kendini ve çıkarımlarını ne kadar önemsiyorsun Patafix? ne kadar eminsin düşünce dünyanın sana sunduklarının genel-geçer doğrular olduğundan?
bahsettiğin insanlarla aramda hukuk yoksa, bu onların bana değer vermediğini gösterir. ki bu da onların ya da senin problemin olmaz; benim derdim olur: "değer verdiğin insanların seni değersiz görmesi"
ortada bir kriz varsa, krizi taraflar birbirlerine verdikleri değer nispetinde çözerler. csi bana kırılmışsa, böyle birşey için asudeyi siliyorum derse, siler, yok asudeyi muhatap alır kırıldığımı belirtirim derse belirtir vs vs bunlar ikimiz arasındaki ilişkinin derecesini gösterir.. ortaya envayi çeşit sonuç çıkabilir.. ama ne çıkarsa çıksın, senin bir otorite gibi konuya ortadan dalıp hükümler vermeni gerektirecek herhangi bir sonuç çıkamaz..
Beni benim kadar önemsememeni anlarım da, tam bir sevgi pıtırcığı gibi yaklaşırken tek bir eleştiriyle bu kadar yerden yere vurmanı anlayamam.
Bu da tamamen samimiyetsizliğinin, eleştiri kaldıramamanın,
aslında senin kendini fazla önemsediğinin ve herkes tarafından öyle olması gerektiği yanlışına düştüğünün bir göstergesi olsa gerek.
Benim problemim sadece csi ve kate'i gereksiz yere kırıp "ben sivriyim, ben süperim, hiç acımam lafı çatadanak oturturum, delikanlı hatunum, farklı görünmeliyim ki number one olayım" gibi alt metinler içeren tavırların değil,
ettiğin yersiz hakaretlerin ucunun bana da dokunmuş olması.
Bunu anlayabilecek kapasiteye sahip olduğunu sanıyordum ama
samimiyetin konusunda yanıldığım gibi bunda da yanılmış, sadece "misyoner" olmuşum sana göre, dert değil.
Sanal hayatından çekilirken, kriz çözme konusunda da "sallamamaktan" daha önemli şeyler yapıp
bunu onlardan duymayı beklemek yerine kırdığın gönülleri tamir etmeni öneririm.
Bir an önce yapmalısın bence diyip, sana da son kıyağımı geçiyorum.
Zira csi kaybedilecek insan değil.
Hele sivrilmek, kabul görmek, "hakaret etsem de susarlar kırılmazlar beni çok severler" yanılgısı uğruna harcanacak biri hiç değil.