Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bugün aşk böcüklüğüm üzerimde zaten..fonda da 90'ların slow şarkıları
Kara böcüğü sevgimle boğacağım bugün![]()
kızlar şu kurbiyet bağları geyiği sizce creative mi? ben gülemiyorum da.. sorun bende mi? anlamadım..
![]()
![]()
![]()
![]()
Bugün aşk böcüklüğüm üzerimde zaten..fonda da 90'ların slow şarkıları
Kara böcüğü sevgimle boğacağım bugün![]()
ya arkdaşlar ..konunun ortasına lap diye dalıyorumm ama birileriyle paylaşmam lazımm..fikir almam lazımm ..sevgilimle evlilik düşünüyoruz evlilik planlıyoruz seneye ocak-nisan arası nina flan düşünüyoruz..ama ben ona güvenemiyorumm glb ya netten msnine face ine kızları ekliyo ve dahası okeyden buluyo glb bu kızları daha önce yaşadık eklemicem dedi ama yine eklemiş beynimden kaynar sular döküldü ya eklemesi çok saçma değilmi biz bunları konuşurken ..bi yöndende bunları yapcak olsa bana şifresini neden versin diyorumm..her seferindede yemin ediyo öle bişi yapmam die uuff çok ikilemde kaldım paylaşmak istediimm((( off bunlar olunca çok mutsuz oluyorumm haksızmıyım kızlarr
Adamı mutlu et azıcık, hep suratsız hep suratsız olmaaaaz
Geyik yavru. Sadece geyik. Smiley vs olmadığı icin ciddiye alınası var sadece
burası geyip topiği
konuyu "ah erkekler" bölümünde topic açarak, yoruma açabilirsiniz..
mutlu ediyorums en merak etme,ben işte suratsızım evde değil![]()
hayirdir aska gelmenin sebebi nedir....
ya arkdaşlar ..konunun ortasına lap diye dalıyorumm ama birileriyle paylaşmam lazımm..fikir almam lazımm ..sevgilimle evlilik düşünüyoruz evlilik planlıyoruz seneye ocak-nisan arası nina flan düşünüyoruz..ama ben ona güvenemiyorumm glb ya netten msnine face ine kızları ekliyo ve dahası okeyden buluyo glb bu kızları daha önce yaşadık eklemicem dedi ama yine eklemiş beynimden kaynar sular döküldü ya eklemesi çok saçma değilmi biz bunları konuşurken ..bi yöndende bunları yapcak olsa bana şifresini neden versin diyorumm..her seferindede yemin ediyo öle bişi yapmam die uuff çok ikilemde kaldım paylaşmak istediimm((( off bunlar olunca çok mutsuz oluyorumm haksızmıyım kızlarr
kızlar şu kurbiyet bağları geyiği sizce creative mi? ben gülemiyorum da.. sorun bende mi? anlamadım..
burası geyip topiği
konuyu "ah erkekler" bölümünde topic açarak, yoruma açabilirsiniz..
ben bu cümleyi toptan anlamadım yaaa...
asudeeeee...anlat ne diyosun...
Hastayım..Yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimi
Yeni yaşıma hasta olarak girmek istemiyorum..
bilmiyorum ki canım...
bugün böyle işte aşk aşk aşk diyorum,eşimle sevgili olduğumuz zamanlar geldi aklıma falan filan![]()
ben bu cümleyi toptan anlamadım yaaa...
asudeeeee...anlat ne diyosun...
hani arkadaşımızın biri muhtelif aralıklarla gelip, benim yeni kocamın kızıyla ex-kocam evlendi bu durumda şunun şu oldu bunum bu oldu diye geyik döndürüyor ya, onu çok yaratıcı bulmadığımı belirttim tatlım..