Dert yok, Sohbet var.... :)

kizlar ya bas agrim bi türlü gecmiyor...sanirim yine migren agrilarim basliyor....mide bulantim da var cünkü...

ilacın yok mu?
atak başlamadan alsan hemen???

koy kafanı masaya, karanlık yarat...

ilacın yok mu?
atak başlamadan alsan hemen???

koy kafanı masaya, karanlık yarat...

ictim ama fayda etmedi....

arkamda patronun odasi var önde diger calisanlar....yanliz degilim canim malesef odada....ama biraz karanlik yaratablirim....

öncelikle geçmiş olsun seviş...
ikinci olarak gün be gün dgnünü hatırlatıyorsun ki kazara unutmayalım diye.
ve üçüncüsü; e artık kutlamayı hafta sonu yaparsınız:37:

Yok abliş yaa yemin ederim o manada yazmadım sadece içimden geçeni yazdım. Kutlama muhtemelen haftasonu olur malum perşembeye geliyor kurtlar vadisi günü benimki biyere götürmez ama hediyesini yollar diye düşünüyorum.Sesim soluğum gitti boğazım çok acıyor, dermansız bir şekilde dolanıyorum:43:

Not: +18 kutlamadan bahsettin sanırım:) bugün algım sıfır . yok yok o haftasonuna kalmaz.

Son düzenleme:
Yok abliş yaa yemin ederim o manada yazmadım sadece içimden geçeni yazdım. Kutlama muhtemelen haftasonu olur malum perşembeye geliyor kurtlar vadisi günü benimki biyere götürmez ama hediyesini yollar diye düşünüyorum.Sesim soluğum gitti boğazım çok acıyor, dermansız bir şekilde dolanıyorum:43:

ıhlamur iç canım, içine varsa biraz da bal kat.
tam hatalık havası ya, herkes kırılıyor
çok geçmiş olsun...

offf senin menü benlikmiş :56: lahana sarması (etli olmasa bayılırım ama etli) mercimek çorbası(bunu içerim) su böreği (hamurişi yemem)

tam senlik işte,etoburum benim :56:

İdare edermiş be kuzu. Allah aratmasın.

Düşün etobur bir bünye bile bazen yeter artııııık diyebiliyor :D

senin böcük ayrılmama kararına ne dedi, patronlar ne dedi, ya da müdürler

İdare edermiş be kuzu. Allah aratmasın.

Düşün etobur bir bünye bile bazen yeter artııııık diyebiliyor :D

senin böcük ayrılmama kararına ne dedi, patronlar ne dedi, ya da müdürler

amin...evet dediğim ya namkörlük benimkisi ama et kokusu midemi kaldırıyo :27:

eşimde etobur ama şükür o da etten bıktı :1:

böcük önce ayrıl dedi,sonra da tamam ayrılma istiyosan paranı da biriktir dedi...sanki O'na vercem de :9:

patron zaten bilmiyodu müdüre de ayrılmıyorum demedim daha :12:

offf senin menü benlikmiş :56: lahana sarması (etli olmasa bayılırım ama etli) mercimek çorbası(bunu içerim) su böreği (hamurişi yemem)

tam senlik işte,etoburum benim :56:

annem sagolsun canim o yapti...dün ona gittim....

dün yasadim, bugün de devam ediyor :(( canim cok isin yoksa izin al...

valla izin almam pek mümkün degil ancak rapor alabilirim...ay sonu faturalar dag gibi....

kizlar ya fikirlerinize ihtiyacim var....evime hali alacagim ama kararsizim dün gidip baktim kasmir halinin sibel koleksiyonuna bi tane ver cok begendim ama cok acik renk....benim evimin mobilyasi siyah beyaz...bana sayfadan bakip fikir verirmisiniz?

amin...evet dediğim ya namkörlük benimkisi ama et kokusu midemi kaldırıyo :27:

eşimde etobur ama şükür o da etten bıktı :1:

böcük önce ayrıl dedi,sonra da tamam ayrılma istiyosan paranı da biriktir dedi...sanki O'na vercem de :9:

patron zaten bilmiyodu müdüre de ayrılmıyorum demedim daha :12:

Ne zaman dicen :) o da unutmuştur muhtemelen

Back
X