Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullanıcı ismini hatırlamıyorum, bizzatihi olayın içindeyim olarak düşünmüş bir arkadaş
sordu bana; şimdiki kocanız dedi biliyor mu dedi damadınızın eski kocanız olduğunu dedi.
ona ayrı bir ödül vermek istiyorum.
kusura bakmayın dranasım ve norem ama açık ara birinci belli oldu
artık kk'da insanlar hiç bir şeye şaşırmadığından, o vatandaş da olaya direk felsefi yaklaşmış demek ki...![]()
işte bu csi,ben de artık anlayamıyorum kim kafa buluyor kim ciddi![]()
nihil o topikte espri yapmış biri de bunu ciddiye almış :d kocanızın haberi var mı diye sormuş :d
sonuç; nihil espri yapıyo :d
csi...bak kuzum...daha 2 yaşında bir kız çocuk annesi olarak akıl veremem ama...
dün o iki yaşındaki küçük cadı yüzünden oturup düşündüm...
acaba bizim etkimiz ne üzerinde...
hani biz "güçlü" kadınlarız ya...
hani dominantız ya...
hani kendi kararlarını verebilen ayakları üzerinde durabilen kadınlarız ya...
hani binbir türlü tanımlama yapışır ya bazen üstümüze...
acaba bu karakterler kız çocukları üzerinde nasıl bir etki yaratıyor...
acaba rol model olarak annelerini görmek onlarda erken başlayan bir kararlılık çabası mı getiriyor...
acaba annem bak böyle bir kadın istemediğini doğru bulmadığını yapmıyr işte ben de böyle olmalıyım duygusu var mı içlerinde...
ben bu öğretmenin ödev tarzını mantıklı bulmuyorum o zaman yapmıyorum gibi bişeylere varıyor olabilir mi...
bir ablamın oğlu okulu boşladı lisede...ablam hem yüksek endüstri mühendisi hem mimar...
öğretmeni çağırmış çocuğu...ne iş demiş...çocuktan cevap...ben bu hayatta annemden bile daha başarılı olamayacağım ki niye yırtayım kendimi demiş...
kadının mesleki başarı anlamında zerre egosu yoktur...çok güzeldir çok iyi bir annedir vs...
ama çocuğunun ona bakışı yüzyıl düşünsem aklıma gelmeyecek bir açıda çıktı...
ablam şoka girdi ben bunu nasıl çözerim diye...
sonra uzun bir konuşma yaptı oğluyla...durum çözüldü...
bu çocuklar olaylara nerden bakıyor bilinmiyor...
ben kızımın inatlaşmalarını, bana karakter atmalarını biraz bana bağlamaya başladıum dünden beri...
belki diyorum...senin kızın da rol model anneyle böyle bir ilişki kuruyor olabilir mi kendi arasında???
babama enişte diyorum o benim hem babam hem eniştem, annemin geliniyle evli çünki. annem ise hem annem hem babamın kayınva.....
zihni açmak için geri geri yürümeye çalışmaya gerek yok, bu olayı permutasyonlamak beyni açar,nöronları zıplatır.
aaaa tamam elmayra,yazarken bile şüpheyle yazdım zaten![]()
öpme beni pis cadı![]()
merhaba.. herkese iyi günler..
merhaba.. Herkese iyi günler..
tüh keşke gecen hafta öpseydim grip bulaştırırdım ohhh mis gibi :d
ben grip olmam ki,boşuna uğraşma![]()
o zaman öpmeye devam :d gel yamacıma![]()