Dert yok, Sohbet var.... :)

hasta olmıycam diye direniyorum yatağa düşmiyim diyorum.. böyle de hep halsiz hep sapsarı bir renk..
annneeeeeee.. annneeeeee :14:

ahahaha günü aydınlattın pata önemli olan kaç gösterdiğin :D ben 26yım ama kimse inanmıyor herkes 30 zanendiyor :43: Bi de bu tarafından bakalım ne dersin :1:

Şu "yiyerim"in hikayesini öğrenmek ister misin kuzu? Şunu bi dinle sonra konuşalım.

Muhteşem Aşıkların Telefon Konuşması | Bedava video izle, video izle, video izleme, bedava vidyo izle, izlesene, bedava film, bedava film izle, youtube, 3gp video, video indir, film indir

spoiler

"Nierdaa"

spoiler

Ay koptum :P

Herşey yolunda gider umarım. Kolay gelsin Sweet...
Ankara buluşmasına katılamayacağına da çok üzüldüm doğrusu :32:
(Kıskançlık mı?? Asla :P )

Günaydın canım. Büyük kazanç. Ben de kurduğum saati duymayıp 45 dk. fazladan uyudum.
Sabahları 5 dk fazla uyumak bile nasıl güzel bilirim :P

Günaydın güzellik. Aynen desem? Kış günlerini şu üşümek yüzünden hiç sevemiyorum :50:

eskiden hiç üşümezdim,hemde ince giydiğim halde....yaşlanıyorum işte belli :1:

Ben de özelden konuştun zannettim canım pardon.

Öyle araya gelip "heyooo, slmlarr" falan yazınca unutulmuyor ki kırgınlıklar. Özel bir çaba göremedim ben onda unutulmasına dair. Neyse içinde olan gelirdi zaten. Konşurdu.

Geçer canım ama kişisel çaba lazım. Kırılanın bu çabaları görüp bir şans daha vermeliyim demesi lazım. Ben ortada hicbirşey görmiyorum

zor geçer...ben kin tutmam kimseye kendi adıma ama kırıldıysam da unutmam...belli etmesemde içimde oturur kalır...

Ay kötü bişey söyledin sen! Yaşlı dedin bize galiba :41:

oyyy oyyyy sana yaşlı desem bile ben neyim ki :9:

günaydınnnnnn mutlu bir hafta diliyorum nasısınız

günaydın sevgi abla,üşüyoruz hep beraber...sen nasılsın???

günaydınlar....

@ noree,
duygusalım benim...yaş ilerleleyince insanın içinde geçekten kırgınlıklar acayip yer ediyor..
ama neye değip değmeyeceğini biliyor insan artık deneyimle

@elmayra,
bu gün yine neşeliyiz? Allah bozmasın

@pata,
seniin yaşının 34 olduğunu bilmek hayata umutla sarılmama neden oluyor hehehe :9:

@kedi,
yemeklerden deşifre olacağım demişsin ya öldüm gülmekten :9:
senin kayınpeder de oldukça hamaratmış hani

günaydınlar....

@ noree,
duygusalım benim...yaş ilerleleyince insanın içinde geçekten kırgınlıklar acayip yer ediyor..
ama neye değip değmeyeceğini biliyor insan artık deneyimle

@elmayra,
bu gün yine neşeliyiz? Allah bozmasın

@pata,
seniin yaşının 34 olduğunu bilmek hayata umutla sarılmama neden oluyor hehehe :9:

@kedi,
yemeklerden deşifre olacağım demişsin ya öldüm gülmekten :9:
senin kayınpeder de oldukça hamaratmış hani

canım haklısın....zaten duysalım ee bir de yaş aldı başını gidiyor....dediğin gibi değmeyen,sevmediğim insanın lafını,sözünü davranışını da umursamam..

Üşüyosun diye :)

Burası da çok soğuk ama çaktımıyorum bak :21: Hayat güzel, börtü böcek kıvamındayım :)

afferim benim sevgi pıtırcıkıma :54: orada da epey kar varmış yahu

canım haklısın....zaten duysalım ee bir de yaş aldı başını gidiyor....dediğin gibi değmeyen,sevmediğim insanın lafını,sözünü davranışını da umursamam..
afferim benim sevgi pıtırcıkıma :54: orada da epey kar varmış yahu

Cumartesi cok az yağdı. Kuru soğuk var şimdi. Hani şu Ankara ayazı dediğimi olay :) Toto donduruyo :1:

Bu arada senin bugünki asabiyetinle avatar resmin cok uyumlu :54:

Back
X