Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydınlar kızlar.

@kate ve dranas.... ne geldiyse başıma bu peynirli poğaça ve çikolatalı açmadan geldi:9::56:

@gizemcikk...... çık dr a al istirahat. uzat ayaklarını... gel keyfim gel... yorulmuştur vücudun....

günaydın...

ben her sabah hamurişi yiyorum

kıslaar günaydın :3:

@dranas

elmalı tart ye kuzu :)

günaydınlar kızlar.

@kate ve dranas.... ne geldiyse başıma bu peynirli poğaça ve çikolatalı açmadan geldi:9::56:

@gizemcikk...... çık dr a al istirahat. uzat ayaklarını... gel keyfim gel... yorulmuştur vücudun....

Pastaneyi aradığımda adam telefonu buyrun dranas hanım diye açıyor telefonu:1:
Meyveli kek ve portakal suyu

Kızlar yarın benim için büyük gün:26:
Bizim bilkentli kuzenimin web sayfasını yapıyor ya kuzenim de para teklif etmiş o da kabul etmemiş bir yemek ısmarlarsın dranas da gelir demiş
Ben de şu sıralarda yemeğe falan çıkamam siz ikiniz baş başa çıkın dedim:1:

adamın hayallerini yıktın..

kuzenine şöyle diyecek...

"şimdi düşünüyorumda dranas gelmeyecek mi hımmm benimde aslında paraya ihtiyacım vardı şu sıralar..."

Bizim bilkentli kuzenimin web sayfasını yapıyor ya kuzenim de para teklif etmiş o da kabul etmemiş bir yemek ısmarlarsın dranas da gelir demiş

Günaydın

Çok hüzünlüyüm bugün, rüyamda çanakkaleyi teras katı evimi falan gördüm :( Çok karmaşık şeyler hissediyorum.

Hamiş; hayatımın en güzel 2 yılını gecirdim orda :43:

yemeğe gitmeyeceksen senin için neen büyük gün kuzum?

Günaydın

Çok hüzünlüyüm bugün, rüyamda çanakkaleyi teras katı evimi falan gördüm :( Çok karmaşık şeyler hissediyorum.

yavrum bu sitede hamiş falan deme, dip not falan anlamaz, direk hamile yaftasını yapıştırırlar :23:

Günaydıııınnnn....
sakin bir gün fırtına öncesi sessizlik gibim bişey....
dün sevişik olmuşunuz bakıyorum...hmmm...kim kimi seviyomuş bilelim yani...
ankara ekibiii...tekrar ne zaman buluşceezz...

Günaydın

günaydın canım.
çanakkale güzeldir... bizim de yazlığımız var orda. çocukluğumun genç kızlığımın en güzel günleri orada geçmiştir.
çok severim, hem Ç.Kale'yi, hem Ç.Kaleliler'i:29:

bir Gizem vardı hatırlarmısınız bilmem.
Hani geçen sene sınıf başk. yard. olmuştu, sınıfı azarlarken öğretmen videoya çekmişti, nette uzun süre gezindi o video, sonra Beyaz'a falan çıkmıştı.
Ölmüş o güzel çocuk....:14:
Hem de şofbenden zehirlenerek.
2011 yılında, Doğu'nun ücra bir ilinde değil, Bursa'da; Türkiye'nin en iyi üni hastanelerinden birinin olduğu, yeşil Bursa'da...

kızıma dünden kızgındım zaten... anlatırım bir ara.
sabah giyiniyorduk, haberi gördüm TV'den.
"utan" dedim, "utan... yırtık botlarla, ıslak ayaklarla okula gitmeye çalışan, okumak isteyen küçücük bir kız çocuğu bak ölmüş, fakirlikten.... utan":14::14::14:

Günaydıııınnnn....
sakin bir gün fırtına öncesi sessizlik gibim bişey....
dün sevişik olmuşunuz bakıyorum...hmmm...kim kimi seviyomuş bilelim yani...
ankara ekibiii...tekrar ne zaman buluşceezz...

Dişi rambonun kocası dağlara döndüğünde buluşcazzz

Back
X