünküm cıkss yazarsamm...ııhhh...
güyya vermeyecek ama bakalim zaman gösterecek...bir iki ay vermemesiyle hic birsey anlasilmaz....
aslinda size tesekkür ediyorum bana bu yolu gösterdiginiz icin....
ben parayi vermeseydim...adim denemedi olacakti ama simdi aslinda yükü bi nebze olsun kendi üstümden attim...bana diyecek bi sözü kalmamis olmasi gerekir....
top onda....
arkadasin neden cikarildi isten?
csi, betty ben bir şey anlamadım:44:
hayirdir canim ne oldu?
csi, betty ben bir şey anlamadım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?