uff burada yazamam
sağlık sorunu
ağlıyorum ya sinirden
off
hayirdir canim paylasmak istersen dinleriz...sorun her ne ise gecmis olsun....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uff burada yazamam
sağlık sorunu
ağlıyorum ya sinirden
off
yok canlarım ya ciddi bişe değil
benim canım çok kıymetli olduğundan ortalığı velveleye verme eğilimliyim..
mantar olayı sanırsam.. yarın yazarım size doktora gidem de..
Ama çoğu kadın böyle düşünüyor canım ben hiç öyle bir kadın olmadım kasiyerlik bile yaptım yine kendi paramı kazandım
günaydin canim gecmis olsun...benim de basim dünden beri agriyor...2 gün gecmez de simdi biliyorum cünkü hep öyle oluyor....ise gelmeye de mecburdum ama canim hic calismak istemiyor...az sonra faturalara dalicam bogulmazsam ne ala....
hepinize mutlu bir gün diliyorum....
günaydin canim gecmis olsun...benim de basim dünden beri agriyor...2 gün gecmez de simdi biliyorum cünkü hep öyle oluyor....ise gelmeye de mecburdum ama canim hic calismak istemiyor...az sonra faturalara dalicam bogulmazsam ne ala....
hepinize mutlu bir gün diliyorum....
Iyy bu devirde öğrenci olmak istemezdim, bi sürü ödevi bi sürü proje falan :S
sagol canim, aslinda benim de hocayla toplantim vardi ama, hic halim yok..
sen de cabucak bitirirsin umarim islerini.. kolay gelsin..
sana bayılıyorum kız![]()
Sağol canım ama sanırım bende baya bir saflık var![]()
Kızlar dünkü amcasıyla evleneceğim adlı konuya ne oldu
bi şey anlattım akşam, katkım oldu,
yandıbittiküloldu dağa kaçırdılar konuyu.
kocam artık benim oğlum.
yeni evliliğimle birlikte eski kocam hem damadım hem oğlum oldu. o şimdi yeni kocamın kızıyla evli. ben de onun karısının babasıyla evliyim. hepbirlikte yaşıyoruz.
bana anne diyor. ona oğlum diyorum. artık onun kayınvalidesiyim. kocamın çocuğu torunum olucak. yeni karısı hem üvey kızım hem öz gelinim. seviyoruz birbirimizi.
kocam artık benim oğlum.
yeni evliliğimle birlikte eski kocam hem damadım hem oğlum oldu. o şimdi yeni kocamın kızıyla evli. ben de onun karısının babasıyla evliyim. hepbirlikte yaşıyoruz.
bana anne diyor. ona oğlum diyorum. artık onun kayınvalidesiyim. kocamın çocuğu torunum olucak. yeni karısı hem üvey kızım hem öz gelinim. seviyoruz birbirimizi.
kocam artık benim oğlum.
:44: :44: :44: ciddi misin????
kocam artık benim oğlum.
dranasla yarışıyorsunuz canım.
photo finish belirleyecek sonucu
seviyorum ikinizi deee![]()