- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
herkese günaydin....mutlu bir gün diliyorum....
gizemcim sana ayrica günaydin....
sizi cok seviyorum....
gizeme neen ayrıca günaydınmışş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi cok seviyorum....
sizi cok seviyorum....
valla 3 takımın da (gs,bjk,ts) tiksindiği tek bir takım varsa, bu işte bir sıkıntı vardır..
girin fb forumlarına bakın, adamlar fbden başka Türk takımının Avrupada başarı almasını bile sindiremeyecek kadar kompleksli
karşımda oturan 2 tane fbli, ts avrupada at koşturdu mu, suratları at hırsızı gibi işe geliyolar utanmadan oturup ts yi kötülüyorlar.. yeryüzünde nefes alan hiçbir fb li görmedim ki, fb dışında bir takımın başarısı ile övünsün..
gs ın avrupada harikalar yaşattığı dönemden önce de kompleksliydiler de, ondan sonra iyice azıttılar..
bugün bile fb nin (keşke bu kadar şaibeli bir takım olmasaydı da avrupada olsaydı şu an) dışarda maçı olsa, benim gönlüm fbden yanadır..
sizi cok seviyorum....
gizeme neen ayrıca günaydınmışş
günaydın lalişcim
bana az müsade kızlar.
rapor girmem gerek
ablacım eline sağlık da biz kalabalığız az değil mi kayfeler![]()
:)) forumda siyaset ve din disinda takimlarla ilgili konular da yassak miydi neydi :))
trilyonlari onlar aliyor kuzular, onlarin hatunlari yatlarda katlarda yasiyor... bosverinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...................
kalanını da sen yap tembel, işinin adı ne![]()
fidbol bu mudur yani???taraftarlık bu mudur yani???tabisi onlar parayı alcak ayol,deli gibi onlar koşturuyo....ilahi gizoşşum![]()
diğeri de benim, babam,kardeşim, kocam, gelinim, kuzenlerim...
Yeryüzünde nefes alan ve diğer takımların yurtdışındaki galibiyetlerine sevinen Fb li benim. Dün akşam izledim beşiktaş macını. Sevinirim. Orda oynayan bir türk takımı.
Neyse uzatmayalım bu konuyu
of csi sen niye alınıyosun hemen
parayı onlar götürüyo, boşver, bize ne..
yaw de get
o koşturmaya o para mı veriliyo?
itler de tüm gün koşuyo ama kimse önlerine bi çanak su bile koymuyo![]()
fidbol bu mudur yani???taraftarlık bu mudur yani???tabisi onlar parayı alcak ayol,deli gibi onlar koşturuyo....ilahi gizoşşum![]()
yaw de get
o koşturmaya o para mı veriliyo?
itler de tüm gün koşuyo ama kimse önlerine bi çanak su bile koymuyo![]()
ablacım eline sağlık da biz kalabalığız az değil mi kayfeler![]()
saol hanim abla....
noree.cim bu noktada asudeye katiliyorum.. ne kosmasi be yaaa.. 90 dk bisi o da oyuncu degisikligi olmazsa...
hepimiz islerinde kafa göz patlatioyr, abidik gubidik insanlardan emir aliyoruz, kontroller yapiliyor, milletle ugrasiyoruz... ee kac para kazaniyoruz... adamlarin saat ücreti bizlerin bir aylik maasidir...
o da islerine geldi mi iyi oynar gelmedi mi kötü... kazanmak kaybetmek ne kadar umurlarinda sanki.. alacaklari paraya bakarlar...
benim ülkeme ne faydalari var.. milli takimda adam gibi oynayip sampiyon olup ismimizi mi duyurmuslar.. Alman takimlari, Ingiliz takimlari gibi tüm dünyaca taninan takimlar mi olmuslar..
He bireysel yardimlari bagislari vardir yoktur bilmem.. ammmaaaa o kadar parayi alip carpik bacaklariyla kossunlar, issimizi duyursunlar, o zaman alkislarim.. onun disinda o takim bu takim... hicbirisinin birbirinden farki yok.. eminim özel hayatlarinda birbirleriyle canciger kuzu sarmasidir.
belki senin benim kadar bile takimina bagli degildir, öyle olmasalar transferler olmazdi zaten..
aman neyse dedigim gibi, onlar, hatunlari coluklari cocuklari yasiyor.. bize faydalari zaten yok, birakalim da zararlari da dokunmasin birbirimize laf atarak..
noree.cim bu noktada asudeye katiliyorum.. ne kosmasi be yaaa.. 90 dk bisi o da oyuncu degisikligi olmazsa...
hepimiz islerinde kafa göz patlatioyr, abidik gubidik insanlardan emir aliyoruz, kontroller yapiliyor, milletle ugrasiyoruz... ee kac para kazaniyoruz... adamlarin saat ücreti bizlerin bir aylik maasidir...
o da islerine geldi mi iyi oynar gelmedi mi kötü... kazanmak kaybetmek ne kadar umurlarinda sanki.. alacaklari paraya bakarlar...
benim ülkeme ne faydalari var.. milli takimda adam gibi oynayip sampiyon olup ismimizi mi duyurmuslar.. Alman takimlari, Ingiliz takimlari gibi tüm dünyaca taninan takimlar mi olmuslar..
He bireysel yardimlari bagislari vardir yoktur bilmem.. ammmaaaa o kadar parayi alip carpik bacaklariyla kossunlar, issimizi duyursunlar, o zaman alkislarim.. onun disinda o takim bu takim... hicbirisinin birbirinden farki yok.. eminim özel hayatlarinda birbirleriyle canciger kuzu sarmasidir.
belki senin benim kadar bile takimina bagli degildir, öyle olmasalar transferler olmazdi zaten..
aman neyse dedigim gibi, onlar, hatunlari coluklari cocuklari yasiyor.. bize faydalari zaten yok, birakalim da zararlari da dokunmasin birbirimize laf atarak..