Dert yok, Sohbet var.... :)

Benim de dün yediklerim sabah simit peynir
arada meyve yoğurt
öğlen tereyağlı iskender çorba tatlı salata içli köfte ayran
arada kıymalı gözleme
akşam edirne ciğeri salata kola
evde yatmadan bol meyve bir bardak süt
gece bir ara kalktım yarım paket çikolata
nasıl sizce:27:

burdan ettiğim iyi dilekler geldi mi acaba ttaaaaaa oralara????:37:

kizlar ancak iki tane resim yükleyebildim....is yerinde oldugum icin rahat yapamadim....

hayatım senin gönderidiği liste süper ama inan bana ben onları yesem kilo alırım.
ben normal şartlarda da yemek yemem zaten.
ama kilolar 3'er 5'er geliyor işte...
şimdi böle şok mok diyetle biraz şişleri indireyim diyorum sonra seninkinle korumaya geçeyim olmaz mı?:26:
bir de bende hipotroid olduğundan, zaten metabolizma çalışmıyor.
ilaç kullanıyorum onun için de...

ama sen ihtiyacin olanindan cok az aliyorsun... sagligini olumsuz etkiler... azicik hareketle dranas in listesi cok iyi olur bence....

Benim de dün yediklerim sabah simit peynir
arada meyve yoğurt
öğlen tereyağlı iskender çorba tatlı salata içli köfte ayran
arada kıymalı gözleme
akşam edirne ciğeri salata kola
evde yatmadan bol meyve bir bardak süt
gece bir ara kalktım yarım paket çikolata
nasıl sizce:27:

Yemek dediğin böyle olur valla :56::56:

evt bende farkettim ama simdi oldu ssanirim...

çok tatlısın canım sen de.
maşşallahh...:nazar::nazar:
Allah'ım incecik olmak zorundamısınız hepiniz?
bu arada suratın neden o kadar asık? gelinlikle olanda?

ben her resimde pişmiş kelle olduğumdan, yadırgadım...

Kızlar

başka bir konu açmaktansa sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum çünkü bu topicteki bayanların bana yardımcı olabileceğini

düşünüyorum..

Ben şiddetle anne olmak istiyorum,ama benim çikolata kistlerim var hatta bu yüzden temmuz ayında laparoskopi oldum ama 15 gün içinde

kistler yeniledi.tabi bunun öncesinde klomenle bir denemiz oldu ama başarız...laparoskopden sonrada iğne ile denedik o da olmadı..

Sanırım tek çözüm tüp bebek...

Gerçi aranızdan anne olanlar normal yoldan yavrularını kucağına aldılar sanırım ama yakınlarından yada tanıdıklarından bilgi sahibi olanlar

vardır diye umutlanarak yazıyorum..

şimdi;benim eşim aşılama dendiği zaman istememişti hatta bunun üzerine konu bile açmıştım...birincisi tüp bebek için ikna etmem lazım..

Ikincisi bu aşamaya gelebilirsem eşimin sürekli benimle hastaneye gelmesi gerekir mi???

Sizde bilirsiniz ki tüp bebek özelde bayağı masraflı bir olay o yüzden ben üniversiteye gitmek istiyorum ve bize bayağı uzak..

Ben işten çıkıcam sürekli gidebilirim ama eşim çalışıyor nihayetinde...

Fikri,bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum :26:

şimcik gidiyorum...Türk kahvemi içip cigaramı tüttürüyoreum...
sonra tek mesajın içinde dukanı anlatıyorum...zira elmayra yok gelip üçmasın bana:)
bu arada tartı 65...
damacana işte....

Son düzenleme:
Betiş hatunu burada fink atsın biz burada ondan cevap bekliyelim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
Ayyy ünlem çok oldu küsecek mi ki bana?:9:

@noree
canım maalesef bu konuda hiç bir fikrim yok

@çirkinim betim
benim zıplamamı kaale almadın yani. peki küstüm ben didiyommm:14:

hayatım senin gönderidiği liste süper ama inan bana ben onları yesem kilo alırım.
ben normal şartlarda da yemek yemem zaten.
ama kilolar 3'er 5'er geliyor işte...
şimdi böle şok mok diyetle biraz şişleri indireyim diyorum sonra seninkinle korumaya geçeyim olmaz mı?:26:
bir de bende hipotroid olduğundan, zaten metabolizma çalışmıyor.
ilaç kullanıyorum onun için de...

Kuzum o zaman bir diyetisyene görün canım çünkü ben bu diyetle 8 kilo verdim

Betiş hatunu burada fink atsın biz burada ondan cevap bekliyelim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:

ayyyy...çok özür dileriiimmmmm...
Bana istediklerimi verseydin sana inanırdım diyemesinler diye, onlara istedikleri herşeyi verdim...
sanırım buydu Laliş...
seni seviyorum özür dileriiimmmm...

Son düzenleme:
evt bende farkettim ama simdi oldu ssanirim...

Maşallah çok zarifsin sende gelinlşkte çok yakışmışşşş :nazar::nazar::nazar:

Kızlar

başka bir konu açmaktansa sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum çünkü bu topicteki bayanların bana yardımcı olabileceğini

düşünüyorum..

Ben şiddetle anne olmak istiyorum,ama benim çikolata kistlerim var hatta bu yüzden temmuz ayında laparoskopi oldum ama 15 gün içinde

kistler yeniledi.tabi bunun öncesinde klomenle bir denemiz oldu ama başarız...laparoskopden sonrada iğne ile denedik o da olmadı..

Sanırım tek çözüm tüp bebek...

Gerçi aranızdan anne olanlar normal yoldan yavrularını kucağına aldılar sanırım ama yakınlarından yada tanıdıklarından bilgi sahibi olanlar

vardır diye umutlanarak yazıyorum..

şimdi;benim eşim aşılama dendiği zaman istememişti hatta bunun üzerine konu bile açmıştım...birincisi tüp bebek için ikna etmem lazım..

Ikincisi bu aşamaya gelebilirsem eşimin sürekli benimle hastaneye gelmesi gerekir mi???

Sizde bilirsiniz ki tüp bebek özelde bayağı masraflı bir olay o yüzden ben üniversiteye gitmek istiyorum ve bize bayağı uzak..

Ben işten çıkıcam sürekli gidebilirim ama eşim çalışıyor nihayetinde...

Fikri,bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum :26:

İnşallah tüm dileklerin gerçekleşircanım ya ogüzel haberleri alırız senden :38:

Çok sevdiğim hatunda gelmişşş nasılsın lalecimm :38:

Back
X