Dert yok, Sohbet var.... :)

**** gecesi mi :37:

nasıl yani??yöresel yemekler falan yapıp yemek falan filan mı??

evet aynen öyleeeeee.
(bu arada bilerek yöre ismi vermekten vazgeçtim. çat diye kimliğim ifşa olur valla)
hangi deli sülaleyi toplayıp *** gecesi düzenler ki yılbaşında???

ay çok sinirliyim gerçekten yaaa:47:

sakin olmaya calis...onu baska fikirlerle kandirsan kanmazmi?

çok geç...
abileri teklif etmiş, bu kabul etmiş.
neyi nasıl çeviricen ki artık?????

söylmek istediğim çok şey var da söyleyemiyorum

hangi acidan imkansiz canim....benim esimde dökerek yer o yüzden cesaret edemiyorum....

Hani halı nerde? Ben niye göremiyorum.

benim bütün halılar krem ağırlıklı ağustosta yıkattım altı aya dolmaz yine göndericem. Döke saca yer, kül düşürür :47:

madem esinin abisi istemis ve de esin düzenliyor.. sen de misafir katilimci ol.. sonrasinda ev temizligi icin de biri gelsin yardima olmaz mi??

süper bir fikir, keşke olabilitesi olsa idi.
ben sana olacağı söyleyeyim....

gelirler, bir güzel yerler, içerler (yemelerine içmelerine lafım yok afiyet bal şeker olsun)
baş misafirimiz oturur, bütün gece boyunca onun bunun dedikodusunu yapar (iki sohbet bile edilemez)
biz gelinler geitr- götür, masa kur-kaldır, çay servisi, tatlı servisi deerken gece biter....

eşek kafam. paraya kıyıp dün rezervasyonu yaptırsaydım keşke.
bugün aradım yaptırıyorum rezervasyonu diye "aaaa böle böle bir prog vardı ben sana söylemedim mi" diyor.
duymuştum konuşmaları da ciddiye almamıştım ya

offff kafama edeyim ben:47:

CSİ
Karışık durum.
Keşke seni bir arasaydı,sana sormadan okeylemesi biraz yanlış olmuş.
En azından seni tanıyor, kim olsa karşı çıkar Yılbaşı adı üzerinde onların yanında istediğin gibi davranamayabilirsin.

Son düzenleme:
csi, bunu benim eşim söylese anlarım da seninkinin böyle bir organizasyona girişmesi çok ilginç..

ali nazik, patlıcan kebap, söğürme, kilis tava, simit kebabı,çiğ köfte, yuvarlama, lebeniye.. ohooooo bitmez..

çiğ köfte ve yuvarlamayı yapamıyorum henüz..

ben yılbaşında arkadaşlarla çıkalım istiyorum. misafir ağırlamak istemiyorum.. açıkçası aile ortamı istemiyorum.. bu özgürce geçireceğimiz ilk yılbaşımız olacak..

tahmin etmistim canim ama yine de denemeye deger diye düsündüm.. sen de olabildigince dene.. herseyi salona masaya cikarsaniz, birsey lazim oldugunda kimse git gel yapmak zorunda kalmas, hemen oradan alinir.. ama ne kadar olursa olsun, mutfak salon arasi mekik dokursun.. kirilan, dökülen, sacilan da ayrica olur... cok kötü olmus yaaa... böyle bi yer tutup orada düzenleseniz sira gecesini..

süper bir fikir, keşke olabilitesi olsa idi.
ben sana olacağı söyleyeyim....

gelirler, bir güzel yerler, içerler (yemelerine içmelerine lafım yok afiyet bal şeker olsun)
baş misafirimiz oturur, bütün gece boyunca onun bunun dedikodusunu yapar (iki sohbet bile edilemez)
biz gelinler geitr- götür, masa kur-kaldır, çay servisi, tatlı servisi deerken gece biter....

eşek kafam. paraya kıyıp dün rezervasyonu yaptırsaydım keşke.
bugün aradım yaptırıyorum rezervasyonu diye "aaaa böle böle bir prog vardı ben sana söylemedim mi" diyor.
duymuştum konuşmaları da ciddiye almamıştım ya

offff kafama edeyim ben:47:

csi, bunu benim eşim söylese anlarım da seninkinin böyle bir organizasyona girişmesi çok ilginç..

ali nazik, patlıcan kebap, söğürme, kilis tava, simit kebabı,çiğ köfte, yuvarlama, lebeniye.. ohooooo bitmez..

çiğ köfte ve yuvarlamayı yapamıyorum henüz..

ben yılbaşında arkadaşlarla çıkalım istiyorum. misafir ağırlamak istemiyorum.. açıkçası aile ortamı istemiyorum.. bu özgürce geçireceğimiz ilk yılbaşımız olacak..

tahmin etmistim canim ama yine de denemeye deger diye düsündüm.. sen de olabildigince dene.. herseyi salona masaya cikarsaniz, birsey lazim oldugunda kimse git gel yapmak zorunda kalmas, hemen oradan alinir.. ama ne kadar olursa olsun, mutfak salon arasi mekik dokursun.. kirilan, dökülen, sacilan da ayrica olur... cok kötü olmus yaaa... böyle bi yer tutup orada düzenleseniz sira gecesini..

En sinir olduğum şey yılbaşı kutlamaları:37:
Bu sene rahatım belki evde miskin miskin otururum

biz hep dışardaydık bugüne kadar.
bu sene 40 yılda bir cimriliğim tuttu, dün pasta fiyatlarını falan da görünce, aklımca tutumluluk yapayım da evde olalım dedim.
"hatta size dedim ki kimbilir belki evde otururuz soranlara dışardayız derim" demiştim. aptala malum olurmuş, oldu....

bayılırım misafir ağırlamaya.
büyük yemek organizasyonları hep bizde olur.
o yüzden rahatlar.
biliyorlar csi ve eşi misafire de yemeğe içirmeye de bayılıyorlar.
iyi de yılbaşı bu....
ailesi alkol almaz, ben onların yanında hiç almadım.
hay allahım sen aklıma mukayyet ol...

sigara içilen bir ev zaten her türlü temizliği zor olan evdir.. halıya gelene kadar ohooo..

perdeyi koltuğu geçtim duvara bile siner kokusu. ıyyy..

balkonu cam balkon yaptırdık, mutfakta da içirmem sigara içen doooooğru balkona.. küllük bile almadım ben eve

biz hep dışardaydık bugüne kadar.
bu sene 40 yılda bir cimriliğim tuttu, dün pasta fiyatlarını falan da görünce, aklımca tutumluluk yapayım da evde olalım dedim.
"hatta size dedim ki kimbilir belki evde otururuz soranlara dışardayız derim" demiştim. aptala malum olurmuş, oldu....

bayılırım misafir ağırlamaya.
büyük yemek organizasyonları hep bizde olur.
o yüzden rahatlar.
biliyorlar csi ve eşi misafire de yemeğe içirmeye de bayılıyorlar.
iyi de yılbaşı bu....
ailesi alkol almaz, ben onların yanında hiç almadım.
hay allahım sen aklıma mukayyet ol...

Gözümün önünde şöyle bir canlandı da herkes yiyip içecek eğlenecek sen de sürekli ayakta servis yapacaksın:47:

Back
X