Dert yok, Sohbet var.... :)

10 gün sonra kızımızın dgnü.
pasta fiyatları uçmuş....

iki ayrı yerde kutlıcam.
battım ben battımmmm:35:
şeker hamurundan hiç pasta yapmadım, yoksa vallahi bu işe girer, paraya para demezdim:47:

iki tarafta da açık büfe tarzında yapmayı planlıyorum. şimdi bir yandna pasta arayışındayım, bir yandna ithalat var onu onaylıyorum, bir yandan değişik kanepeler bakıyorum.
sıyırdım sıyırıcam...

sonuç: sizi okuyorum ama çok yazamıyorum...

dranasım bu arada sabrına hayranım, ben yapamazdım...

kaytarıyorsun dimi sen :57:

peki perhiz ne olcak???

ben perhizi bitirdim nihayet :D

kaytarmıyorum gerçekten, ama gidemem bu günlerde.

Ben bitiremedim :D Gerdek Gecesi organizasyonu düzenlicem bu gidişle :1:

iki ayrı yerde kutlıcam.
şeker hamurundan hiç pasta yapmadım, yoksa vallahi bu işe girer, paraya para demezdim:47:

iki tarafta da açık büfe tarzında yapmayı planlıyorum. şimdi bir yandna pasta arayışındayım, bir yandna ithalat var onu onaylıyorum, bir yandan değişik kanepeler bakıyorum.
sıyırdım sıyırıcam...

kolay gelsin canım,cuma'da yoktun zaten hiç :5:

kaytarmıyorum gerçekten, ama gidemem bu günlerde.

Ben bitiremedim :D Gerdek Gecesi organizasyonu düzenlicem bu gidişle :1:

valla onu bilmem de,doktor tamam dedikten sonrasını düşünemiyorum :17:

desene bas agrisindan da kurtuldun....:27:

yok canım,10 günün başağrısı hemen öyle geçmiyo :9:

bende bu yıl çok özel bir kutlama istiyorum oğluma...

paraya acımayacağım...

birinci doğumgününde anne babası yanında değildi..

küçücük bir pastayla buruk bir kutlama oldu...

acısını ikinci yaşında çıkaracağım...

iyi araştır bana da tavsiyede bulunursun...:)

iki ayrı yerde kutlıcam.

sıyırdım sıyırıcam...

gunaydin herkesciklere... nasilsiniz???

noree'cim isi birakmama kararina sevindim.. calismak seni mesgul edecektir, azrica kizilderili misali maaile bir arada yasamak da zor olur surekli evde.. bir de aliskin da degilsin.. ayrica burada olmaya da devam edeceksin :))

dranascim gercekten amma sabirliymissin... evde ugrasmak yerine disaridan birseyler soyleyip parasini da kantar a odetseydin keske...

csi, simdiden kizinin d.gunu kutlu olsun. buranin yemek bolumunde cocuklar icin cok ilginc menuler var..

asude, hosgeldin..

elmayra doktora gitmeyecek misin bugun?? umarim olumlu sonuc vermistir tedavin..

bende bu yıl çok özel bir kutlama istiyorum oğluma...

paraya acımayacağım...

birinci doğumgününde anne babası yanında değildi..

küçücük bir pastayla buruk bir kutlama oldu...

acısını ikinci yaşında çıkaracağım...

iyi araştır bana da tavsiyede bulunursun...:)

canım; değirmen-pelit ve özsüt 20 kişilik pastaya 150-200 tl aralığında fiyat verdi.
değirmen ve pelitten daha önce çok memnun kalmıştım, bir arkadaşım da manolya pastanesine yaptırmış, o da çok beğenmiş orası 120-150 tl aralığındaymış.
sevo da bir butik pastacının linkini attı. oraya da bakacağım.

pastaları görünce ben kendimden geçtim zaten:9:
kremalı değil şeker hamurlu istiyorum... çok daha hafif oluyor...

pastayı halledeyim, menüyü atarım size ekleme çıkarma yaparsınız:29:

gunaydin herkesciklere... nasilsiniz???

noree'cim isi birakmama kararina sevindim.. calismak seni mesgul edecektir, azrica kizilderili misali maaile bir arada yasamak da zor olur surekli evde.. bir de aliskin da degilsin.. ayrica burada olmaya da devam edeceksin :))

dranascim gercekten amma sabirliymissin... evde ugrasmak yerine disaridan birseyler soyleyip parasini da kantar a odetseydin keske...

csi, simdiden kizinin d.gunu kutlu olsun. buranin yemek bolumunde cocuklar icin cok ilginc menuler var..

asude, hosgeldin..

elmayra doktora gitmeyecek misin bugun?? umarim olumlu sonuc vermistir tedavin..

hoş geldin canım ve teşekkür ederim,napim eşim başka yerde çalıştırmayacaktı bende devam edeyim dedim :34:

hoş geldin canım ve teşekkür ederim,napim eşim başka yerde çalıştırmayacaktı bende devam edeyim dedim :34:

iyi yaparsin bosver.. bana gore calismak bizleri zinde tutuyor..

bir de sabahlari uykusuz kalmasak :)) :52::52:

gece gec yattim (11 i geciyordu :9::9:) simdi coook uykum var.. sabah 8 de zarzor ciktim yataktan..

vay haline o zaman....

neyse telafi edicez :1:

gece gec yattim (11 i geciyordu :9::9:) simdi coook uykum var.. sabah 8 de zarzor ciktim yataktan..

evet aynen öyle,evde olduğum zaman mal gibi oluyorum :9:

cumartesi çalıştığımdan mütevellit pazar günü temizlik yaptım,çamaşır falna filan ,ardından dünün ve bugünün yemeği vs..

sonrada kaynanamlara misafir geldi onlarla otur vs..birini aldık bizde kaldı...onunla sohbet...

saaç kaçtı yattığımda hatırlamıyorum bile :27:

canım; değirmen-pelit ve özsüt 20 kişilik pastaya 150-200 tl aralığında fiyat verdi.
değirmen ve pelitten daha önce çok memnun kalmıştım, bir arkadaşım da manolya pastanesine yaptırmış, o da çok beğenmiş orası 120-150 tl aralığındaymış.

özsütün pastaları falan gerçekten çok güzel :56:

Yalnız abla bayan çok yoğun çalışıyormuş 3 hafta öncesinden falan sipariş alıyormuş istersen bi sor eğer oraya karar kılarsan sıkıntı olmasın senin için.Ocak ta oğluşumun doğum günü bende Aralık sonu gibi arayacağım kendisini.

noremu şimdiye kadar belirtmedim ama işe devam etmene çok sevindim..

alışveriş yaparken kendin için bir şey yaparken gönül rahatlığıyla yapmak var, bir de kocanın ağzına bakmak var..

hiç lüzumu yok bence.. çocuk için bırakanlar bile kopuyor çalışma disiplininden geri dönüş çok zor oluyor..

yaaa... bir de evde olsan her gunun boyle olcek...

sonra seni de gazete mansetlerinden okumayalim, antalyali 6 aylik gelin gibi.. cildiran gelin kaynanasini bogarak oldurdu...

burayi okudukca aklima hirsizin hic mi sucu yok demek geliyor ama yine de baska bir cana kiymak :19::19::19::19:

neyse telafi edicez :1:

evet aynen öyle,evde olduğum zaman mal gibi oluyorum :9:

cumartesi çalıştığımdan mütevellit pazar günü temizlik yaptım,çamaşır falna filan ,ardından dünün ve bugünün yemeği vs..

sonrada kaynanamlara misafir geldi onlarla otur vs..birini aldık bizde kaldı...onunla sohbet...

saaç kaçtı yattığımda hatırlamıyorum bile :27:

hay Allah iyiliğini versin Gizem.. haftaiçi 12'den önce uyuyamıyorum ve 6'da kalkıyorum cumartesi eşim çalışıyor ama mesaisi biraz daha geç başlıyor 7.30'da kalkıp eşimle kahvaltı edeyim diyorum.. pazar en geç 9'da kalkıyorum..

sabah 8'de zar zor çıkılmaz ki yataktan :1:

Back
X