Dert yok, Sohbet var.... :)

34 yıllık hayatımda ütüyü elime toplasan 5 kez almışımdır, nefret ederim.
Ama bu "ütü, misafir, temizlik" muhabbetinden sonra "bir düzenim, evim olsa da her gün ütü yapsam" diye düşünürken buldum kendimi.
Kıyamet çok yakın kızlar, hazırlanın :27:

ahahha Pataaaaaaa şaşırtıyorsun yavrum beni :)

Ben de nefret ediyorum ütüden o ütünün tabanı suratıma suratıma yapışıyo sanki :22:

Aman Allah korusun beeh o nasıl bi benzetme! Yaşadım sanki :18:

Tabi ki Allah korusun, ben işin vehametini anla diye abarttım :D

Zaten pantolonlara da hep cift cizgi basıyorum Allahtan kuru temizlemeciler var yoksa rezillik :D

ben ütüyü çok severim..
kendime çay demlerim, tv karşısına geçer keyifle pufff puff diye buhar çıkartır ütü yaparım.

hehehe

34 yıllık hayatımda ütüyü elime toplasan 5 kez almışımdır, nefret ederim.
Ama bu "ütü, misafir, temizlik" muhabbetinden sonra "bir düzenim, evim olsa da her gün ütü yapsam" diye düşünürken buldum kendimi.
Kıyamet çok yakın kızlar, hazırlanın :27:

herkese günaydııııın :3:

noree misafirlerin çok yormamıştır inşallah seni...

elmayra ben de öyle zor uyanıyorum öyle zor uyanıyorum ki offf neden haftasonları bu kadar tatlı gelmez uyku anlamıyorum :50:

elmayra ben de öyle zor uyanıyorum öyle zor uyanıyorum ki offf neden haftasonları bu kadar tatlı gelmez uyku anlamıyorum :50:

O sıcacık yataktan kalkıp giyinmek sinirlerimi bozuyor :) Ev hanımı olmalıyım ama öğleden sonra işe gelmeliyim :1:

Naber, nasıl gecti? Misafirler yordu mu seni

günaydınlar....

noree misafirlerin çok yormamıştır inşallah seni...

günaydın canlarım....

misafirler hala burda ama onlar değil odun yordu,üzdü beni....konuşmuyorum onunla...

ama sormayın olur mu???görmek,duymak,konuşmak istemiyorum o'nu...

günaydın canlarım....

misafirler hala burda ama onlar değil odun yordu,üzdü beni....konuşmuyorum onunla...

ama sormayın olur mu???görmek,duymak,konuşmak istemiyorum o'nu...

Peki, sen anlatmak istersen dinler ve odunu güzel güzel çekiştiririz :48:

dimi ne kadar güzel olurdu :31:

Öğlene kadar yatar, sacımızı makyajımızı yapar misler gibi gelirdik

günydınlar..

bugün yataktan kalkıp evden çıkmam arasındaki süre tam olarak 10 dk. idi..
hala gözümü açamıyorum.. karnım ağrıyor.. malum..
bizim bölümdeki diğer arkadaşlar 2010 izinleri yanmasın diye izinlerini kullanıyorlar tek başınayım kapıyı da kilitleyip uyusam ne güzel olur :1:

günydınlar..

bugün yataktan kalkıp evden çıkmam arasındaki süre tam olarak 10 dk. idi..
hala gözümü açamıyorum.. karnım ağrıyor.. malum..
bizim bölümdeki diğer arkadaşlar 2010 izinleri yanmasın diye izinlerini kullanıyorlar tek başınayım kapıyı da kilitleyip uyusam ne güzel olur :1:

Aynı durumdayım ben de uyanmak ile evden cıkmak arasında 40 dakikaya sahiptim ama yok ayılamıyorum.

Off sizin izniniz bir ay falandır dimi

Back
X