Dert yok, Sohbet var.... :)

sorma bebeyim ya, daha bu yazdığım diyalog ne ki, neler oldu neler..

garibim potuk da beni savunmaktan öldü..

bu sayede potuk in, en yakın arkadaş out

Bak sen potuk yaradılışlıyaaaa yaradılışına ters ama nasıl da savunmuş karişini ahahahah

benimkisi Dranasınki gibi kontes olmadığından işe yarıyor...
zira beni aşırı entel dantel bulur..

kayınvalidesi kontes olanlar uygulamasın. duyurulur heheh:52:

harikasın valla ne diyeyim,ben kaynanama uygulayabilirim ama telefonla konuşmuyoz,gelir 2 dk yukarı çıkar ve görür :37:

Keşke cok zengin olsaydık da evimize yatılı hizmetçi alsaydık, hayat paylaşınca güzelll lalalalalala diye gezerdik ortalıkta

ho hoytttttt nerde o şans :35:

sorma bebeyim ya, daha bu yazdığım diyalog ne ki, neler oldu neler..

garibim potuk da beni savunmaktan öldü..

bu sayede potuk in, en yakın arkadaş out

katecim arkadaş geldiğinde bizim saçlar nemli falandı, duş aldığımız belliydi, üşenmedi o konuda da laf soktu.. sanki bu gelecek diye istediğimizi yapamayacağız töbe yarebbim ona ne ya..

eet kediş, 1000 sayfa yapıcam dedim, iyicemene kuruttum topici

:9::9::9::9::9::9:

Bak sen potuk yaradılışlıyaaaa yaradılışına ters ama nasıl da savunmuş karişini ahahahah

valla beni öyle bir yüceltti öyle bir yüceltti ki dedim bu kadar datlu bir adama potuk yaradılışlı dediğim için kendimden utanmalıyım..

kız elmayram sağa zahmet şu adamceğize yeni bir nick bul.. yaaazık.. öyle potuk motuk şeetmiim

Memleketten bir tanıdığım yargıtay'ın alımına başvuracaktı evraklarını bana gönderdi
Görevli memurla tartıştım hizmetli alımına başvuranlara böyle havalı havalı hareketler yanımdaki kızla konuşuyordum hanfendi lak lak yapmadan sırada ilerleyin demez mi
O sinirle adama ağzıma geleni saydım görevliler beni zorla dışarı çıkarmaya çalıştılar ben sakın bana dokunmayın diye bağırdım hala hırsımı alamadım kızlar:27:
Hizmetli alımı için 5201 nolu sırayı aldım başvuranların hepsi üniversite mezunu yanımda konuştuğum kız modern diller mezunu ve hizmetli olmak için başvurdu:26:

Son düzenleme:
harikasın valla ne diyeyim,ben kaynanama uygulayabilirim ama telefonla konuşmuyoz,gelir 2 dk yukarı çıkar ve görür :37:

bana sayısal cıkarsa tutucam bi tane :D

Kocişi de boşarım büyük ihtimalle ahahahha. Bi sürü nuri satınalabilirim o parayla :D

napalım kedicik :D kocişle bebişle idare ediyoruz pazarertesi rehavertiylen :D

ben de bebek odasını hayal etmeye başladım..

k.valideyle ilgili benim taktik en güzeli.. haftada bir zaten görüşüyoruz ben ekstra bir şey olmadıkça öylesine hiç aramam..o da beni aramaz. benimki de akşamları anasını pek aramaz da oldu da ararsa valideciğim sorar ne yediniz diye.. şansıma da hep doğru düzgün yemek yaptığım günlere denk geldi.. şaşırıyor validem..

topiğin selameti açısından,
susma hakkımı kullanıyorum:9:

Piki :D +18 e cevirmeyelim o halde .D

valla beni öyle bir yüceltti öyle bir yüceltti ki dedim bu kadar datlu bir adama potuk yaradılışlı dediğim için kendimden utanmalıyım..

kız elmayram sağa zahmet şu adamceğize yeni bir nick bul.. yaaazık.. öyle potuk motuk şeetmiim

potuk deyince kaba oluyor da yaradılışlıyı ekleyince nasıl da sevimli pıtır pıtır bi hava katıyor anlatamam :D

çok vahim...

okumamak en iyisi galiba :37:

Memleketten bir tanıdığım yargıtay'ın alımına başvuracaktı evraklarını bana gönderdi
Görevli memurla tartıştım hizmetli alımına başvuranlara böyle havalı havalı hareketler yanımdaki kızla konuşuyordum hanfendi lak lak yapmadan sırada ilerleyin demez mi
O sinirle adama ağzıma geleni saydım görevliler beni zorla dışarı çıkarmaya çalıştılar ben sakın bana dokunmayın diye bağırdım hala hırsımı alamadım kızlar:27:
Hizmetli alımı için 5201 nolu sırayı aldım başvuranların hepsi üniversite mezunu yanımda konuştuğum kız modern diller mezunu ve hizmetli olmak için başvurdu:26:

k.valideyle ilgili benim taktik en güzeli.. haftada bir zaten görüşüyoruz ben ekstra bir şey olmadıkça öylesine hiç aramam..o da beni aramaz. benimki de akşamları anasını pek aramaz da oldu da ararsa valideciğim sorar ne yediniz diye.. şansıma da hep doğru düzgün yemek yaptığım günlere denk geldi.. şaşırıyor validem..

Benim de tam tersi olurdu hep yemek olmadığı günlere denk gelirdi:27:

Çaresizlik insana herşeyi yaptırır Dranas. 95 puanla hizmetli olarak atanılabilen bi ülkede yaşıyoruz. Şaşırmadım yani :S

Anam bu ne sanki okulda aniden sözlüye kalkıyor gibi bizde de mi öyle olur acep :52::52:

Ben sayarmışım yumurta ,çay ,domates ,salatalık ,ertesi gün melemen çay makarna falan ha ha

eeee ne demişti büyük düşünürümüz,
hayaldi gerçek oldu;
durmak yok yla devam!!!!

vay benim insanımın haline:14:

ohalde sen de çubuk makarna yapacaksın...

marketten anlamadığın antin kuntin tüm sosları alıp içine katacaksın...

kaynanayı da davet edeceksin...

eline de iki tane chopstick...

al anne çöpsitik diyeceksin...

O komşularaanlatacak çöpsidikle yedik diye:52:

bunlar iyi günlerimiz..

yabancı doktorlara izin çıktı, yabancı avukatlara da çıkacak yakında..

biz kendi yetişmiş işgücümüzü heba ederiz.. sonra da istihdammış, yok işsizlikle mücadeleymiş..

Back
X